0 oy
580 göst.
Diğer kategorisinde (1,791 puan) tarafından

Kızlar bugün sorduğum soruyu admin yardımı ile ben kaldırttım bu kadar çok ve derin cevaplar gelicegini ummamistim. Kalmasın istedim yine de ne soru ne cevaplar. 

Bilginize....

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Maalesef herkes şu an devir çok kötü diyor ama inan devir hiç değişmedi hep aynıydı sadece şu anda sosyal medya internet üzerinden daha çok Duyar olduk bu haberleri Oysa herkesin anlatamadığı o kadar çok yaralar o kadar çok suçlar var ki rabbim cümlemizi Çoluğu muzu çocuğumuzu hep iyi insanlarla karşılaştırsın Kötülere fırsat vermesin
-Reklam-
0 oy
(163,443 puan) tarafından
Özleme katiliyorum
0 oy
tarafından
Konu neydi canım 
(1,791 puan) tarafından
Yaşayan var mı gibi birşey sormuştum tahmin ettiğimden çok yazan oldu canım iç acıtan çok yorum vardı kalsin istemedim bende ne olur ne olmaz diye çocukken olan şeyler ama artık herkes evli barkli
tarafından
Ahhh sorunu görmedim ne yazıkki benimde başımdan ufak bir şey geçti kadın olmak kız çocuğu olmak ne zor Rabbım evlatlarımızı korusun
0 oy
(30,124 puan) tarafından

Konuyu bilmeyrom

Ama pedifol konuları hic ic acıcı olmuyor

(1,791 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
tarafından

Ben de uğradım maalesef 10 yaşlarında hemde Allah başa vermesin 29 yaşındayım hala atamadım..tam olarak 

0 oy
(904 puan) tarafından
o postu icim aciya aciya okudum cunku bende kendi hikayemi yazadim elim varmadi yazmaya
0 oy
(2,266 puan) tarafından
O postu keşke okumasaydim etkisinden çıkamadım. Ve evladım için korkuyorum Allah korusun her zaman yan yana olamayacağız ki elimden geldiğince hep koruyacağım ama okula gidecek en basiti.tüm bunu yaşayanlara Allah dayanma gücü versin 
(12,009 puan) tarafından
Amin iyi ki ben gormemişim
(1,791 puan) tarafından
Yani aslinda hep yaşanan şeyler sadece TV de haberlerde yada komşunun çocuğunda olmuyormuş maalesef. Yaşadığımız bu felaketler hep o sapkinlar yüzünden zaten
(2,266 puan) tarafından
Iyiki gormemissin canim bi yandan daha dikkatli olmak için bilinmesi gerekiyor ama diğer taraftan paranoyaya neden oluyor .. keşke dünya bu kadar kötu olmasa
0 oy
tarafından
Postu görünce benimde aklıma geldi halbuki unutmuştum 
(1,791 puan) tarafından
O yüzden silinsin istemiştim biraz da :(

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 613 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,909 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Heymomy (570 puan) tarafından soruldu