0 oy
629 göst.
Diğer kategorisinde (830 puan) tarafından
Kızlar sabah sağlık ocağına gittim geldim bı durumumdan dolayı bu arada eşim eve gelmiş ben evde yokum beni aradı çocuğu gezdirdim geliyorum hemen dedim annesinin yanına inmiş eve geleli 3 saat oldu gelmiyor eve neymiş ona neden haber etmemişim haber ettiğimde evde esir gibiyim bir yere çıkamıyorum ne yapayım ya zaten sağlık ocağının aramızda 10 dakika mesafe var sadece sinir oldum sabah sabah ya çocuk gibi davranıyor 

13 Cevaplar

+3 oy
(995 puan) tarafından
bu benim şahsi fikrim yani ben ekmek almaya giderken bile eşime söylüyorum ekmek almaya gidiyorum diye bence eşlerin birbirinden haberleri olması lazım
(830 puan) tarafından
Kuzum eşim katiyen dışarı çıkmama izin vermiyor ben bakkalı geçtim çöp atmaya bile gidemiyorum hastalık gibi kıskanç. Çocuğum zaten durmuyor evde bunaldım bı isim vardı sağlık ocağında oraya gittim sadece. Haber versem izin vermeyecek mecburdum şimdi de yokmuşum gibi davranıyor bana fazla abarttı ya
(995 puan) tarafından
Sabret canım bende öyleydim 4 sene boyunca şu an8 yıllık evliyim sen yinede izin al o değişir merak eme
-Reklam-
0 oy
(271 puan) tarafından
İizn almak değilde evden ne sebeble çıkacak olsam bilgi veririm eşime oda bana bence haber vermen lazımdı 
0 oy
tarafından
Trip atması doğru değil konuşmalısınız ama seninde söylemem lazım isterse 2 dakika olsun Allah korusun başınıza bisey gelse adam nerde olduğunuzu bilmez hepimiz öyleyiz evden çıkmıyoruz bile yapacak bişey yok sabretcez 
0 oy
(973 puan) tarafından
Ben eşime söylemeden gitmiyorum biyere oda.ayni sekilde tras olmaya gitse bile önce bana soyler gideyim mi diye
(830 puan) tarafından
Canım ben çöp atmaya bile gidemiyorum yasak benim yerimde olsan ne yapardın valla mecbur gitmek zorundaydim :((
(973 puan) tarafından
İzin vermiyor mu
(830 puan) tarafından
Yok kuzum yasak güya kıskanıyor ama bunaldım artık
(973 puan) tarafından
Konuşmayı denedin mi hic yada haber ver yok derse yine kendi bildiğini yaparsin sonucta sen ustune düşeni yapıyorsun valla hoş is kendileri aksama kadar geziyorlar kadini eve tikiyorlar neymiş kiskaniyorlar
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Bana esim hic karismaz nerdesin niye gittim falan asla boyle konusmalar gecmez aramizda ama ben habee veririm bilsin yani eve gelirse kapida kalmasin diye simdi senn durumun farkliymis tabi izin vermedigi icin seni mecbur birakmis boyle yapmaya kimse kimseyi esie gibi evde tutamaz bunalima girersin birak kalsin anasinda
0 oy
tarafından
Valla canım benim eşimde çok kıskanç hiçbir yere Çıkarmaz ama bebek için fln acil bişey lazım olsa çıkarım bez mama fln onuda arayıp izin alıp sonra giderim hani izni bırak haberi olması lazım sonuçta insanın başına bişey gelebilir adam nerde olduğumu bilsin diye. Ama gelip evinde düzgünce konuşabilir annesine gidip trip atması biraz saçma 
0 oy
(53,736 puan) tarafından
yani normalde haber vermen gerekir ama esin çöpe bile izin vermiyorsa bak tepkisi cok cok olm boyle böyle cikmaya alistir 
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Ayy bide annesinin yanina mi gitmis :D Tamam trip atiyo da anesine niye gidiyo sacmaliga bak.Disari cikma komusuna gelirsek de esin bile olsa seni kisitlayamaz disari cikma ne hapisde misin
0 oy
tarafından

îbni Ömer (R.A.)'den mervi bir hadis-i şerifte de:

«Kocanın karısı üzerindeki hakkı : (Kocasından izinsiz evden çıkmamasıdır. Eğer çıkarsa, kocası zâlim ve âsi bir kimse olsa dahi, eve dönünceye yahut tövbe edinceye kadar Cenabı Allah ve gazap melekleri ona lanet ederler).»

0 oy
(1,860 puan) tarafından
Ben de haber vermeden çıkmam zaten çoğunluk beraber gideriz onu beklerim yani, ama bu kadar trip atması gelmemesi yanlış, ergen misiniz yanii keşke haber verseydin dikkatşi gidip gel Bi dahakine haber ver, der olur biter yanii çocuk gibi yaptığı şey
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Gelince hiç ezik büzük durma sakince nereye neden gittiğini söyle , dışarı çıkmayacaksın zırp pırt derse esirmiyim ben dışarı çkıp hava almaya işimi görmeye her normal insan gibi hakkım var de .

Bu ne ya evden çıkamayan insan mı olur

Bazı erkeklerde hakkaten çok saçmalıyor, bi kadın aldatacaksa evde oturup dururken sanaldan yine aldatır.Kıskançlığın da bi ölçüsü vardır.
0 oy
tarafından
Keşke bi mesaj atıp bilgi verseydin ben eşime olan saygımdan veririm eşim 5 dakika geç kalsa hemen ben sormadan su su oldu die söyler bu birbirimize olan saygımizdandir
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Benim eşim istediği yere gider ama benim öyle bir lüksüm yok arar ben falan yere gidiyorum diye  ya da ben geciktin diye arayınca falan oldu da filan oldu da falan yere geldim mecburen der durur ama ben bı yere çıkmaya hakkım yok gerçekten anlıyorum seni sinir bozucu bir durum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 632 göst.
3 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde MelikeArslan (830 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 570 göst.
3 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tugcee.r (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 699 göst.
1 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yagmuurr55 (98 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 627 göst.
10 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde damlaaktas4682 (977 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,730 soru

24,020,203 cevap

328,189 kullanıcı

...