Kızlar beni yanlış anlamayın benim şuan hiç bir ilgim alakam yok.. çok garip değişik gelebilir size evleneli 2 yıl oldu tanışalı 3 yıl oldu esimle soyle diyeyim 4 yıl önce bi erkek arkadaşım vardı.. annemin telfon numarası vardı onda annem beni kızımı falan duruma atar.. silmemişler numarasıni ben de gerçekten hiç bakmadım farketmedim ikisindede katiliymiş yani annem bunu bana yeni söyledi evledigimde annem düğun fotoğraflarından atmış buda mesaj atmış gelinlikle görmemeliydim onu yanında ben olmalıydım diye annemde cevap vermemiş telefona yeniyeni alışıyordu zaten sonra 2 gün önce annem kızımla beni atmış bu aramış neden bunu yapıyorsun diye annemde sen kimsin hadsiz hala niye arıyorsun beni seni ne ilgilendirir benim ne atıp atmadığım demiş kapatmış sonra kuzenim var birtane onu ınstagramdan bulup yalvarmış nolur beni onunla görüştür diye annem bana bunu bugün söyledi bende görüştüğümüzde numarasını engellerim dedim ya numarasını değiştirsek babam nolduda değiştiriyorsunuz der sıkıntı.. bunu böyle söylemek istemezdim ama çocukluk aşkıydı işte sevmiştim aldatmıştı yani şimdi aradan 4 yıl geçmiş ne oluyor ** coluklu çocuklu kadın olmuşum.! SAKIN YANLIS ANLAMAYIN BENI BEN ESIMI ÇOK SEVİYORUM COCUKTUK GELDI GECTI
Hepimiz yaşıyoruz
Benim eşim sakallı ben öyle seviorum die kesmez istete sorun olmadığı için eski sevgilimde konusuomus bana sakal biraktirmazdi sakal sevmezdi falan die onu nasıl sevio öyle die bunu bile takiolar ki bende aldatildigim için bırakmıştım onu
1,493,004 soru
24,394,721 cevap
349,631 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın