0 oy
595 göst.
Diğer kategorisinde (3,799 puan) tarafından
Ah bu kadınin derdi ne acep.  Vanayi aciyom kapıyo devamlı.  Sonunda dedim su lazım daha taşınmadik.  Birazdan geldi diyoki hiç benle muhatap olmuyon niye diye soruyo . Gündüz gözüyle evi gezdi bi sorun bulamadı.  Ilk geldiğimiz de boyayı biz yapmıştık.  Evin boya badanasini çıkan da ev sahibi de yapmamış bida . Kadın gelmiş diyoki vay biz boyali verdik boyayin da gidin.  Dedim biz geldimizde boyasizdi yok öyle bisi diyo inkâr ediyo . Orda burda ufacık kusur ariyo ya . 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gel benim gırtlağıma bin diyor kısaca yapma badana falan gerçekten ev boyasız ise siz gittiğinizde kesinlikle yapma. Hak yemeye de karşıyım yenmesine de
(3,799 puan) tarafından
Kız eşimle kaynim boyadi evi.  Ama kadin diyoki boyayi biz yaptık diyo . Geldinizde yeni boyaydi cikarkende öyle olsun
-Reklam-
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Yav ne terbiyesiz ya ayni bizim ev sahibi bende bunaldım evde yok cikim
(3,615 puan) tarafından
Ay banada lazim öyle ev ya
(3,799 puan) tarafından
Kaynatam sağ olsun günlerdir sokak sokak aradi bulmuş
(3,615 puan) tarafından
Kiz elazigda depremde  dolayı ev yok su depremde evi yapılanlara evler yapilio bitse de evler bosalsa
(3,799 puan) tarafından
Nerdesin ki sen canım
(3,615 puan) tarafından
Elazığ canim
0 oy
(139 puan) tarafından
Valla ben senin yerinde olsam He boyayacazz derim oyalarım onu taşınıncada evin Bi köşesine eder çıkarım al sana boya :D
(3,799 puan) tarafından
Devamlı binanın birilerinde evi su bastı olayı cikiyo. Tesisat bozuk dedim yok diyo ora öyle diyom yok diyo bura böyle diyom  yok diyo.  Kadın ne şey ya. Vermişler önemsiz bi mutahite.  Devamlı bi yerden binadan sorun çıkıyor.  Binanın duvar içi boş kalitesiz kara fatmalar dolaniyo parke altlarinda.  Bende bi bizde sanıp devamli temizlik yapiyom.  Oysaki  binanin heryerindelermis
(139 puan) tarafından
Ayy inanmıyorum ben olsam ödüm kopar vallahaaaa allahim biran önce o evden nasibinizi kaldirsin canım
(3,799 puan) tarafından
Az kaldı canım gidicez.  Inşallah orda sorun çıkmaz.
(139 puan) tarafından
İnşallah canım Allahım gönlüne göre versin
(3,799 puan) tarafından
Sağol canım amin inşallah hepimizin gönlüne göre versin Rabbim
0 oy
(163,576 puan) tarafından
Seninki kaşıniyo bence
(3,799 puan) tarafından
Kaşisin bizden sonraki gelenler  artık valla canım.
0 oy
tarafından
Depozito verdiysen onu kırpmak için bahane geziyordur
(3,799 puan) tarafından
Verdik canım.  Ondan keselim diyen yok onu unuttular çoktan.  Fazlasını bekliyorlar.  Biz kirayı hep gününden önce fazla verdik bide.  Onu da hesaba katan yok

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 467 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 906 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 480 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Aglayananne (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 342 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,546 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,827 soru

24,188,978 cevap

336,793 kullanıcı

...