0 oy
601 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Her gün evde mutsuzum güldüğüm bile yok eşim de sürekli bu yüzden mutsuz bedenim ruhum öyle yorgun ki kızlar kaynana lafı duyunca sinirlerim oynuyor sanki icimdekileri kussam rahat edicek gibiyim yüküm sanki o yaşadığım şeyler

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kus gitsin icinde tutarsan zarari sana olur
tarafından
Sol tarafım da bir ağırlık var sanki
tarafından
Neden cnm
tarafından
Çok mutsuzum kendimi iyi hissetmiyorum her gün böyleyim
tarafından
Icindekileri kus cnm rahatlarsin bnde kustum hep rahatladim
-Reklam-
0 oy
(469 puan) tarafından
Ah canm bendr öyleyim bizim savaşımız içten içe ne onlar belli ediyor ne ben bi yerden patlak vericek bu savas hele ne zaman bende kaynana görümce lafını duyunca çıldırıyorum içime öküz oturuyor sanki hele evime geldiklerinde kriz geciriyorm çok takıyorum kafama çok şey yaşadım anlatsam bitmezki
tarafından
Ben şu an konuşmuyorum hiçbiriyle
(469 puan) tarafından
Bende konuşmak istemiyorum birşey olsada şu arada ki bağ kopsada kurtulsam diyorum okadar nefret etmişim çok çektim bnde
0 oy
(1,111 puan) tarafından
Ahh canim hepimiz ayniyiz icimizdekileri kaynanaya kayinpedere belki gorumceye kussak rahat etcekz de evliligimiz sallancak ozmanda ondan susuyoruz keske istedigimizi söyleyip ayni sekilde hayatimiza devam edebilsek
0 oy
(168 puan) tarafından
Bi cevap versen rahatlarsın sana da yazık bende öyle dolmustum içimden geçenleri söyledim özür diledi rahatladım :)
0 oy
(181 puan) tarafından
İçinde birikmesin seni hasta eder zamanla dert olur nasır gün geçtikçe yayılır ben yapı olarak susan bı yapıda değilim herşeyde pat pat söylerim şimdiye kadar defalarca kaynanamla tartismisliqim var hepsinde ondan çok ben konusmusumdur içinde yara olucagina onda yara olsun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 231 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 34. (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,060 göst.
8 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,683 göst.
15 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ümran❤efe❤sadık (2,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,117 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mevah (2,609 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,515,006 soru

24,704,719 cevap

369,122 kullanıcı

...