0 oy
930 göst.
Diğer kategorisinde (3,615 puan) tarafından
kapalı
Kadin yardim istio saçını boyatmadan kaynak sac taktirmaktan geri kalmio lütfen herkese inanıp güvenmeyin illa yardim edeceksiniz cevrenizde ihtiyacı olan muhakkak vardır birileri onlara verin kimseye güvenmeyin burda.
notu ile kapatıldı: Kapanan post icin post acmayiniz

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ama belki o zaman durumu vardır şimdi yoktur ne bileyim insan güvenemiyorum bazende olmayınca olmuyor 
(3,615 puan) tarafından
1 Ay once hamile değilmiydi yani
tarafından
Bilmem haklısnz buradaki kimseye yardım edilmez etrafında ihtiyacı olanlara gözüyle görenlere yardım edilir
(3,615 puan) tarafından
Aynen oyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende aynı dusuncedeyim neler gördüm burdan toplayıp satani gözün görsün bil de ver...
(3,615 puan) tarafından
Aynen canim koli koli toplayıp satan vardi
tarafından
Buranın en eski kullanicilarindanim okadar kötü duruma düştüm bir kere bana yardım edin demedim burdan çok kişiyle konuştum hiç biri bilmez ne cektigimi gerçek ihtiyacı olan zaten utancindan isteyemio ki
(3,615 puan) tarafından
Aynen canim
0 oy
tarafından
Ben asla burda kimseye yardım etmem zaten etrafımda yardıma muhtaç çok kişi var onlara ederim 
(3,615 puan) tarafından
En güzeli canim icinde rahat eder gonlunde
tarafından
Kesinlikle bazıları yalandan birşeyler istiyo
(3,615 puan) tarafından
Aynen canm
0 oy
tarafından
Kesinlikle Sana katılıyorum canım Buradan daha önce bir kişiye yardım ettim ikinciye yardım edeyim dedim az daha beni dolandırıyor du bilenler bilir zaten hikayeyi burada da bayağı Gündem konusu olmuştu o yüzden yemin ettim Bir daha buradan hiç kimseye yardım etmem diye
tarafından
Ev esyasi isteyenmi o kiz
tarafından
Ev degil bebek kiyafeti isteyen kendine bebegine kiyafet mama bez istiyodu 2. Cocuguna hamileymis kocasi calismiyomus hic parasi yokmus sanem ekici diye biri
tarafından
Bide oyle aglayan vardi perdem bile yok diye
(3,615 puan) tarafından
Araştırmadan kimse kimseye bi çöp vermedn bence
tarafından
Bencede
0 oy
tarafından
Bi aralarda biri evimde esya yok diye agliyodu o noldu
tarafından
Ne guzel cnm su an herseyim var esim memur oldu aliyo herseyi yavas yavas
(3,615 puan) tarafından
Çok sevindim canim bizde cok şükür kimseye muhtaç değiliz kendi yağınızda kavruluoz
tarafından
En iyisi bu cnm insanlara ne yalvaricam biseyim yok diye
(3,615 puan) tarafından
Aynen canim allah gönlümüze gore versin
tarafından
Amin cnm
0 oy
(542 puan) tarafından
Walla çok haklısın biraz önce Bi post gördüm kadın hem bebeğine yardım istiyor hemde kaynak yaptırmak istiyor fiyatı soruyor bide 150 tane 1.350 TL ediyor zaten kendide yazmış tanesi 9 TL ye takılıyor yaptırsam mı diye işte böyle insanlar yüzünden kime inanacağımızı şaşırdık
(3,615 puan) tarafından
O kişiden bahsediyorum bende canim ona sinirden bu postu açtım kimseye güvenmeyin daha once bi kişi burda baya koli koli kıyafet toplayıp satıomus
(542 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın bunları ya nasıl vicdan merhametleri warsa anlamıyorum böyle insanları
(3,615 puan) tarafından
Vicdan yoksunular
0 oy
(76 puan) tarafından
Tam olarak konu ne
(3,615 puan) tarafından
Durumum yok dio anlama skntin mi var
(76 puan) tarafından
Terbiyesizsin
(3,615 puan) tarafından
:D güldürdun beni
(76 puan) tarafından
Normaldir
(3,615 puan) tarafından
Çok şükür :)
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ben o kişiye demedim onun gibi bayadir burda olan kişiler yardim isteyip yoruma tamam ben yardm ederim diyip konuşup sonradan yok param yok yok gönderemem yok cevap vermemeler falan insanlığa sigarmi ben kimin ne yardıma ihtiyacı olduğunu bilemem ama yardımı ztn Allah katı için yapmiyormuyuz? 
(54,155 puan) tarafından
canim zaten uc kurus yardim.yapiliyoneden ihtiyacı olana gitmesinde dolandiriciya gitsin. tamam sen veririsin senden cikar karsi tarafin insanligina kalmis cok paran olsa boyle düşün istedigine yardim et
heleki su donemde herkes kıt kanaat gecinirken vicdanina oynayip isteyip orda burda satanlarada gitmesin.
az onceki arkadas icin demiyorum ama cok gördük imiz bebegim var deyip unlulerin bebeklerinin resmini atab bile oldu daha ne diyim
(3,615 puan) tarafından
Ee canisi ihtiyacı olmayana dusermi yardim
0 oy
tarafından
Gülo post actı seni lınclıyor bayann:) 
(3,615 puan) tarafından
Gordum ama kendi linclenio :D
(134 puan) tarafından
Linclemek size yakışır herkezin sevabı günahı kendine allah öbür tarafta güzel lincliyor böyle dalga geciyosunuz  falan düşmek kalkmaz bi allah
(3,615 puan) tarafından
Ya ya tabi tabi git saçlarınla ugras
tarafından
Valla beddua edip sonra bu sekulde vaaz vermen de bir hayli ilginç oldu bilemedim simdi
(3,615 puan) tarafından
:D aynen
0 oy
(54,155 puan) tarafından
yok sanki biz merhametsiz duygusuz tas kalpliyiz gibi on yargi oluşturuyo bide 

