0 oy
714 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (926 puan) tarafından
Düzeldi diye bi yandan seviniyorum bi yandanda üzülüyorum ne olacak benim bu halim ya :(

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hc kafana takma hakknda hayirlisni iste hr zman kafana taktkca olmuyo canm
-Reklam-
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Sabır canm en azindan reglin düzenli oluyo buda iyiye işaret denemeye devam Allahin izniyle
(926 puan) tarafından
Amin seninkinide Allah bagislasin Allah kimseyi evlatla sinamasin
(779 puan) tarafından
Bende pko hastasıydım canım adetlerim düzensizdi gebeliğimi öğrendim de 12 haftalık tı ve 2 defada tüp bebek yaptım yine olmadı sonra kendiliğinden 12 haftada öğrendim sabır sabır inşallah rabbim nasip eder hayırlısı olsun hakkında
(3,797 puan) tarafından
Canm nasilsin nasil oldun? Bebeğinden haber var mi
(779 puan) tarafından
Sağol canım toparlanmaya çalışıyorum bebiş bugün 8. Gün oldu hala yoğun bakımda hamileyken koydukları teşhis doğru ama allahtan ümit kesilmez bekliyoruz hala
(926 puan) tarafından
Sağol canım yazdığın için ❤
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Sabret canim rahmin ne zaman hazır olursa ve RABBIM enin için hayırlı zaman ne zamansa o zaman verecek bebeğini sana. Sakın hiç olmayacak karamsarligina düşme elbet olacak ALLAH TEALA geciktiriyorsa guzellestiriyordur.
(3,455 puan) tarafından
Benim bi arkadaşım ne tedaviler gördü ne uygulamalar yaptı 2 yıl sonra tüp bebekle hamile kaldi ama düştü bebek sonra bosverdi artik ise girdi ve o ay kendiliğinden hamile kaldi şimdi maşaallah oğlu doğdu çok şükür
(926 puan) tarafından
Sabretmeye çalışıyorum inşallah hayirlisiyla olur ❤
0 oy
(2,176 puan) tarafından

duzenli gidiyosa en azindan yumurtlamani takip edersin bundan sonrasi senin icin daha kolay olur :) az daha sabret benim iki ay duzenli oldu ucuncu ay hamile oldugumu ogrendim :) Rabbim gonlune gore versin insallah <3

(926 puan) tarafından
Amin Allah razi olsun ❤
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Allah in sana ve tüm isteyenlere ve bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah canım
0 oy
(104 puan) tarafından
Insaallah bir dahaki ay olur ne guzel duzelmis adetin kafana takma ben kurtaj olduktan sonra cok taktım ovulasyon testiyle felan takip ediyordum 5 ay sonra hic ihtimal vermedigim bi zmanda hamile oldugumu ogrendim stres yapmamaya calis insaallah rabbim sanada nasip eder en kısa zamanda 
0 oy
(130 puan) tarafından
Canım bende pko + süt hormonu yüksekliği var 3yıldır çocuk yok şu son üç aydır dr. Köntörölünde ilerliyorum inofolic ve femara kullandım bu ay sen daha önce hiç tedaviye gitmedin mi nekdr süredir deniyorsun hormon sonuçlarin vs. Nasil bana yaz ona göre yönledirim seni şu son 3 yıldır uzmanı oldum diye bilirim pkonun Allah şu dertten müzatarip olanları kurtarsın İnşAllah birgün bizde Şuraya post açarız hamişiz diye Rabbim büyük şu mübarek günlerde evlat hasreti ile bağrı yanan kucağı boş olan herkekse En kısa zamnda nasip eylesin ve bizede ah ah ne diyeyim çok zorr
(926 puan) tarafından
Ulaşır misinn bana
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Zamana birak canim lafana takarak pisikolojinide bozuyorsun..cok kafana takma 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 444 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Selcan123 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 601 göst.
19 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu