0 oy
771 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızar 8 aylık oğlum var ismini eşim kendi kardeşinin ismini koydu Kadir tamam hayırlı güzel ama oğluma bi çöp bile almadılar ismini doğdu dogali hiç söylemedim içimden soylemekde gelmiyor biri sorunca bile düşünüp cvp veriyorum ben bile unutuyorum ismini 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Buraya bi Maviş bırakıyorum 

image

tarafından
Allahım maşallah sübhanallah gözleri nasıl güzel Paşa'nın Allah sana bağışlasın canım
(6,396 puan) tarafından
Sen gordum en yakisikli kadirsin Allah esirgesin❤❤
tarafından
Amin allah razı olsun
tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Yok artik ismi ole diye insan böle düşünmemeli 
tarafından
Cnm yanls anladin oğlumu çok seviyorum sadece ismini esim benden habersiz koydu o yüzden
(4,285 puan) tarafından
Değiştirme şansın olmaz mu kuzum
0 oy
tarafından

Kadir ismi güzeldir..

İsmi kadir olanlar daha da güzel :)

tarafından
Evet güzel Maviş gözlü sarsin oğlum ama Doğana kadar Eymen katacaz dedik bi baktım ki Kadir yazıyo geçici kimlikte
tarafından
Kadir olsun kadir..
Bende çok isterdim Kadir olmasini
0 oy
tarafından
Bacım ozman başta koydurmucaktin veya 2. Isim koyup konu soylucektin 
tarafından
Eymen katacaktim esim kafasına göre Kadir koymuş cnm
0 oy
(2,089 puan) tarafından
Benim kardeşim de öyle kaynanasının ismine yakın koydular diye söylemiyor çocuğa ismine bence gereksiz bir düşünce o isimde sadece kaynın yok öyle düşün kadir zaten güzel bir isim olan olmuş artık ne zamana kadar bebeğine ismini söylemeyeceksin bak hemde bebeğinin de kendi ismine alışması lazım çünkü en çok senden duyar ismini
tarafından
Zoruma gidiyor cnm beni bi hiç gibi gormesi
(2,089 puan) tarafından
Canm haklısın ama dediğim gibi bebeğinin de ismini öğrenmesi gerekiyor kullan bence takma kafana
tarafından
Tm tesekkurler
0 oy
tarafından
Benim arkadaşım var kocası zorla anasının ismi koydu arkadaşım da hic ismiyle sevmiyor hep kızım yavrum falan diyor zor bi durum
tarafından
Aynen öyle kadar aci sancı hiç bi dediğin olmuyor
0 oy
tarafından
düzenlendi

Kendi kardeşinin ismini neden koydu cok sacmaaaa.

Esimin kuzeni var çocuğu olmuyor erkek kardeşinin oglu olacağını öğrenince dediki benim adımı koy ilerde çocuğum olmazsa evimi onun üzerine yapcam dedi onlarda hemen ismini koydular cocuk hem amcasının ismini hemde ek isim kullanıyor:D

tarafından
Bencede saçma babası varken niye kardesi dimi
0 oy
tarafından
Eşin ayıp etmiş ama olan olmuş sen öyle düşünme Kadir Allah'ın sıfatı öyle düşün Allah'ın isminden daha güzel isim mi olur canım benim öyle şartlama kendini
tarafından
Evet ismi çok hayırlı ama alışamadım nedense
tarafından
Eşinin yaptığını hazmedemeğin için alışamamışsındır ama nasıl bakarsan öyle görürsün sen farklı bak
tarafından
Tm tesekkurler
0 oy
tarafından
Kardesi ne alaka ki koymus esinin habersizce yapmasi cok yanlis gerckten 
tarafından
Evet halada kızıyorum şimdi 4 aylık yine hamileyim.  Bu defa ben gidecem valla nüfus müdürlüğüne
tarafından
Cok yanls yapmis gercktn
tarafından
Hemde cokkkkk
0 oy
(5,932 puan) tarafından

Bende 31 gün önce doğum yaptım eşimle 2 isime karar verdik birini ben koydum birini o ama gel gör doğuma son birkaç gün kala tuturdu tek isim olacak ve kendi bildiğini ve kendi istediği ismi koydu:angry: benim içim içimi yiyor:'( bende bal oğlum oğluşum paşam diye seviyom çok nadir ismiyle seviyom

tarafından
Aynen ne kadar gıcık bir durum acıyı biz çekek onlar isim koysun
(5,932 puan) tarafından
Kız niye hatırlatın ki yemin ederim ki lohusa halimle yanıp bitiyom çocuk yapma hevesi kalmadı artık valla o sancıları terleye terleye çekelim 9 ayı o zaten bam başka üstüne kendi bildiklerini yapsınlar

İlgili sorular

+2 oy
24 cevap 1,611 göst.
0 oy
13 cevap 774 göst.
+1 oy
85 cevap 3,589 göst.
0 oy
73 cevap 2,920 göst.

Kategoriler

1,477,840 soru

24,189,173 cevap