0 oy
356 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Almayı düşünüyorum kızlar var mı kullanan memnun kaldığınız marka var mı 

5 Cevaplar

0 oy
(278 puan) tarafından
O nasil bisey
-Reklam-
0 oy
(2,445 puan) tarafından

Bana da al bana da :D ben instagram da takip ettiğim bi kac kadın var onlar detaylı anlatıyor kuzu hesabinibilenanne var bakabilirsin öne çıkanlara ekledi

0 oy
tarafından

Arkadaş kullanıyo diyo ki ay benden güzel süpürüyor evi valla :D ilk önce evi ezberliyormuş sonra diyo bi açıyorum hemen heryeri süpürüyor koltuk altına giriyor bitince gidip kendi kendini şarja takıyo 

0 oy
(1,390 puan) tarafından
Ben kullanıyorum canım. Xiaomi markasını tavsiye ederim. Benimki xiaomi mijia robot vacuum mop pro olanı. Hem süpürme hem paspas özelliği var. İlk açtığında evin her yerini tüm odaları bir süpürüyor önce köşeleri dönüyor harita çıkartıyor telefonda uygulaması var ordan görebiliyorsun. Daha sonra istediğin odayı seçip sadece o odayı temizletebiliyorsun. Sanal duvar koyarak o odada gitmesini istemediğin yeri kapatabiliyorsun. Paspas özelliği için halıyı kaldırmam gerekiyor yoksa halıyıda silmeye çalışıyo tek olumsuz yanı bu.

Özelliklerine bakarken harita kaydetme olmasına dikkat et. Öbür türlü onca para verip alıyorsun başlayınca heryeri temizlemeye gidiyo. Yerdeki eşyaları, kabloları kaldırmazsan takılabiiliyo.

Alacaksan hiç düşünme elin kolun birşey. Fiyatları yüksek ama hakkını fazlasıyla veriyor. Normal elektirik süpürgesi ne hiç gerek yok. Dip bucak, kanepe, yatak alttı giriyor mis gibi yapıyor. Aiyyy ben rahat edememm illaa elimle süpürcem, o temizlemezzz diyen akılsızları dinleme... 
tarafından
Peki sandalyelere sehpalara falan takılıyor sonra çıkarman gerekiyor falan diyorlar canim onu nasıl haediyorsun
(1,390 puan) tarafından
Süpürgenin geçebileceği alan varsa sıkıntı olmuyor. Ben genelde sandalyeleri masanın altından çekiyorum ki orayı düzgün temizlesin kırıntı varsa fln diye. Zaten geçemediği yerin etrafını dolanıyor takılma gibi bir durum yaşamadım hiç
0 oy
(163,265 puan) tarafından
Indirimleri bekliyom param da olursa alcam☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 221 göst.
6 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Caresiz1 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
22 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Derya&Deniz (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 258 göst.
11 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cikolataaa (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 284 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (675 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,395 soru

24,015,554 cevap

327,990 kullanıcı

...