0 oy
470 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dün gece burnu tıkandı bu sabah ateşi çıkmaya başladı calpol verdim indi bı sure sonra tekrar çıktı ateşi götürelim diyorum eşime yanaşmıyor işte geçer abartiyon fln dedi ıslak bezle silip durdu çocuğu . tekrar calpol verdim. işe gitti uyuttum agliyo ihliyo yavrum soylendim mesaj attım çok biliyorsun ne halde biliyonmu dedim uyandı gözleri akmaya başladı burnu desen çeşme oldu.aradim ben babamı aricm gelip götürsün çok kötü dedim taksi cagir dio totonu kaldrip giturseydin böyle olmuckti bilmiş dedim ama nefes alamiyo çocuk aglamktn sinir bastı .canımı sıkma dedi sen bnm canımı sıkma dedim işte daralmış soyletmicekmisim istemediği şeyler olurmuş.bende soyle rahatla kurtulursn dedim.

O sıra teyze oğlu geçiyordu o hastaneye götürdü.ksyinoeder ne bu vakte beklettin demez mi bnde çok bilen oğlun varya ona soyle dedim.iste gezmeye cikarmisim hasta etmişim çocuk bu hapis mi tutayım ne Dion nereye gidiyor gezmeye eve girmeyen bişi olsa belki de ne dediğini bil dedim. Kaynanaya soylendim dediklerini.hepsi çok biliyor kusura bakmasınlr hee haklısın mi dicem minnet bile etmem. Boğazları kotu olmuş bide dislerden

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Bunu okududugumda aklıma ılk bı kadına bosanmaya ne zaman karar verdınjz dıye soruldugunda:evlatlarım hasta ıken sesınden rahatsız olup yorganı uzerıne cekıp bızı hastaneye goturmedıgı an karar verdım dıyen kadın gedı... Tam boşamalık musvette koca
tarafından
O sızı hastaneye goturen adam neler dusunmustur kocan evde senı hastaneye baskası goturuyor.. Canım ınan dayak yesen canın bukadar acımamıstır ben kahroldum okuyunca. Rabbım evladına sıfa versın evladını sana bagslasın..
tarafından
Götüren abinin 4tane evladı var . Adam bile eşine arttırdi
tarafından
Allah razı olsun ondan. Senın evladın nasıl oldu kuzum
tarafından
Hasta olduğu için huy kaptı . sebepsiz aglamalar.ilk yaşadım bide hastalığı sinirlerim bozuld. Doğru düzgün uyumadi.
tarafından
Allahm tez sıfasını versn canım benım. Hemen gecer ınsallah
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ogullarina zaten kusur bulmazlar bebeye bisey olsun gelinden bebe iyi bisey yapsın bisey öğrensin ogullarindan boşver canimm sen evladına bak ağzı olan konusuyo
tarafından
Hepsinin hakkından gelirim valla .baksınlar işlerine canım cikti bugün yavrum mahvoldu. Kocam olacakta kendi hasta olur gitmez cocugumu kendi gibi sandı ariyo muhattap olmuyorum.erken gitsek böyle olmucakti
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Rahat kocayı hiç sevmem. Koca dediğin birşey olunca telaş edecek. 
tarafından
Almış eline ıslak bez siliyo ateşi inecek .geçecek .kendi gitmiyor yavrumda öyle atlatır sandi

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 1,213 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,446 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 1,217 göst.
15 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (4,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 825 göst.
16 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+8 oy
142 cevap 5,756 göst.

Kategoriler

1,499,494 soru

24,492,051 cevap

357,703 kullanıcı