+2 oy
2,154 göst.
Diğer kategorisinde (9,647 puan) tarafından

image

kahve bağımlılığım her geçen gün artıyor:/ kahve makinem bozuldu bi süredir cezbede yapıyorum. Kahve makinasi almak istiyorum da. Okka mi arçelik mi?  

28 Cevaplar

0 oy
(163,443 puan) tarafından

image

bunu aldim turkiyedeyken gerci getiremedim eskisehirde kaldi ama olsun arcelik alma arzum okka şahanee bende bagimli olmaya basladim kahveye
(9,647 puan) tarafından
Kız seninki daha farklı bisi bu filtre kahve için mi nasıl bisi güzel duruyo
Yooo sadece turk kahvesi yapiyo arzum okka bu baska kahve yapmiyo okkanin cezveli olaninin gorseli guzel degildi ben bunun tipini begendim ☺️
(9,647 puan) tarafından
He bence cezveli olanini gprdum bu dedim gavur isi demek :d icine koyuyosun cesme gibi akiyomu :D
Kiz ben eskisehirden aldim bunu belcikada yok bundan arkada su haznesi var dolduruyon suyu omdeki bakir rengi olan yer varya ordaki siyah kapagi acip kahveyle seker koyuyo 2 fincan yapiyo tek seferde ama köz tadinda falan yapiyo acayip lezzetli oluyo bende birlik yasarken esimin pislik anasinda vardi onda gormustum heves ediyodum aldim sonunda
(9,647 puan) tarafından
Güle güle kullan canım güzelmiş ama ben bunun cezvelisini görmüştüm böylesini ilkkez gördüm:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

bitanem üç yıl bunu kullandım geçen hafta kahveyi taşırdı suyu akıttı garip sesler çıkartarak bana veda etti.. eşim idareten dün simbonun cezve şeklinde olanından almış yaklaşık 4 5 kahve alıyor içine hızlı da pişiriyor bozulana verdiğim paraya acıdım keşke en başından Sinbo alsaydım en önemlisi de indirimden 120 TL ye almış fiyatına göre ben çok memnun kaldım. Darmadağın sürekli topuz yapan kadın olarak makina üstünde duran lastik olmazsa olmazım hsfjjhf

image

Of pis pis çektim ama ahhshahshaha bu kuzum 
(9,647 puan) tarafından
Hahshhd:D ruh ikizimsin:) sinbo nasıl bisi ?
tarafından
Dur bitanem arıcam resim
tarafından
Ekledim canım bak
(9,647 puan) tarafından
Anlasildigi uzre yeni mi kahve icildi :) ya bunlarinda basinda beklemek lazim :D ben cok lahve tasiririm :D su kendi kendine duranlar o yuzden daha cazip geliyo
0 oy
(14,062 puan) tarafından

Galiba bu uygulamada bi ben kahve içmiyorum ya neden acaba eğer çok canım isterse hazır yapıyorum bi türlü kendimi türk kahvesine alıştıramadım :woot:

Sana afiyet olsun kuzum❤❤

(9,647 puan) tarafından
Aaa bak olmadı şimdi ortama uyum sağlanan lazım:)
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Napican kiz makinayı cezveyle yapıver:D
(9,647 puan) tarafından
Usengecim unutkanım basında beklemek zor geliyo :D
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Arçeliği tek geçerim 7 senedir kullanıyorum ama çok gereksiz pahalandı. Arzum okkayı da yeni denedim gayet güzeldi ikisi aynı mantıkla çalışıyor zaten.
(9,647 puan) tarafından
Evet ya arçelik çok pahalı o yüzden acaba çok mu iyi de pahalı diyorum :)
(3,209 puan) tarafından
Bana ev hediyesi gelmişti zamanında bozulursa yerine alır mıyım bilemedim valla. Kuş konduracak hali yok ya kimisi de arçeliğinkini beğenmiyor bir dene istersen herkesin damak tadı değişiyor. Ama bu tip olanlar aynı bence
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Arçelik telve kullanıyorum gayet güzel oluyor kahvesi yeddk olarakta tefal in cezve şeklinde olanı almıştım ama arçelşk daha pratik 
(9,647 puan) tarafından
Komşumda da arçelik var baya pratik bisi
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Arçelik telve serisi kuzum tek geçerim

Ben kahve bağımlısı olarak annem de arzum okka var evet tek fincanı güzel yapıyor ama 2 kişilik 3 kişilik güzel yapmıyor.
(9,647 puan) tarafından
Kayınvalidemde okka dan memnun değil canım bende arçelige daha meyilliyim ama gene kafam karıştı;) tüm markaları öneren en az bir ksii cıktı:) kararsızdım daha kararsizim artık:D
(5,935 puan) tarafından
Ahahhahha o yüzden sormayacaksın işte;)
(9,647 puan) tarafından
Kesinlikle :D zaten zor karar veriyorum seçenek ikiyken bin oldu suan:D
0 oy
(4,664 puan) tarafından
Bn fakiron kahve makinasini kullaniyorum memnunum 
(9,647 puan) tarafından
Aklım iyice karıştı:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 143 göst.