0 oy
451 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,644 puan) tarafından
Gitmesini istemiyorum ama bişeyde diyemiyorum bilgim olmadığı için

8 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Dolu para kazanır kizzz 
(1,644 puan) tarafından
Öyleyms ya ama ben napcam onsuz :(
(22,057 puan) tarafından
Kiz gonder gitsin o parayla ev alirsiniz araba alirsiniz rahatlarsiniz neolacak benim kiz da şöyle 2.3 yaşına girsin benimkide gidecek iş yeriyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok gitmesini bende istemzdim
(1,644 puan) tarafından
Öyle oluyo ya hiç bilmediği biyer bide ayrı kalcaz
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Valla ayrı kaalmam hiç orda 5 kazanacağına burda 1 kazansın
(1,644 puan) tarafından
Bende öyle diyorum da burada çocuğun geleceği icin bşy yaşamıyorum enazndan ordan kazandıgım parayla yaparım diyo
0 oy
tarafından
Bj ara 6 aylik gemi isi cikti maasi superdi istemedim bn . Sonra memurluk isi oldu 1 yila yakindir memur
tarafından
Yok anam 6 ay da uzun bana  gitmedi memur oldu ne guzel iste
(1,644 puan) tarafından
En iyisini yapms da Üniv mezunumu
tarafından
Yok cnm iskur kurayla aliyodu
(1,644 puan) tarafından
Aa çok iyi nezaman alındı peki
tarafından
Gecen sene kasimin 14 unde
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Benm cvremde giden coktu surekli deil bir senelik ev araba alip artk gtmiyolardi. Cnku orda maaslar yuksek
(1,644 puan) tarafından
Aynen maaş yüksek mış çocuğun geleceği icin bşy yapıyım diyo burda olmaz diyo aldığımız maaş belli herşeyin fiyatı belli diyo
(3,909 puan) tarafından
Hakli valla
(1,644 puan) tarafından
Aynen napm mecbur beklicem dayancam
0 oy
tarafından
Benim eşim çalısıyor canım.
(1,644 puan) tarafından
Aynen hepimiz icin hayrlısı neyse o olsun ordaki parayı burda kazanmaya çalışsalar kaç senesini alır insanın mecbur gidiliyor yani yapacak bşyimiz yok :(
tarafından
Daha sonra rahat edersiniz. Cocuk küçükken gidip gelmesi daha iyi oluyor büyük olunca sıkıntı daha çok oluyor.
(1,644 puan) tarafından
Smdi bile baba baba diyip duruyo nasl için el verecek ya
tarafından
Vermek zorunda kalıyorsun onlar için hersey büyük olunca daha sıkıntı oluyor. Babalar Günü için gösterisi vardı eşim yoktu o zaman herkes babasına koştu benim ki bana ağladı kızdı ama  yapacak birsey yok.onlaeın geleceği için hersey
(1,644 puan) tarafından
Aynen öyle hayrlısı olsun
0 oy
(13,455 puan) tarafından
Benimki yurtdisinda calisiyor canim. Tek ülke degil dolasiyor. Ne iş yapacak
(1,644 puan) tarafından
İnşaat dı galiba duyduğumdan beri kötüyüm hep aglayasım geliyo 1sene calscak nasıl oluyo zor mu
(13,455 puan) tarafından
yani kolay olmuyor canım. Bazen diyosunki aman parası batsin değmez. Ama benimki mühendis gercekten iyi maas alıyo. O yuzden sabrediyoruz. Araba aldık. Bayada birikmisimiz var bide ev alicaz birakicak insallah. Eğer kazancı iyiyse ihtiyaciniz vqrsa biraz disini sık bence
(1,644 puan) tarafından
Dişimi sıkıcam mecbur biraz inşallah bizde birşeyler yaptıktan snra daha gtmez ya
(13,455 puan) tarafından
Sonra ayri kalmak istemedikleri icin gitmek istemiyolar zaten canim meraketme. Benim eşim 11 yildir bu işi yapiyor
0 oy
tarafından
Hangi ulkeye mesela

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,921 göst.
17 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 325 göst.
24 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sadce melek (997 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 1,052 göst.
21 Şubat 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde ...Hilal... (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 468 göst.

Kategoriler

1,476,388 soru

24,168,403 cevap

335,728 kullanıcı

...