0 oy
1,490 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından

Kizlar aklima geldi gulme tuttu beni yazmak istedim ve bu gercegi herkes ogrensin ;)

Kizlar ben esimle evlendigimde esim pasta borek simit yapiyordu biz kacarak evlendik babam beni bulur diye esim ilk bir hafta beni yaninda ise goturmek zorunda kaldi bende baski yapiyordum benide gotur diye bi pastacida calisiyordu arka tarafinda pasta borek falan yapiyordu bende onu izliyordum oturup esim borek yapmak icin elinde cevire cevire hamuru acti sonra sakalindan kil dustu esime dedim bunu cope at ayip o da dedi ne aticam icine benden bir parca dustu bunu daha pahaliya satsinlar soyliyimde dedi icine peyniri koydu kapatti ve onu pisirip sattilar bence disardan kolay kolay birsey yemeyin genelde erkekler yapinca umursamaz olabiliyorlar 

Midem kalkti  :sick:

44 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bunun neresi komik ??? Kul hakkına girmek de ayrı keyif herhalde sizin için müthiş yaa ?:getlost:

-Reklam-
0 oy
tarafından
Tebrik ederim bi adet terbiye kazandınız!!!!!!!
0 oy
(38 puan) tarafından
Bu yazdıklarınızı ne aklım alıyor ne de midem..

Anlayamıyorum buraya böyle post açanları ya. Eşiniz hak yiyor diye herkes böyle olacak değil. Koca bir sektörü bu şekilde lekeleyemezsiniz. Ayrıca o eşinizin yanlış davranışı ve sizi bağlıyor böyle bir şeye göz yummuş olmanız bile kabul edilemez. Gerçekten işini bu şekilde yapan insanlara hangi sektör olursa olsun biz tüketici olarak helal etmiyoruz Rabbim sorsun. Ama bu dünyada da görüyorsa bu gözler bizler de soralım bir zahmet. 

Gülünecek bir şey yok utanç verici bir olay.
0 oy
tarafından

Güzel bişeymiş gibi anlatman...  Da ne biliyim :ermm:

0 oy
(11,291 puan) tarafından
Peki eşin o milletin hakkını kazandığı paranın hakkını nasıl verecek 

Anlatmanida anlamadım 
0 oy
(4,664 puan) tarafından
Eşinin yaptigı igrençlik bunda da komik birsey degil milletin hakkina girmis
0 oy
tarafından
Valla neden anlattığını anlamadım.sir değilki bu
0 oy
tarafından
Gülerek de anlatıyorsun esinde milletin hakkina giriyo

Kimse görmedi diye Allahtan utanır insan

Kendisi istermi birinin kılı düşsün 

Benim esim normalde okulu bitirmeden once babasının isinde çalışıyordu pide ustasi her gun tras olurdu her gun yikanirdi öyle giderdi. Ki ben görsem oyle bisey kesinlikle tepki gösterirdim birakmazdim öyle 
0 oy
(101 puan) tarafından
Böyle insanlara hakkımı helal etmiyorum
0 oy
(236 puan) tarafından
Esin igrenc bisey yapmis sen ise onun ortusu olup ayibini ortup allaha  tevbe et demek yerine onun ortusunu burda yırtıp herkese rezil etmeye seçmişsin tuhaf geldi
0 oy
tarafından
Ne kadar igrenc bi huy var esinde bazilari keyiften alip yesede cogu kisi mejburi yiyo malesef simit pocayi sbaha erkenden ise gidenler
0 oy
(15,890 puan) tarafından
Yerini söylermisin  belki oradan alışveriş yapıyorumdur..Sinirim bozuldu ayıp etmiş çok 
0 oy
tarafından
Valla bu sır degil terbiyesizlik canim aldıgı para helal mi olmus kendını sorgulasın ..ö
0 oy
(704 puan) tarafından
Fazlasıyla mide bulandırıcı....
0 oy
tarafından
Bu bilindik bisey ztn  erkekler killi kollariyla yapiyolar
0 oy
tarafından
Gülünecek bişey görmedim bu iğrenç olayda 
0 oy
tarafından
Abim üç sene döner ve çiğ köfte dükkanı işletti. Babam bankada çalışmasına rağmen her haftasonu sabahtan akşama kadar dükkanlara gidip temizlik yapardı. Bir kullanılan eldiveni bir daha asla kullanmazlardı. Helal para gerçekten başka bişeymiş 
0 oy
(577 puan) tarafından
sanki iyi msrifetmis gibi anlatiyorsun yazik 
0 oy
tarafından
Birde kalmış bunu burada utanmadan  anlatıyor musun eşin kaç kişinin hakkına girdi Allah bilir böyle yaparak. Haram olsun inşallah. Yazık günah hergün kaç tane insan girip çıkıp alıyor.. Gördün madem kalkıp sen atsana çöpe ne diye izliyorsun sende aynı kafandansın galiba adresi söylede bari insanlar yaysın bir daha eşinden bişey alınmasın 
0 oy
(2,089 puan) tarafından
Ben olsam ne yapar eder o hamuru atardım yazık günah ya bir sürü insanin hakkına giriyor hemde farkedildigini düşün kılın çalıştığı yerin adına da bi leke sürmüş oldu bu da ayrı bir hak yemek

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 265 göst.
29 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Asafin annesii (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,019 göst.
+1 oy
14 cevap 919 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
70 cevap 1,105 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,613 soru

24,127,333 cevap

333,809 kullanıcı