0 oy
593 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Ya benimle vakit geçirmek istemiyor resmen dün izinliydi kahvaltısını yapıp annesigile gitti ordan ablalariyla gezip diğer ablasının yanına gitmiş eve yine akşam geldi 9 buçuk 10 gibi ben evde tekim hamileyim bir kerede gel iznim var seninle gezeyim demedi bu evliliği her zmn tek geçirdikten sonra bana gereği yok bosanamamda napcam ya

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Karşına alıp konuşmaktan başka çaren yok ki 
(24 puan) tarafından
Konuştum ben böyle yürümez ne sen bana kocalik yap nede benden karilik bekle artık dedim 2 gün değişti çiçek fln aldı 2 gün sonra yine aynısı oldu
-Reklam-
0 oy
(13,438 puan) tarafından
Çocuk olmadan once farklimiydi canim
(13,438 puan) tarafından
ne kadarlik evlisin
(24 puan) tarafından
6 yıllık evliyiz cnm annesi babası ablaları daha degerliyse neden benim günahına girip evlendi
(13,438 puan) tarafından
Valla canım bunu evlenmedende belli eder adam ama bilemedim
(24 puan) tarafından
Evlendiğinde ailem bana dedi bu adam sana göre değil evlenme sakın dediler herşey toz pembe gözüktü gözüme dilim baglandi
(13,438 puan) tarafından
Valla Allah yardimcin olsun ne diyim canım
0 oy
(577 puan) tarafından
emin ol ki bebesini kucagina alinca tek noktan o oluyor sabret ve bekle yslnizken bekleriz ilgi gostersin bszilar odun anlamz aa bebisin gelince senin acinda cok iyi olur
(24 puan) tarafından
3 tane çocuk var zaten karnındaki 4ncu canim
(164 puan) tarafından
Bakara suresini okuyun yada dinleyin evde
0 oy
tarafından
Konuş cnm bence de ben evlenmeden öncede yanlizdim de evlenmekteki amaç bunu de birilerinin gönlünü yapcan die burda en çok ihtiyaç duyduğun kişiyi ihmal eediyosun de  .tamam gidebilirsin ama herşeyin bı sirasibolur  nerden baslicani bilmiyosun de öncelikleri hep onların  de fln işte yoksa böyle giderse iyiye gitmiyoruz fln de bklm ne dicek diyondur gercide  ailesine bağlı olanida degistiremiyosun işte 
(24 puan) tarafından
Konuştum cnm 2 gün değişti sadece 2 gün sonra yine aynısı oldu
tarafından
Oku suya o sudan içir esinede yemeğine kat bı fisfisin içine koy kiyaafetlerine fln sık cnm rabbim muhabbet versin aranıza ins
0 oy
tarafından

Eşle muhabbet duaları var onları yap. 

Evde huzur için her gün nisa süresini oku biz bisey yapamayız Allaha dua et.

0 oy
(618 puan) tarafından
Kendini oyalayacak bir şey bul sende onunla ilgilenme kaçan kovalanir önemseme ablasinami gitmek istiyor nereye gidiyom diye sorma arama nerdesin diye gelince de hiç birşey yokmuş gibi gayet güzel vakit geçirmiş gibi hiç umrunda olmasın 
0 oy
tarafından
Konuşmaktan başka çare yok evde 3 çocuğu ve eşi varken onları bırakıp ablasıyla gezmekte neymiş 
(24 puan) tarafından
Konuştum mesaj attım yeni bos boş konuşma benim sıkıntım bana yeter triplere girme boşuna yazıyor ne yazayım artık bu lafina
tarafından
Ne sıkıntısı varmış kii sıkıntısı olan adam ablasıyla gezmeye mi gidermiş görümcenle konuş sende ben konuşurdum şahsen 1 gün tatili var onuda sizinle geçiriyor bırakın da evde çocuklarıyla kalsın derdim
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Sana neden gel birlikte annemlere ablamlara gidelim demedi 
(24 puan) tarafından
Yok demedi canim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 514 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 992 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bst.24 (4 puan) tarafından soruldu