0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Düdüklü kullanmıyorum normal tencerede kemikli eti kaç saat haşlamam lazım bide su azaldıkça soguk su mu sıcak su mu eklicem

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
45 dk hasla cnm
tarafından
O fisss sesi cikiyo ya ondan sonra ama 45 dk
tarafından
Kullanmiyotumu gormedim cnm k bakma
(25,181 puan) tarafından
Cnm düdüklü de değil normal tencerede
tarafından
Onu bilmiyom kuzu
(25,181 puan) tarafından
Tm cnm cok sağol
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
2.3 saat haşlaman lazım canim sicak su ekle suyu azaldikca
(25,181 puan) tarafından
Tamam canısı
0 oy
tarafından
1 buçuk saat hasla canim , Şu azaldıkça sıcak kaynamış su ekle 
(25,181 puan) tarafından
Tm cnm cok sağol
tarafından
Ne demek afiyet olsun:)
0 oy
tarafından
Ben düdüklüde 2 saat haşladım ilikli kemikse 4 5 saatten fazla kaynamalı 
(25,181 puan) tarafından
Valla çok anlamam ilk defa yapcam ama koyunun bacagı işte :D
tarafından
Jemiklerin içi yumuşakmı canım
(25,181 puan) tarafından
Yok değil sert
0 oy
tarafından
Suda beklet 1 saat falan kanı gitsin. Soğuk su koy 7-8 saat kaynat daha fazla da olabilir
(25,181 puan) tarafından
Aboooo 7-8 saat mi kız o kadar vaktim yok sabah 9 gibi koyarım 2 de evden cıkıcam arkadaşım virüs olmuşta ona götürcem çorba
tarafından
Hee onu bilmiom. Ben bebek için böyle yapıom
(25,181 puan) tarafından
Tm cnm sağol yinede
0 oy
tarafından

image

içleri bu şekildeyse 4 saat kaynat canım
(25,181 puan) tarafından
Ay bilmiyorum ki böyle değil gibi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 250 göst.
12 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,425 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 130 göst.
1 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 276 göst.
0 oy
7 cevap 339 göst.
17 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nudem (162 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,477,763 soru

24,187,928 cevap

336,748 kullanıcı

...