0 oy
597 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bugün yatıyorduk birlikte yatakta bir ses geldi kalktım oğlum yerde ağlıyor 4 aylık 30 saniye ağladı sakinleştirdim su verdim biraz emzirdim takip ediyorum birşey yok. Kusan bir bebek ti ama bugün fazla kusuyor bir sorun olabilir mi yaşayan var mı cok korktum. 

14 Cevaplar

0 oy
(1,466 puan) tarafından
Git bi film çeksinler kuzum nolur nolmaz 
(1,466 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bu arada canım Allahım korusun bebişlerimizi
tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun inşallah simdi gideceğim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ah kuzum benim çok geçmiş olsun bebeğime ❤️❤️ keşke bir doktora götürseydin ya yatak çok mu yüksekti kusması iyi anlama gelmiyor diye duymuştum korkutmak istemem ama 
tarafından
Teşekkür ederim teyzesi. Yatak fazla yüksek değildi ama insan korkuyor ister istemez bir huzursuzluğu yok şuan ama içim rahatlasın diye doktora götüreceğim
tarafından
Evet evet  bir götür doktora en azından için rahat eder haberdar et muhakkak
tarafından
Tmm cnm haberdar edeceğim seni
0 oy
tarafından
Kusuyorsa doktora götürün. En azından kafa filmi vs çekerler. Ben hayatta duramam. 
tarafından
Ya cnm valla bende simdi gideceğim inşallah birşey olmaz dua eder misin
tarafından
Bişey olmaz. Kemikleri lastik gibi onlarin. Ama.gene için rahat eder. Benimkide düştü ama betona çarpmıştı anında acile götürmüştüm korkudan film vs çekildi bişe çıkmamıştı.
tarafından
Seninki daha kötü olmuş cnm ya benim beşik de vardı ona çarpıp düşmüş beşik düşüşünü hafifletmiiş
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Fışkırarak mi kusuyor yoksa normal mi ?
tarafından
Yok normal her zaman emzirdikten sonra kustuğu gibi
(2,203 puan) tarafından
Fışkırarak kusması tehlikeli benim oğlumda düştü yataktan bizim yatak epey yüksek burnu kanadı hastaneye gittik fışkırarak kusarsa hiç beklemeyin hemen hastaneye getirin demişti..yinede 2 3 saat uyumasın uyuduğun da 2 saatte bir uyandırın 24 saat gözetim altında olması gerekir demişti
tarafından
Çol teşekkür ederim bilgilendirme için bende hastaneye gideceğim bakayım ne diyor ona göre bu söylediklerinize uyacağım
(2,203 puan) tarafından
Inşallah ciddi birşey yoktur güle büyütün..
0 oy
(581 puan) tarafından
Benim oğlumda çok düştü malesef canım bunun için kendimi dünyanın en kötü annesi gibi hissettim. Bi sorun olmaz inşallah. Kusması fazla bir şekilde olursa fiskirir tarzda hareketlerinde tuhaflık olursa göz bebeklerinde farklılık olursa hiç bekleme
tarafından
Yok cnm kusması normal fışkırarak değil her zaman emzirdikten sonra ki gibi takip ediyorum eşim gelince gene götüreceğim doktora. Bu arada kendini kötü anne gibi hissetme sen dünyanın mükemmel annesisin
(581 puan) tarafından
Canımsın ya sende dünyanın en mükemmel annesisin ne biliyim canım ya en ufuk düşünce hemen kafası morariyo benim de dünyam karariyo küçücük bir çocuğa sahip çıkamamış gibi hissediyorum annelik işte Yüce Rabbim yavrunu yavrularımızı bütün kazalardan belalardan kötülüklerden korusun insallah
tarafından
Allah razı olsun cnm bu çocuk düşe kalka büyür derler kime sorsam herkesin bebeği bir yerden düşmüş işte biz de anneyiz aklımız çıkıyor
(581 puan) tarafından
Aynen vallaha canim Allah senden de razi olsun kuzum Rabbim meleklerimizi korusun
tarafından
Amin cnm bütün bebeklerimizi korusun inşallah
0 oy
(577 puan) tarafından
1 saat uyutma benimkide 5 aylik dudtu uyutma ins bisey olmaz
