0 oy
791 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar annemlere getirmio demstim kaynanam sıkıştırdi götür diye getrdi suann annmlerdeyim ve görümcem hala kayannamda pazartesiden beri kaynanama misafirliğe geldik esim tatile grdi hala gorumcem kaynanamda anlayis yok iki cocukla geldi ya 5acaba ne olacak bundan sonra merak ediyormm

Bir sonraki postta acikladim herseyi 

8 Cevaplar

+2 oy
(7,934 puan) tarafından
Bacim yazdigini bidaha oku gözünü seveyim
tarafından
Ahahhaa kahkaha attım valla :))
(7,934 puan) tarafından
O kadar güldün bari artila:))))
tarafından
Artıladım :)))
(7,934 puan) tarafından
Sagalosinnn artilayan ellerin dert görmesin
tarafından
Nssjajwjndjdj
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yani bişey anlamadm
+1 oy
(120 puan) tarafından
 Annesinin evine gelmiş bundan neden rahtsız oluyorsun isterse 10 çocukla gelir annesinin babasının evi değil mi
tarafından
Kuzucum ben farkli sehirdeyim o annesiyle ayni sehirde hasta geldim zaten kaynanamada kafam kaldirmiodu sesleri bebegimi bile emziriodum ilgilenemiodum yani iki çocugu var zaten onlarda kavga edio 5 gun boyunca hem hastalik hem sesleri çektim beynim patladi yani ben oraya tatile geldim zaten hastaliktan kalkamadim iki gun kal geri git benm bu durumu gorunce sonra bn gidince gel zaten aralarında 10 dk mesafe var yok
+1 oy
tarafından
Görümcen annesine geldiği için rahatsız oluyorsun pardon da sen niye annenin evine gittin?? Herkesin anası babası gelir kalır canı ciğeri 10 çocuğu da olsa orası onunda evi o çocuklarda annesinin torunları... 
0 oy
(163,444 puan) tarafından

Okudum anlamadim dur bi eski postuna bakim :blink:

0 oy
(54,014 puan) tarafından
bir mi oturuyosunuz sen annendeyken oda annesine mi gelmis yatıya
tarafından
Anlamadım ben sen anladın mı ikboşum :D
(54,014 puan) tarafından
anladim canim eşiyle kavga etmisti annesine goturmiyodu. götürmüş annesindeyken gorumcesi çocuklarıyla kaynanasina gelmis. bit oturuyolar yatili geldi heralde bide ordaki 5i anlamadim.
. benim gibi karisik yazmis ☺️
tarafından
Hm gelsin canım onunda annesinin evi sonuçta neden empati kurmayı bilmiyoruz neden kendimiz için istediğimizi başka insanlar içinde isteyemiyoruz Allah hidayet etsin ne diyim.
(54,014 puan) tarafından
bence sorun o degil bir oturuyorlar ve sevmiyor bide kalmaya geldilerse icler acısı virusu bahane edip az gelmese kafasi rahat olacak ama dinlemiyo görümce
(54,014 puan) tarafından
bir onceki esimle ilgili yazmis ya basliga ben ilkten eski esinden bahsediyo sandim çaktırma elayi uyuturken sizmisim uyku sersemi olmusum 10 dakikada ☺️
tarafından
Ahhaha olsun canım bu çocuklar bizim aklımızı aldı valla. Bence buda annesinde dursun o zaman bi süre. Herkes annesinin evine gider buna konuşmak çok saçma
(54,014 puan) tarafından
sen hic sevilen elti kaynana görümce gordun mu ☺️ boyle bir fikra vardi iki yaşlı teyze ksrsilasiyodu oglu icin gelin cektiriyo diyodu ama.kizi icin cok rahat yasiyo diyodu hatirladin mi o hesap olmus bu
tarafından
Malesef görmedim iyi olsalarda kötüler kötü olsalar da kötüler.. Aynen valla öyle
(54,014 puan) tarafından
dur bulayim hic anlatamam ben fikra netten bulup paylasicam ☺️
tarafından
Aynen bul post aç :)
(54,014 puan) tarafından
usenmedim buldum
yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar. Hal hatır sormuşlar.
Sıra çocuklarına gelmiş. "Senin oğlan nasıl, evlendi mi?" diye sormuş biri, "Evlendi" demiş öteki, "Evlendi ama ah, sorma, öyle bir gelin çıktı ki, felâket!.. Sabahtan akşama çalışıyor, evde doğru dürüst yemek pişmiyor; üstelik bazen oğluma yemek pişirttiriyor.
Sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor. Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Sanki prenses! Çok üzgünüm, çok..." demiş arkadaşı, "Peki kızın nasıl, o da evlendi mi?" Kadın başlamış anlatmaya:
- O da evlendi, ama o çok mutlu. Öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor; çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki, tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor. Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor; kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor.
Kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok...
tarafından
HAHAHA malesef günümüz insanı gerçekten böyle... Ellerine sağlık ikbalim ☺️
(54,014 puan) tarafından
yazmdim valla kopyala yapıştır yaptım kuzum kac gundur sormuyorum bebisin iyi demi
tarafından
İyi hamdolsun canım ilaç kullanıyoruz Rabbime çok şükür derdin dermanını da veriyor Elhamdülillah ❤️ Allah razı olsun siz nasılsınız
(54,014 puan) tarafından
iyiyiz canım bizde cok şükür hadi iyi geceler öptüm ❤️♥️
tarafından
Allah iyilik versin canım hayırlı geceler ❤️
0 oy
(8 puan) tarafından
Kendi annemin evine  götürmüyor demişsin burda herkes sana destek çıkmış adam götürmüş annenin evine sen annenin evine giderken sıkıntı yokta görümcen annesinin evine gelince neden anlayışsız oluyo orasını tam anlayamadm otur mis gibi annenle vakit geçir işte
0 oy
tarafından
Şimdi sizin gelin dese gorumcem geldi kaynanama anlayissiz falan hoşuna gider mi sadece empati kur 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 438 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde DemetEceEla (2,365 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 221 göst.
10 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gonul yaram (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 575 göst.
5 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 532 göst.
5 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aysen.aycan (1,386 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,489 soru

24,111,926 cevap

333,002 kullanıcı

...