0 oy
1,732 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,856 puan) tarafından
Almayı düşünüyorum ama paranın karşılığını veriyor mu? Süpürge alacaktım zaten ama normal süpürge mi alsam bunu mu karar veremedim

9 Cevaplar

0 oy
(163,215 puan) tarafından
Akillimi bilmiyomda dyson aldim cok memnunum
Yooo benimki cok ses yapmiyoki
(13,306 puan) tarafından
Dyson Belçika da kaç para Sevda? Malum biz yanına yaklaşamıyoruz da
300 eurodan basliyo ama ben solden aldim indirimden 100 euroya
(13,306 puan) tarafından
Kuru katsam bile bedava ya! Burda saç düzleştiricisi bile 3000₺ olmuş Miele gibi yanına yaklaşılmıyor.
(1,856 puan) tarafından
Ya gerçekten bedavaymis
-Reklam-
0 oy
(151 puan) tarafından
Komşularımın çoğunda var memnunlar ama günlük kullanım için uygun olacağını sanmıyorum hem ağır hem çok sesli üst komşu süpürünce bizim evde çalışıyor gibi ses geliyor. Zaten pazarlamacı tanıtıma geldiğinde de Hafta da bir robotu açarsınız diyor. 
(1,856 puan) tarafından
Ben günlük kullanım için istiyordum. O kadar sesli calisiyor muymuş ya
(415 puan) tarafından
Robot süpürgeler sessiz yahu. Miniklerden bahsediyor arkadaş şu ufak yuvarlaklardan
(151 puan) tarafından
Aaa tamam ben büyük içine su koyulan robotlardan bahsettiğini zannettim yıkama falan yapanlar var ya onları diyorum ben. Diğeri hakkkında bilgim yok
0 oy
tarafından
Bende surda beklım
tarafından
Mop felan yapıyor mu sevdam yırtdısıjda esimin tanıdıgı var ordan getirtecem
tarafından
Bana foto at kuzum daha
Yok benimki mop yapmiyo mop yapan sey xiaomi robot supurge onunda fiyati uygun tr gore benimki dikey dyson şuan zor yerde foto atardim ama kaldirdiydik kullanmiyom arada bi kullaniyom
Gün icinde atarim esim uyansin indirsin asagayada
tarafından
Kuzum bana kendi kendine supurge mop yapacak bırsey lazım:)
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Şu yuvarlak minik olanlara diyorsun dimi canım 
(1,856 puan) tarafından
Evet canım onlardan
(7,436 puan) tarafından
Bende istiyorum onlardan hiç ses çıkarmıyor evlerin yeni gözdesi Katya:-)dün eşime linkini attım bundan istiyorum diye sen bana o parayı ver ben sabah akşam spururm evi dedi :-)
(1,856 puan) tarafından
Benim eşimde ben o parayı ona vereceğime az daha ekler telefon alırım dedi :) ama ben alicam kafaya taktım. Bir de ameliyat oldum büyük kolaylık bence
(7,436 puan) tarafından
Benimki dalga geçiyor benimle zaten kendisi süpürüyor :-)izinden döneyim alacağım çocuk olunca çok iyi şimdi yeni yeni yerde sürünmeye başladı
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Ben kullanıyorum canım evde iki kedim var 8 aylık hamileyim çok işime yarıyor hergün süpürge açtığım evde şimdi haftada bir anca açıyorum günlük olarak robot süpürüyor
(1,856 puan) tarafından
Bende günlük kullanım için istiyorum her gün süpürge ac yoruldum
(1,856 puan) tarafından
Hangi marka kullanıyorsun canim
(1,309 puan) tarafından
Mi markasını kullanıyorum çok detaylı bizim yaptığımız gibi temizlik yapamıyo tabi ama günlük kullanım için büyük kolaylık
0 oy
(18 puan) tarafından

Aylardır burayı okuyorum sırf buna cevap vermek için kayıt açtım:D Ben aldım çoook memnunum. Kızım 3 aylık hep kucakta hafta içi yapamıyorum. Hafta sonu da ailemle vakit geçirmek için yapamıyorum. Açıyorum canım rozalindamı süpürüyor her gün. Dip köşe yapmıyor bi ama günlük tozu bir alıyor şaşıyorum çıkan toza her gün. O kadar para verdim diye bi düşündüydüm ama kesinlikle değer... 

(1,856 puan) tarafından
Ay aradığım yorum teşekkür ederim :) bende günlük kullanım için istiyorum. Benim oglumda 11 aylik asla durmuyor yerde ne görse agzinda
tarafından
Markası ne canım
(7,436 puan) tarafından
Marka model ne canım özellikle modeli
(18 puan) tarafından
Yorum olarak aşağı ekliyorum modelini. Ben çok memnunum. Benim aldığımdan 800 lira filan ucuzlamış.
(7,436 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Kullanmıyorum ama cok iyi supurge baya isine yarar
0 oy
(3,996 puan) tarafından
ben de cok istiyorum ama halilarim sacakli , takiliyormus onlara hep yorjmlarda okudum 
(1,856 puan) tarafından
Evet onlara takılıyormuş. Bende saçak yok shaggy de değil halilarim
(18 puan) tarafından
Benim salon halım saçaklı onun da altına katladım rahatça süpürüyor o şekilde
(3,996 puan) tarafından
benim salon koridor halim hep sacakli , gercekten takiliyor mu denediniz mi hic
(18 puan) tarafından
Evet ilk denemede takıldı saçakları çekti kopardı kurtulamadı ben kurtardım. Sonra saçakları altına katladım sorun çözüldü. Diğer halılarım saçaksız rahatça çıkıp iniyor.
0 oy
(18 puan) tarafından

Benim aldığım bu

image

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 546 göst.
16 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 215 göst.
27 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 459 göst.
7 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (600 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,746 soru

23,991,473 cevap

326,991 kullanıcı

...