madem niye gizliyosun postu kalsin

bende baktim eski üye yazdim sonra meraktan eski postlarina baktim sanki.kotu bisey yaptik
(3,615 puan) tarafından
Yok kuzum biz suçluyuz çünkü ortaya çıkardık ya sac mevzusunu işine çomak soktuk
0 oy
tarafından
Yav kimseye uzulmiycan acimiycan disarida got gezdirib sonra acitasyon yaparlar ay benim param yok diye nefret ediyorum artik inanmıyorum kimseye Allah islah etsin oyle yalanci pislikleri dilenciden daha beterler
(3,615 puan) tarafından
Aynen lan ben en son saçımı dugunumde boyamıştım kendime acıdım şimdi :D milletteki keyfe bak
tarafından
Aahhahahaa lan ben en son 3sene once boyamıştım fakiriz ahahahahaha
(3,615 puan) tarafından
Fakir ama gruruluyuz :D
0 oy
tarafından
Canım dediğin gibi etrafımızda illaki yardıma muhtaç insanlar var onlara yardım edebiliriz mesela ben belirli kişiler vardır kendim durumlarını görmüşümdür o yüzden elimde oldukça edebildiğim kadar yardım ederim Allah rızası evimin sadakası için ama asla görmeden yardım etmeyi mantıklı bulmuyorum çünkü bu devirde insanları dolandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ha belki gerçekten ihtiyacı vardır onu bilemeyiz Rabbim kimseyi darda bırakmasın inşallah amin ama ihtiyacı olanlara zaten komşuları çevresi ve belediye yardım veriyor. 
(3,615 puan) tarafından
Amin canim en güzelini yapuosun

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 100 göst.
0 oy
14 cevap 683 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 744 göst.
27 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yyyyyyyyyyyyyyyy (83 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 512 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde 1anneadayi (1,267 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,229 soru

24,151,118 cevap

334,913 kullanıcı

...