0 oy
790 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Arkadaslar ben 2 yillik evliu benim 5 aylik.oglum var dogumdan sonra esime karsi cok uzaklastim. Hormonaldir dedim cinsel ilisli.istemiyordum. gecer dedjm. Ama soyle bir durumda.olustu esimi normal zamanlarda opesmde gelmiyor sarilasimda gelmiyor. Insan 2 yillik.esine karsi bisey hissetmezmii bende o hisler gotti sanki kendi cinsimden arkadasimmis gibi. Afedersiniz hic arzulamiyorum.onu  lutfen ayiplamahin anlatacak kimsem yok ve cok mutsuuzm ben boyle evlilim istemiyorim:( pskolijikmi baska bseymi bilmiuorum. Oyle olan varmi yada boyle biseye sahit olan lutfen yardimci olrmusnuzu:(

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Artık lohusalık gebelik bitti güzelim ne hormonu kaldı :D biraz düşün istersen sebeplerini

(3 puan) tarafından
Evet herseyi farkindayim.  Hormondan oldugunu hic dusunmuyorum ama sebebini bulamaiyorum soguma tiksinme hic bisey olmadj sevgim cok cok var ama karsi cinse olan o istegim gitti sanki:(
-Reklam-
0 oy
(93 puan) tarafından
Canım aslında yeni sayılırsınız  böyle birşey nasıl oluşmuş anlayamadım . Doğum da kötü bir anın olduysa eyperşembe tekrar hamile kalmaktan korkuyursan  bu da uzaklaştırır  eşinden seni .  Tamamen psikolojik  diye düşünüyorum .  
(3 puan) tarafından
Evet yeniyiz bende bundan dolayi cok uzgunum. Onceden su 5 ay oncedine kadar disari ciktigimizda esmi ozlerdim artik eve gidelmde sarilayip.opeyim derdim
 Hayiz zamani ozlerdim vs her kadnda olan seyler vardi. Ama artik yok. Sezeyanla dogum yaptm. Hamile.kalma korkum yok sadece iliski icin bi pskoljik olsa tamam derim ama nor.al zamanda insan esine sariak opmek istemezmi.. bunlarin oolmamasi anormal geliyor iliskide tamma belki pskoljik seyler olur ama bunlari engelleen ne olabilir pskolijik bunlari degistirmiki:(
(93 puan) tarafından
Tabiki de değiştirir canım.  Psikolojik  destek almanda  fayda var bence  . Ben 1 senelik evliyim  4 ay önce doğum yaptım ben halen eşimi yanımdayken  bile özlerim . Televizyon izşerken giderim yanına uzanırsın uyurken öperim hep sırnaşırım   4 yıllık  sevgililik  dönemi yaşadıkk . Ve hala ilk gün ki gibi . 1 senedir konuşmadan öpüşüp koklaşmadan uyumayız  bizim aramızda bir kural gibi . Eşin ile aranda muhabbet çok önemli ... Normal doğum yaptım doğum anında bazı olumsuzllarla  karşılaşmama rağmen bu tür şeyler yaşamadım he yaşadığım oldu nasıl oldu    doğummdan  kalan stres oldu bende o acı  aklıma geliyordu  hep cinse  ilişki  esnasında  ellerimle refleks  olarak eşimi iteliyodum  ama eşim  çok anlayışlı  karşılıyordu  ve ona da anlatıyordm  ben ilişkiye girmekten korkuyorum canım çok yanıyor doğum anım aklıma geliyor  diyordum ama ohep beraber aşıcaz  bunları deyip bana destek çıkıyordu  . Benimde canım yanıyordu korkuyordum ama asla eşimden uzaklaşmadm  hep o korkuyu yenmek  için . Ve inanır mısın yendik ve daha yeni yendik 4 ay sonra ilişki anında acımalarm  geçti ama buraya gelene kadar ilişkiye ara vermedim . Yani sana demem o ki eşinle  paylaş konuş birbirinize destek olun öyle atlatabilirsin :))
(3 puan) tarafından
Ahh ah o gunleri okadar ozledimki:(( bizde oyleydik esim agirdi ilk zamanlar ben onu actim sirnasmamdan ondan ayrilmamadsn artik oda benim gibi oldu ama.bende onu istemiyorum.simdi her dk gelip opmek isteyen sarilmak isteyen esim.oldu..  2 gun onceesime anlattim morli bozuldu biraz sonra bugun berbar asicaz bunlari fsln dedi ama ben gecmemesinden cok koruyorum . Diyorum ya iliskiden soguma istemem olsa onu anlarik ama insan esinj opmek sarilmak vs bunlari istememe nasil oluyor onu anlamiyorum:( internettenden baktim hic oyle bisye yok bunu nasils asabilirm bilmiyorum:( artk beni optugund emidem bulaniyor afedersin tukurugunun degdigi heryerdne midem bulaniyo kokusunu kaldiramiyorum :( pskolik destek alacak durmda degilim kendi kendimi duzletmrm lazkm ama nasil bilmiyorum
(93 puan) tarafından
Acaba aranızda ki sevgi mi bitiyor da farkında değilsin ?
(3 puan) tarafından
Hayir onu hergun dahada cpl seviyoeum cok iyi biri ama cinsi yonden bisey kalmadi:(
(93 puan) tarafından
Belediyelerin psikytri  danışmanları var onlara bir gözükmelisin dderim ben  ..
(3 puan) tarafından
Oraya gidemiyorum canm bazi sebeblerden dolayi. Buyumu var diye suphe ediyorm
(93 puan) tarafından
Devletin  psikyatri   salonları  var belediyeye danış istersen canm  . Eğer  maddi  bakımından  gidemiyorsun belediyeye  sorgulayabilirsin
0 oy
tarafından

