0 oy
623 göst.
Diğer kategorisinde (1,138 puan) tarafından
40 cikti pazar gunu 2 aylik olacak kizm ve benim hala yogun kanamam var parca parca kan pihtisi geliyo normal mi dr arayacagim da normalse aramym diyorum normal dogum yaptim ilk gebelik kansizim zaten bide yogun kanamam var 

3 Cevaplar

0 oy
(598 puan) tarafından
Kanamaniz kesilip tekrar başladı ise adet olmuşsunuzdur ama hiç kesilmeden yoğun bi şekilde hala devam ediyorsa normal değildir adet olduysanız eğer parmağın bir boyumu kadar pıhtı normal ama bi boğumdan büyük pıhtı var ise normal değil 
(1,138 puan) tarafından
Parca parca geliyo noktanin buraz daha buyugu ve afedersin bebek bezi kullanyrm yoksa cikiyo kesilmedi sadece rengi acildi kahvemsi geldi ve kan geldi yogunlasti dr 1 haftalikken gitmistm her sey normal bi sorun olursaa gel dedi bende hemen adet oldum diye ilk bas onemsemdm
(598 puan) tarafından
Bebek bezi kullanacak kadar yoğunsa bence tekrar gitmenizde fayda var
(1,138 puan) tarafından
Dr aradm normal dogumda normal 10 gune yakin kesilmezse gel dedi
(598 puan) tarafından
Geçmiş olsun o zamana kadar kesilir ins
(1,138 puan) tarafından
Ay insallah bi yandan bebegim bi yandan misafr bebek görmeye gelen iftara gelen derken acaba kendimi yordugumdan mi dedim ama o zaman da az geliyodu sutte acir diyolar ya dogru mu kafama o takildi bide saolsn bu arada
(598 puan) tarafından
Süte etki edeceğini sanmıyorum sonuçta emzirilen adet görülüyor öyle bi şey olsaydı allah bizi yaratırken öyle kızlardı ki emzirdigimiz sürece adet olmazdik
(1,138 puan) tarafından
Her kafadan bir ses çıkıyor kafma taktim gerci oyle olsa bebekte agzina alsa acir almaz meme reddi olmaz mi
(598 puan) tarafından
Aynen öyle hiç takmayın herkes aklına estiği gibi konuşuyor
(1,138 puan) tarafından
Tedirgin oldum ister istmez
-Reklam-
0 oy
(581 puan) tarafından
Canım doktora gittin mi 40 indan sonra kontrole. Cok kanama olunca ilaç yazıyo. Kardeşimin ole olmuştu doktor ilac yazdı duzeldi.
(1,138 puan) tarafından
Ay iyi bari yaa cok saol
tarafından
Canm ben bugün yine gittim doktora kanama için kan filan aldı ultrasonla karnimdan baktı herşey normal dedi istersen sende git
(1,138 puan) tarafından
Dr dun aradm 10 15 daha kontrol et ama parcalar filan cok gelirse hemen gel dedi
tarafından
Tamam canm rabbim şifa versin
(1,138 puan) tarafından
Amin insallh saolsn
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Pek normal gibi durmuyor ama 
(1,138 puan) tarafından
Hmm peki tesekkurler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 136 göst.
20 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 439 göst.
17 Şubat 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 209 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,294 soru

24,167,195 cevap