0 oy
635 göst.
Diğer kategorisinde (1,083 puan) tarafından
Amacim tartismak degil. Ben yardim postu acarken eski kullanicilarin konusup tanidigim kullanicilarin tam olarak kullanici adlari bilmedigim icin post actim belki gorurler diye. Istediginiz kadar inanmaya bilirsiniz.. Fakat bilmeden yardim etmeyelim diyorsunuz fakat bilmeden yargiliyorsunuz. Ben hem burdan yardimda istedim.. burdaki bazi insanlara yardimda ettim

7 Cevaplar

0 oy
(59 puan) tarafından
Maddi olarak mi yardim
(1,083 puan) tarafından
Hayir kiyafet yardimi maddi hic bir zaman istemedim kiyafet ve ev esyasi olarak para asla kimseden istemedim
(59 puan) tarafından
Anladım cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hatırlıyorum bir ara bebeğinin küçük kıyafetlerini vermek istemiştin bennseni tanıyorm eski uyelerdensin

(1,083 puan) tarafından
Ben seni hatirliyorum cnm
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Simdi o bayanin sacini boyatmaya kaynak taktirmaya parasi var ama çocuğuna yok olmasıyla bunun ne alakası var ?
(1,083 puan) tarafından
Haklisin ama senin postunda bisey okudum canimi sıktı. Benim ev esyam yoktu ama evimi cekil atmadim. Izmir civarinda oturan kullanmadigi esyasi olan var mi varsa bana verebilir dedim ama bayan agliyodu falan yazmis ben aglayip yalvarmadim ki kesinlikle para istemiyorum diyede 2 yardim postumdada belirttim. Kiz bizim mahalle kuaforu 50 tlye boyuyo komple boyayi. Olmadi iki boya alir 20 liraya kendim boyarim. Yani amacim sana karsi post acmak degil haberin olsun
(3,615 puan) tarafından
Valla cocuguma lazımsa boyamam ne 20ye ne 50ye ki boyamiomda bekar ken her ay boyardım şimdi öncelik çocuklarım.

Canım benimde durumum 4 4luk degil gel evime bak eşyamın yarisini babam verdi yarısını yine babam aldi bize ait 1 halıdan başka bi çöp yok
(1,083 puan) tarafından
Haklisindir canim valla ben evleneli 1.5 sene oldu sadece nikahimdan 2 gun once boyattim baskada yok
(3,615 puan) tarafından
Senin 2.5 benim 7 sene :)
(1,083 puan) tarafından
Dogrudur canim
0 oy
tarafından
Uzulme canim bos ver ALLAH yardimcin olsun yalniş bi sey yapmadin sen yardim istemekle
(1,083 puan) tarafından
Sagol canim Allah razi olsu
0 oy
tarafından
Sen epey eski kullanıcısım neler çektiğini biliyorz yeni taşındın daha normal maddiyat olmaması burada çok güven sarstılsr o yüzden öyle tepki vermişlerdir 
(1,083 puan) tarafından
Olabilir ama biri perdem yok diye agliyodu yazmis o sinirime gitti
0 oy
(163,564 puan) tarafından
Kiz o konu baska bi arkadas icin di senle alakasi yok okudum ben hep yorumlari
(1,083 puan) tarafından
Biliyoeum ama biri perdem yok diye agliyodu yszmis o sinjrime gitti
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Canım boşver yeni gelen dakikasında post açıp yardım isteyene bende inanasım gelmiyo ama seni tanıyoruz sonuçta eskiden beri

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 268 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,378 soru

24,182,477 cevap

336,396 kullanıcı

...