Ben kullanıyorum canım. Xiaomi markasını tavsiye ederim. Benimki xiaomi mijia robot vacuum mop pro olanı. Hem süpürme hem paspas özelliği var. İlk açtığında evin her yerini tüm odaları bir süpürüyor önce köşeleri dönüyor harita çıkartıyor telefonda uygulaması var ordan görebiliyorsun. Daha sonra istediğin odayı seçip sadece o odayı temizletebiliyorsun. Sanal duvar koyarak o odada gitmesini istemediğin yeri kapatabiliyorsun. Paspas özelliği için halıyı kaldırmam gerekiyor yoksa halıyıda silmeye çalışıyo tek olumsuz yanı bu.
Özelliklerine bakarken harita kaydetme olmasına dikkat et. Öbür türlü onca para verip alıyorsun başlayınca heryeri temizlemeye gidiyo. Yerdeki eşyaları, kabloları kaldırmazsan takılabiiliyo.
Alacaksan hiç düşünme elin kolun birşey. Fiyatları yüksek ama hakkını fazlasıyla veriyor. Normal elektirik süpürgesi ne hiç gerek yok. Dip bucak, kanepe, yatak alttı giriyor mis gibi yapıyor. Aiyyy ben rahat edememm illaa elimle süpürcem, o temizlemezzz diyen akılsızları dinleme...