0 oy
807 göst.
Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından
Hanımlar mutfağım güvelendi. Birisi kurtulmuş meyve getirmişti. İlk dolaba koydum ama yer kalmayınca çıkarıp erzak dolabına koydum ertesi gün birde ne göreyim her yer kurtçuk olmuş. Her şeye baktık sonunda elma kurusunda kurt olduğunu gördüm zaten çok iyi kurumamış ondan sanırım. Hepsini attım temizledim. Bir daha da görmedim. Sonra geçen dolabı değiştirdik şimdi her yer yine kurtçuk olmuş. Sanırım arkaya yuva yapmış. Bütün bakliyatları kurumuş meyveleri falan attım. Ama kurtulamıyorum her yeri sildim ama sürekli yenisi çıkıyor. Güve uçabildiği için gündüz bir yerlere giriyor. Çok hızlı üzüyorlar. Ne yapacağımı bilemedim. 

Konu hakkında yardım edecek var mı? Kullandığınız ilaç veya bir yöntem var mı? 

Bi de üstüne üstelik kurutulmuş meyveyi getiren kişi hep bana laf etti oysa sadece bir gün dışarıda durmuştu ve kurutulmuş meyveyi ben hep dışarıda saklarım. Bir daha getirmem falan dedi sanki ben istemişim gibi. 

5 Cevaplar

+2 oy
(7,483 puan) tarafından
Canim muhakkak kotu olan bise daha vardir. Gecenlerde bende ayni seyi yasadim. Baharat bile kurtlanmış dusun. Bu zamana kadar hic yasamamistim boyle bise. Iyice kontrol et sende canim.
(274 puan) tarafından
Hep tavanda kurtlar inanın evde şu an an hiç bakliyat yok yenilerini bile almadım kavanozları bile boşalttım dolabı çıkarınca attılar birden
(7,483 puan) tarafından
Canim o kurtlari tavandan temizle yoksa basedemezsinm ben gördüğümu aldim attim valla. Bide sade bakliyatta olmuyor cerez falan varsa. Baharat da ayni sekilde. Suan havalar sicak oldugu icin hersey kotu oluyor canim. Benim posetligimden bile cıktı. Heralde posetin birinin dibinde bis3 kalmis. Gördüğümü oldurdum temizledm bitti sukur canim
(274 puan) tarafından
Poşetliğe hiç bakmadım sağolun bir de oraya bakayım
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ayni dert bende de var suan savasiyorum ve geberdim vallah lanet hay.van cok inatsi
+1 oy
tarafından
Canm getirenin suçu yok ama şöyle bişey var illa başka bişey in içinde kurt var eczaneye sor illa bir çözümü vardır
(274 puan) tarafından
Getirmenin suçu olmayabilir ama öyle deyince bende çıldırdım ben ondan bir şey istemedim ki durup durup bir daha bir şey getirmem dedi durdu mesela bende de elma armut kayısı dut kurusu vardı hepsini aynı yerde saklıyorum
+1 oy
(229 puan) tarafından
Sumak kurtlanır çörek otu kurtlanır fındık kurtlanır pirinç kurtlanır bunlara  bak canım bende hep bunlarda rastladım güve ye
(274 puan) tarafından
Hepsini attım zaten
+1 oy
(2,586 puan) tarafından
Canım bende de vardı herşeyi cöpe attım herşeyi ama heryeri camasır suyu ile temizledim lavanta tarzı şeylerde yanlış hatırlamıyorsam kacmıyorlarmıs iyice temizle 2 3 gün arayla cöp kovanın agzı da hep kapalı olsun kurtulursun ben ilaç kullanmadan halletim cünkü kızım kucuk kullanamadım 
(274 puan) tarafından
Benim de bebeğim var küçük

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 510 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,408 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,382 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Prens annesii (1,715 puan) tarafından soruldu