0 oy
998 göst.
Diğer kategorisinde (154 puan) tarafından
Doktor tavsiyesi ile ek gıdaya basladık bişey olurmu versem 

19 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Pekte sağlıklı bir şey değil vermesen daha iyi olur 
(154 puan) tarafından
Bilemedim cnm ya
-Reklam-
0 oy
(163,382 puan) tarafından

Bebe biskuvili dönence diye okudum :blink:

(154 puan) tarafından
Normalde vermiyorum cnm mecbur kaldım acele ile aldım
(25,181 puan) tarafından
Körünmü göz sevda
(163,382 puan) tarafından
Öyle oldu seloo
0 oy
tarafından
Donone çok sağlıklı değil içinde çok fazla katkı maddesi var vermeseniz daha iyi onun yerine tadımlara başlayın ben o şekilde başlamıştım cici bebe ver dedi ebe fakat onuda alıp vermedim oğluma gene sizin kendi kararınız 
(154 puan) tarafından
Saol cnm
0 oy
(71 puan) tarafından
canm bu danonelerin icinde cocuklarda geri zekaliga neden olan bir sey varmis ve bu baska ulkelerden ulkemize geliyor ve gelen ulkelerde bu urun satilmiyor sadece bu degil bircok boyle urun var bence verme ben 2.cocugum hic vermedim ikisinede
(154 puan) tarafından
Saol cnm bilgin için
(71 puan) tarafından
ne demek canm
0 oy
(71 puan) tarafından
normal yogurdun yok mu bebe biskuvisi ekle yada evde hangi meyven varsa tattirmissan robottan blandirdan gecir yogurda kat ver daha saglikli 
(154 puan) tarafından
Tamam cnm
0 oy
tarafından
Ilk ek gıdaya danone ile mi başladın.... ev yoğurdu en sağlıklı hiç bir yararı yok onun
(154 puan) tarafından
Cnm ek gıdaya başlayalı cok pşdı ilk defa vericem
0 oy
(10,041 puan) tarafından
5 aylık çok erken değil mi, şeker deposu o danoneker hiç sağlıklı değil.  Meyve filesi alıp meyve versen daha sağlıklı bence 
(154 puan) tarafından
Tam cnm normalde meyve püresi yapıyorum ama imkan olmadığı için aldım
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Ek gıdaya erken mi başladın danone hiç mi hiç sağlıklı değil zararlı şeyler her zaman cazip gelir eğer onun tadını alirsa doğal bir şey yediremezsin benden söylemesi ağzına bile sürme evde yoğurdun yokmu meyveyi püre yap ver yemiyorsa da bırak yemesin danone yemesindense aç kalsın daha iyi 
0 oy
(648 puan) tarafından
Ek gıdaya yoğurtla başla ,ama yoğurdu kendin mayaliycan , danone felan verme çok sağlıksız.Bu  arada 5 ay çok erken bağırsak sorunları yaşayabilir 
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Ben Danone hic vermedim canım seninki cokta kucukmus yoğurt sebzeler meyve püresi öyle başlaman daha sağlıklı olur
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kendin yap cnm en azından yogurt al meyve al öyle yap madem onu vericeksin 
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Ilk ek gıdaya bu tarz şeylerle değil de çorba yoğurt meyve sebze puresi tatlı olarak muhallebi ver canım.  Bisi olmaz ama genede hazır gıda ne de olsa.  Arada bi verirsin ayda bi içine sineni dışını okuyup. 
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Ev yapimi yogurtla, haslanmis patates kabak havucla basla canim, danone sagliklo degil.
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Ben küçükken annem bana hep danone yedirms maasallah 1.75 boyum var yaramis demekki:))
(1,543 puan) tarafından
Yok kız ileride şeker hastası yapar öyle şeyler insani hiç sağlıklı değiller
0 oy
tarafından
Ben cicibebe ıslatıp üstüne yoğurt döküp verdim içine muz ezebilirsin tat vermesi için bence Danone falan vermeyin katkılı onlar. 
0 oy
tarafından
Valla bende veriyorm canım ama sağlıksız tabiki
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Donone yerine;

Küçük bir yoğurt kasesinin içine istediğin meyveden ve bi tanede bebe biskuvisi atarsan ayni şeyi ve katkısız olanını elde etmiş olursun :)
0 oy
tarafından
Bn veriyorum verecemde büyük karı lafı bitti zamanı karıların dırdırını çekiyoruz şunu verme zararlı onun yerine bunu ver yararlı tıtıtıtıtıtıtı 
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Danone vereceğine evde meyve ve yoğurt varsa karıştırıp versen daha sağlıklı olur bence. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,697 göst.
17 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde EymenikonunAnnesi (69 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 215 göst.
6 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 143 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde O bir anne (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 205 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,316 soru

24,084,402 cevap