0 oy
440 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (166 puan) tarafından
kapalı
Eşimle konuştum şimdi KESİNLİKLE ATANINCA ailene 1 yıldan başka yardım olmaz diyo. Burda da kalmam diyo ailemin yanına gidecem böyle olmaz dedi. Evde sen ayrı para toplayamazsın biriktiremezsn hesab atmazsan benim hakimiyetim kalmayacaksa kopsun dedi. ATANINCA ortak hesaba 3500 yakın para atmami Sadece kendime 1500 ayırmami istiyor. 

Eşime, Ben ilerde aileme yardımı kesince onu kendim değerlendirmek istiyorum dedim asla olmaz geriye ne kaldı ne atacaksın hesaba 1500 atacaksın o da ev kirasına gidecek hani nerde birikim yaptıracaksn ne görecem senden dedi. 

Olmaz kararını ver dedi ben kendimi savundukca üzerime geldi kendini savundu. kabul etmiyorum dedi. Tercihlerine de karışmıyorum ne oluyorsa olsun. Git ailenle konuş ben böyle kabul etmem dedi... Ben gidecem ATANINCA üzerinde hakimet sağlamıyorsam istemiyorum dedi... sanırım buraya kadar bu hafta giderim aileme yarın ani bir tartışmada hazır olsun diye kitaplarımı eşyalarımı toplayacağım. Hayırlısı olsun... 
notu ile kapatıldı: Soru tekrari

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hâlâ anlamadin galiba adam seninle paran için birlikte sen yapacagini yapmissin daha ne zorluosun ki
(166 puan) tarafından
Yok canm Son kez konuştum, belki kaybetmekten korkar diye kabul etmedi baya söylendi. Artık yapacak bir şey yok
-Reklam-
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Sana önceki postlarinda da dedim canım adamın tek fikri zikri para kendini ezdirme adam sana peşin peşin ilerde ne olacağını söylemiş hiç uzatma hayatına bak keyfini çıkar atandıktan sonra hzurusuzlugun iş ortamına da yansır işe başlamadan kendi hayatını tekrardan kur.allah utandırmasın inşallah 
(7,436 puan) tarafından
Seni merak ettim bugün sonuçlar açıklandı ne yaptın

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 872 göst.
+2 oy
12 cevap 720 göst.
+1 oy
17 cevap 1,240 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Celeb (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 545 göst.