0 oy
1,125 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben bakakaldim gözümü dakika ayırmadan inceledim karmaşık duygular içindeydim normal dogumdu bana soru soruyolRdi o anda ben bebeğe bakarak cevap veriyordum . Ne ağladım ne güldüm dönüp.kalmistim tek hatırladığım.cok titriyordumm:'(aklima.geldide ikincide naparim aceba

31 Cevaplar

0 oy
(6,973 puan) tarafından
Dogdugunda hiç ağlamadı, sadece hafiften bir ses cikardi ama sonrasi yoktu...sezeryan olmusum, sakinlestiricide var ama korktum, neden aglamiyor dedim, agladi ya annesindediler ama yinede bir korku sarmisti icimi, sonra getirdiler yanagima, sessiz sessiz bakiyordu kuzum, sakinlestiricden mi bilmiyorum ama sevincle birlikte duygu sıfırdı bende
-Reklam-
0 oy
tarafından

Aa aynı ben ohh bana benziyor dedim:angel: not:aynı babası. Sadece tenimiz aynı renkmiş 

0 oy
(100 puan) tarafından
40+1 de açılma yoktu böbreğinde sorun olduğu için krem sürüp doğumu başlattılar 4 saat sonra normal doğum yaptım ilk gördüğüm şey göbek kordonu dolanmıştı boynuna morarmıştı çok korktum doktor bana göstermeden hemşireye verip gönderdi. Banada çok yoruldun deyip narkoz verdiler dikiş için. Odaya bebeğimi getirdiklerinde kucağıma alıp tüm içimi boşalttım melek gibiydi tarifsizdi hem güldüm hem ağladım. 2 saat sonra iç kanama ve pıhtı atması yüzünden acil ameliyata alındım. 4 saat sürmüş. Uyandığımda kucağıma aldım tekrar hiç bırakmadım bu sefer koynuma sardım ağladım. Rabbime şükrettim. 
0 oy
(905 puan) tarafından
İlk doğdu doğar doğmaz göğsüme yatırdılar sıcacıktı o sıcaklığı sanki şuan bile göğsümde asla unutamıyorum sonrada alıp üzerini falan giydirdiler bir saniyegözümü alamadım meleğimden
0 oy
tarafından

Ben de baktım gözümü ayırmadan çok güzeldi o an sonra tam yatırdılar temizleyecekler oğlum şırrr işedi etrafı batırdı ebeler filan hep birlikte güldük  :D ama melek gibiydi aklıma geliyor bazen duygulanıyorum 

0 oy
(13,675 puan) tarafından
Ağlıyordu ağlama annem aşkım bak ben buradayım kavuştuk oğlum diye ağlamıştım :)
0 oy
tarafından
Boynuna kordon dolanmis olarak dogdu nefes almiyordu mosmordu hemen doktor hemsire geldi alip goturduler gitme nolur beni birakma diye feryat figan agladim dogumhane inledi resmen sesime birakin bende gidicem diye kalkmaya calistim zorla tuttular kollarimdan dikisleri attilar dayan oglum az kaldi gelicem sabret birakma dedim durdum odaya cikardilar ellerim kan icinde kalkmaya calistikca doktoru dikis atmasin diye engellerken kan olmus annem yalvariyo hadi kalk giyin ellerini yikayalim toparlan ogluna bu halde dokunamazsin diye zorla ikna oldum 2 saat sonra hemsire getirdi oglumu gordugum an hickira hickira ağladım hicbiseye boyle sevinmemisim meger onu kucağıma alip nefesini hissedene kadar hayatimin en uzun 2 saatiydi hala gozumun onunden gitmez durup dururken aglarim evde
0 oy
tarafından
Ben gormedim kizimi dogdu aglama sesini duydum gozlerim kapali aglamaya basladim korkudan acamiyordum sonra uyandim agladim baya bi bebegim yasiyor mu dedim hastaydi cunku evet yasiyor baska hastaneye sevk ediyorlar dedi hem husun hem sevinc bir arada 34 gun gormedim kokusunu icime cekemedim ama simdi cok sukur yanimda
0 oy
(1,165 puan) tarafından

Valla bu soru klasiktir ve herkes tüm samimiyetiyle sordu bana ama sanırım içime müge anlı kaçtı ki bebeğimi ilk gördüğümden hissettiğim tek şey aman başka bebeklerle karışmasındi kasını gözünü tipini inceleyip durdum:D

0 oy
(658 puan) tarafından
Ilk doğduğunda ağlamadı igh diye bir ses duydum başladım ağlamaya çocuk doktorumuz getirdi op dedi tabi hemen geri götürdü ben tam net bir şekilde göremedim çünkü gözlerim bozuk ve gözlükle almadılar doğuma :D giyindikten sonra anestezici geri getirdi o kokusu o an tarif edilemez bir duygu şükürler olsun rabbime ♡
0 oy
(704 puan) tarafından
Gördüğüm an mühürlendim resmen  ağlayamdm gözyaşım gözümde kaldı.. aşırı heyecanlıydım ağlamaya başladı ama böyle nasıl ince nasıl naif bir sesle dünyanın en güzel sesi bu olsa gerek dedim çok korkuyordum alakasız yere küveze girer mi diye sordum ebeme hemen yok annesi Maşallah çok güzel sağlıklı bir kızın oldu kilosuda baya iyiye benziyor dedi hamd olsun yanagıma getirdiler öptüm kokladım bin şükür Rabbime.

İlgili sorular

0 oy
67 cevap 1,921 göst.
25 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 227 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 341 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,211 soru