tarafından
Uyumuyorum cnm 2 saat oluyor teşekkür ederim
0 oy
(577 puan) tarafından
Uyutma 1saat benimkide 5 aylik dudtu uyutma ins bisey olmaz
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Benimde aynı oğlum 4 aylikti.  Kucagimda ayaktaydim.  6 yaşındaki kizimin kucağıma aniden atilmasi ile oğlum kucağımdan nasıl düştüğünü anlamadim bile bi anlık oldu. Öyle korktumki hemen hastaneye acile gittik orda gözlem altinda kaldı iki üç gün doktor gözle dedi  . Bi hafta gece gündüz başında nefesini dinledim.   Nasıl üzülüp içim acimisti yavruma.  Şimdi 2 buçuk yaşında ama hâlâ o an aklıma geldikçe üzülüyorum 
tarafından
Ay cnm sende kötü yaşamışsın hiç sorma hala nasıl düştüğüne anlam veremiyorum insanın gözü önünden gitmiyor
0 oy
tarafından
Doktora gotur canim hemen 
tarafından
Eşim gelsin götüreceğim cok teşekkür ederim
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım hareketlerini takip et eğer gözde kayma hareketlerinde bir anormallik varsa ve kusma fışkırarak olursa hemen hast.gidin ALLAH 'ın izniyle hiç bisey olmaz 
tarafından
Allah razı olsun cnm inşallah eşim gelince gideceğim yoksa içim rahat etmez
0 oy
tarafından
Çokta küçük ya yatakta yatırma lütfen sen dönmez zannedersin ama çocuklarin ne yapacağı belli olmuyor 
tarafından
Evet birde yeni yeni dönmeyi öğrendi ben bilemezdim bu derece olacağını hep babası gidince birlikte yatarız ama bundan sonra tövbe
tarafından
Ben de burada okudukça korktum hep uyumasa bile yanıma yatırmadım burada görmeseydim belki ben de yatırırdım ama geçmiş postlarda da çok var bu şekilde düşen bebek üzülüyorum ben de.. geçmiş olsun
tarafından
Teşekkür ederim evet bende birkaç post gördüm ama işte onunla uyumak bir başka güzel bundan sonra hiç almam
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Canım bence bir götür görsün doktor için rahatlar. Benim kızımda dusmustu yataktan ama bizim yatak ekstara alçaktı. Yani hani su yer yatagı modellerdendi.
tarafından
Götüreceğim en azından içim rahatlar cnm benim yatakta fazla yüksek değil beşik vardı yanında ona çarpmış ama korkuyır insan
(1,096 puan) tarafından
Aynen canım için rahatlasın.
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Benimde oglum dustu 6 aylikken takip.ettim.ve bide kusma olmadi 1 saat uyaik tuttum sonra yatti genede sen gotur canim
tarafından
İnşallah götüreceğim evet yeni yeni dönüyor bir an düştü anlam veremedim
(45,023 puan) tarafından
Benimki zaten donuyodu gece yanima aldim emzirmeye ben uykuya daldim kenardan dusmus o fazla aglamadi ama ben ondan cok agladim:(
tarafından
Ay kız valla insanın psikolojsi bozuluyor inan ki dediğin gibi o fazla ağlamadı ben daha fazla ağladım bir daha olmaz inşallah böyle birşey
(45,023 puan) tarafından
Insallah canim cok dikkat et ben  o gun bugun yanima almiyom artik gunduzde yerde zaten
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Düştü bnm de ama kusma olması sıkıntı o yüzden bn bi götür derim küçük de daha Allah korusun
tarafından
Evet cnm valla kusuyor her emzirmeden sonraki gibi ama bugün daha fazla kusuyor gibime geldi teşekkür ederim yorumun için

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 531 göst.
25 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 419 göst.
24 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 572 göst.
20 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 683 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,664 soru

24,101,709 cevap

332,451 kullanıcı

...