0 oy
440 göst.
Diğer kategorisinde (1,096 puan) tarafından
Kızlar eşimin arkadasının eşi oğlu olmasını beklerken doguma 1 hafta kala kız oldugunu ogrenmiş. Bana kımseyle cinsiyetini soyleme soranlara diyor. 17.haftadan sonra değişen oldu mu? Dr cok emin konustu. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana çok diyen oldu karnın erkek karnı belirtiler erkek diye ama özelde 3 doktor devlette 4 doktor baktı kız dedi değişmez ya nasibinde ne varsa 
(1,096 puan) tarafından
Ya canım saglıklı olsun da birsey istemem ama saklamak cok sacma geliyor.
-Reklam-
0 oy
(1,909 puan) tarafından
erkek deyince yanılma payı olmuyo genelde o doktorun tecrubeszligi pek takmamis heralde bana ilk gebeligimde altıncı aya kadar göstermediği için kıza benziyo demişlerdi ama en son herkesin tavsiye ettiği doktiruma gittim oğlum ona gösterdi kesin erkek dedi öyle de oldu ikinciye hamileyim bakalım önümüzdeki hafta 17 haftalık olcaz gösterir inşaallah
(1,096 puan) tarafından
İnş canım
0 oy
tarafından
16  da kiz dedi doktor kiz dogurdum cano
tarafından
Onu diyenin mantigina baslayacam . Ilk bebek öldümu sende . Bnde öldu bn o yuzden son aya biraktim hep korkudan ama ölmediyse onhn aklina tukureyim
(1,096 puan) tarafından
Ölsede ölmesede denir mi boyle
tarafından
Denmez iste onun aklina tukureyim diyenin heveslenmissin almiisin daha ne .... yemeye oyle diyo
(1,096 puan) tarafından
Şaçmaladılar vallaha.
tarafından
Bn korkudan son aya kadar bisey alamadim bebege bisey olursa kiyafetleri gorunce kahrolurum diye . Ilk bebegim oldu 5 aylik hamileyken cunku
0 oy
(5,993 puan) tarafından
Ben 17 haftada öğrendim değişmedi 
(1,096 puan) tarafından
İnş canım baya duyan oldu cunku
(5,993 puan) tarafından
Yüce rabim gönlüne göre versin inşallah cnm gerekeçekten kötü birileri birşey duyunca sonra yanlış çıkması bizede bebeğimin ismini koymuştum doğuma son birkaç gün kala eşim tek isim olacak dedi doğduğunda herkes ismi bu demi yok sadece bu herkes aaaaa niye öyle filan dedi bende artık kendime söz verdim bidahakine ismi koysak bile kimliği çıkana kadar kimseye söyleyecem dedim
(1,096 puan) tarafından
İnsanlar bir tuaf canım ya.
(5,993 puan) tarafından
Ayn öyle cnm malesef yaa

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 583 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Svdszmn (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 229 göst.
0 oy
7 cevap 418 göst.