0 oy
1,096 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
Sürekli temizlik yapamıyorummi. Evim çok dağınık eşim bana dağınıksın dedi faşan diyr postlara rastlıyorum 

Bir kaç defa kanguru ve slingle ilgili soru sordum ve çoğunluk hiç kullanmadım bilmiyorum diye cevap verdi ben sling aldım ve çok rahat ettim

Ortalığı toplarken süpürürken yemek yaparken bağlıyorum çocuğu karnıma uykusu olmasa bile uyuya kalıyor ve o şekilde işlerimi hallediyorum 

Bu bir eleştiri değil tavsiye postu 

9 Cevaplar

+1 oy
(2,203 puan) tarafından
Bende kanguru ile yapıyorum 10 aylik oldu şimdi ağırlaştı ama dinlenene yapıyorum.. Allaha şükür hiç öyle bir sorun yaşamadım allah razı olsun eşimde hiç demedi öyle birşey her zaman destek olur yardim etmeye çalışır.. 
(310 puan) tarafından
Ne güzel senin için
-Reklam-
+1 oy
(905 puan) tarafından
Kuzum evin doğalgazlı sanırım benim bebeğim kışa gelecek kasım ayınaevimde sobayı yani duruma göre değişiyor bunlar ilk kızımda bende yapamadım kış olduğu için odadan çıkaramaz tam toparlandık derken ikinciye hamileyim dur bakalım ne olacak ama benim eşim çok anlayışlıydı o işten geldikten sonra kızıyla ilgilenir bende evimizi temizlerdim inşallah 2. De de aynı olur
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Ben kanguruda yapamadim sezeryan oldum kilomda var braz amineyi tasirken karnm agriyodu egilip supurge yapip silemiodum zaten sevmedi amine kanguruyu agliodu
(310 puan) tarafından
Başta benim kızımda sevmedi 1 hafta ara sıra 5er dakika bağladım alıştı
0 oy
tarafından
Evet canim dogru soyluyorsun bende kanguruyla her isimi yapiyordum zorlaniyordum belim agriyordu amma yapiyordum oglumda icinde uyuyordu rahat oluyordum 
(310 puan) tarafından
Sonuçta pislik içinde yaşamaktan iyi
tarafından
Oyle canim bende cok yoruluyorum amma islerimide bitirmeden duramiyorum oglumda cok huysuz amma esim gelinceye kadar temiz olmam lazim
0 oy
(834 puan) tarafından

Aynen öyle çocuk 10 aylık olana ladar nen de hep ya kanguruda ya sırtımda yaptım işlerimi... 10 ay hamile kalmış mıyım bi daha? Kus kus kus böğüre böğüre :'( oğlan da korkuyodu o halimden... vah kuzuma. Mide bulantısından buzdolabını açamadım, çay ya çay demlemeye tiksindim. Kendimden tiksindim... mutfakla ev bir... zor bela yemeklerimi hep yaptım şükür ama bana sor kaç kere kusa kusa...   öyle zor ki şimdi oğlum 14 aylık ben de 5 . Ayın içindeyim hamileyim... bulantılarım azaldıkça daha çok artık temizlik yapabiliyorum. Yoksa mutfağa girmek işkence olmuştu :sick:

(310 puan) tarafından
Allah kolaylık versin kardeşim senin temizliğin kalsada olur dert etme
0 oy
tarafından
Kanguru da zor oluyo ama sırtınıza bağlayıp yapınca her şey çok daha kolay. Ben bebeğimi kanguruya koyup sırtıma bağlıyorum süpürge yemek bulaşık hepsini hallediyorum çok da kolay oluyo. Çocuklar harejetkedniği zaman eli ayağı durmuyo önde o yüzden zor geldi bana
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Kac aylıktan itibaren kullaniliyor benim kanguru var ama bebeğim anca 2 aylık ondan kullanmiyorum 
(310 puan) tarafından
Kanguruyı bilmiyırum
0 oy
tarafından
Ben kızım çok küçükken bebek arabasını hep içeride kullandım ona koyardım. Büyüyünce yurutece koydum işimi öyle yapmaya devam ettim
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Harika bir yontem benim ikiz ama yine de alcam sirf biri uyursa digeriyle evde iş yemek yapabilmek icin yoksa elimi ayagimi bağlar eminim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 381 göst.
17 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karars8z (33 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 679 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 494 göst.
+2 oy
15 cevap 674 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bercestebiryuva (140 puan) tarafından soruldu