Kuzum valla bende ayniyim ya çok sıkıcı bir durum :ermm: 3.5aylık oglum

(3 puan) tarafından
Of ya nasil gecifek artik esimde fark etmeye basladi gecen diyoki ben karimi opemiycekmiyim.hep kaciyoshn benden onlarda nereye kadar sabredicek nasil.iylesicdz:( boyle hayatmi olur ya:((
tarafından
Valla bende bilmiyorum ya sürekli yanaşıyor ama bende tik yok bazen alınıyor bende ona dedim artık eskisi gibi hoşuma gitmiyor zmnla geçer dedi söylemek zorunda kaldım çünkü hiç hoşuma gitmio ya....inşallah geçer
0 oy
(351 puan) tarafından
Ben henüz doğum yapmadım ama bende aynı durumdayım.. eşim gebeliğim boyunca hiç yardımcı olmuyor bana .. köle gibi kullanmaya devam ediyor .. belki de bu sebepten soğudum 
(3 puan) tarafından
Benim esim oyle degil col cok iyi ama neden oyle pldum bilmiyorum
0 oy
(3 puan) tarafından
Boyle bisey yasayan yok sanirm:((( 
(4 puan) tarafından
Var bende. Ama birazdan sebebini yazacam
(4 puan) tarafından
Emzirme döneminde hipertroidi diye bi hastalık çıkıyor. Bende o çıktı. İstersen bi hipertroidi testi yaptir.
0 oy
tarafından
 ben doğum yapali 8 ay olucak eşimi çok seviyorum çok iyi anlayışlı bir insan benim için elinden geleni yapıyor ama birliktelik  sirasinda eşimden haz alamıyorum isteyken eve gelmesini çok istiyorum gelince herşey aynı oda bu duruma çok üzülüyor kimi zamanda hiçbir sorun olmuyor internet te arastirdigim kadarıyla doğum sonrası emziren annenin progestan hormonu salgıladığı için bu hormonda cinselliği itiyormus normal bir durummus yani ramazandan sonra gidicem akintim çok var belki iltihap ta olabilir diyorum bi yandan uzun oldu k.s bakmayın 
(3 puan) tarafından
Yok canim ne kusuru inanki ben gibi biri varmi diye cok dusnuyorum normalmiyim anormalmiyim onun endisesindehkm etrafimda olan domtorlar pek ilgenlmiyorlar bu yuzden gidemem pskoljik birseyse krndim nasil geciricem onu dusmuyorum
 Bide cinsel iliskode evet benimde oyle. Ama sorun hani normal bi insan eisne sariak ister opmek ister ya o istrk yok bende o neden oluyor acaba...
tarafından
canim hamileyken eşini karartmis olabilirsin böyle olan insanlar var yani kimi eşini her zamankinden çok sever kimi ise eve gelip kokusunu duymaya tahammul etmez doğumdan sonra düzelen birşey olması lazım tabi kimi insan emzirdigi sürece öyle kalabiliyor benim annem babam eve gelsin istemezdi yüzüne dahi söylerdi senden midem bulanıyor git diye
0 oy
(4 puan) tarafından
Emziriyor musunuz? Ve ciddi saç dökülmesi var mi? Agresif veya depresif misiniz? Bunlar varsa emzirme dönemi hastaliklarindan olan hipertroidi olmuş olabilirsiniz.
0 oy
(1,219 puan) tarafından
9 Ay oldu doğum yapalı ilk zamanlar hiç istemiyordum eşime diyordumda bu durumu benzemesem bile anlıyordu ilişkiden soğudum resmen benim damar yırtılması oldu malesef oyuzden beya bi zor geçti cinsel ilişkide hafta bir falan bide bebekle hiç olmuyor kızımla uyuyorduk ama eşimi ozluyordum bi yandanda tuhaf bir duygu hala ilişkiyi istiyormusun desem biraz daha normale dundu piskolajim ama yinede aynı yani şimdi eşime karşı biraz daha yakınım cnm ilk zaman belki doğum sırasın da piskolojik etkilendi bazı şeylerden ondanda olabilir ama isteksizlik bendede var malesef zamanla biraz daha normale dönüyor yapcak bisey yok cnm eşine biraz daha yakın bak özlediğini düşün bi şekilde düzelir birazda ev işi çocuk derken çok yıpranıyoruz kendimize bakmiycam kadar oyuzden belkide 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 781 göst.
0 oy
13 cevap 667 göst.
22 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 238 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 211 göst.
12 Mart 2024 Moda kategorisinde E.m.hs (305 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,989 soru

24,066,455 cevap

330,394 kullanıcı

...