0 oy
941 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

• :'(Ya beni cikartmiyo ama kendinde alamiyo hayır normalde zaten aklının ucune gelmez ben dersem alır oda bı iki cikolat falan ojuda bilmiyo bana soruyor hangisi diye bı ad bu kadar mı sevmez yemez yaa :(( bizim abur cuburumuz hep yemek yemek aamaa ben istemiyorum hep yemek yaa

18 Cevaplar

+1 oy
(4,285 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin bacım olur gider
tarafından
Kız ama canım istiyor anlamıyor beni hamileyim artık yemek den tiksindim hayır gönder se Alaçam gondermiyoda
(4,285 puan) tarafından
Göndersin seni ne demek göndermiyor
tarafından
Virüs var hamileyim çocuk var cikartmiyo
(4,285 puan) tarafından
O zaman migros sanal market gibi yerden alışveriş yap ayağına getirsinler
-Reklam-
0 oy
(1,526 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin 
tarafından
Vall öyle diyosun ama canım istiyor adam bilmiyor Lmiyor neymiş kendi yemezmis .bilmezmis beni yolasaa ben Alaçam zaten
(1,526 puan) tarafından
Benim ki de öyleydi başta sonra sonra beraber ala ala alıştı gitti tamam hamileyim diye şuan benimki de göndermek istemiyor markete ama kendisi alır hele de canım çok istedi dediysem hani sen yemiyorsun ama ben yemek istiyorum bi şeyler alalım filan diye ufaktan alıştır alışır bence
0 oy
(549 puan) tarafından
Bzmkide tam tersi :)) Bn abur cubur yemek istemem esım hep alır
tarafından
Ay bana yolla kizz noluyy
(549 puan) tarafından
Ahahhaha oyle de ıyı degl markte gidiyorz bırsuru sacma sapan seyler. Kolı yapıyor o yiyo bnde dayanamıyorm :))
tarafından
Aybenimkine de ogretsin
0 oy
(163,561 puan) tarafından

O hooo oda bisimi benimki ekmekde almiyo karatay şeysine basladi :ermm:

tarafından
Yok benimkinin bildiği de bı ekmek almak bide meyve
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kendine dert arıyon aşkom ya :D 
tarafından
Aşkım valla dert canım istiyor adam alamıyor yaa alamıyor deli olacam eni sonu ona fırlatacam.aldikalrini
(25,181 puan) tarafından
Hahaha eyy allahımm yaa
tarafından
Abur cubur diyince lahmacun çikolata deyince Ülker gofret alan kocam.var tek bildiği cikolat o onuda kendi de yemez
0 oy
(30,261 puan) tarafından

Gerçekten bunu dertmi ettin kendine

Takma bu tur ufak seyleri ya canına yazık 

tarafından
Kız almıyor almıyor canım istiyor yine almıyor alsa bilmiyot beni yollanıyor napcam ben
(30,261 puan) tarafından
Ogret yaninda git
tarafından
Götürse götürmez ki virüs varmış çocuk varmış kendi gidrmis
(30,261 puan) tarafından
Duzelir umarim
tarafından
Valla çok canım istiyor bak şuan alsaydinyerdik
0 oy
tarafından
Allah dert vermesin 
tarafından
Ay valla bence buda dert çünkü hamileyim canım istiyor ve kendi bilmiyor al diyorum akşam geliyo unuttum ben gideyim duiom yok diyor .. kendi yemiyor bamada izin vermiyor
0 oy
(651 puan) tarafından

:DAllah seni ne yapmasın ya tebessüm ettirdin valla bende çok severim abur cubur ama kilo vermek istediğim için ayda yılda yada hafta bi iki kere isterim oda alır Zaten Allah razı olsun hiç dayanamaz bana çok abanmam ama ya cips yada çikolata en çokta çiğ köfte isterim bayılırım :D

tarafından
Benimki bilmi bilmi onun aburcuburu lahmacun ciger
(651 puan) tarafından
Iste sende hepsinden bi tane.al de yetmez mi sana☺
tarafından
Kız adama cikolat alndiyom gidiyor Ülker gofretalıyor bir bildiği cikolata o :)
(651 puan) tarafından
Ne diyim canım sen eşini.bizden daha iyi tanıdığına göre bisey diyemem googeden göster şunu al diye
tarafından
Bida hep resim atayım bakayom alacakmi
(651 puan) tarafından
He he öyle yap alır belki
tarafından
İnşallah canım lahmacun getirmesin yindde
(651 puan) tarafından
Kendisine alsın sanada abur cubur alsın canım inşallah alır bundan sonra ☺
tarafından
İnşallah canım cokda karşı yemezde zorla aldiriyom gizli yiyom
(651 puan) tarafından
Kız.cokta yeme kilo tavan yapar valla ben 81 kiloyum çok yemem önceden senin gibiydim evlendikten sonra çok çok değiştim eşimde söyler aynısını şimdi.fazla yemiyon diye bide çocuk emziriyom zararlı ya 11 aylık oğlum var sende dikkat et Allah korusun
tarafından
Zayıfım zaten kız olsun nolack diyorum kendi mi tutMiyom
(651 puan) tarafından
Yok yok bence biraz kendine hakim ol Iyi bisey değil bağımlılık yaptı heralde sende bu bi ton içinde katkı maddesi var
tarafından
Sanırım galiba
0 oy
tarafından
Benim eşimde yemeğe midesine çok düşkündür ama abur cubur zorla aldırırım kendi zaten asla almaz :) 
tarafından
Kız benimki almiyo benide goturmuyo virüs diyo bilmem ne istiyor gidiyor en saçma şeyi alıp geliyo yeme diio zararlı diyo
tarafından
Benimki de öyle canım yemeklik herşeyi alır yap der ama desem bi paket bisküvi alalım surat yapar yok efendim zararlı yok efendim gereksiz şeyler alıyorsun der bende artık alırım alıştım çünkü söylenir söylenir durur boşver malesef bazı eşler çok pazarlıklı yapacak bişey yok Allah yardım etsin.
tarafından
Galiba öle canim
0 oy
tarafından

Benim esim her gun alir cok severim abur cuburu bide istemediyim seyi aldiginda bende kiziyorum ben isteyeni al diye :)

tarafından
Ay kız bana yola acik
tarafından
Yollarim canim benim aslinda cok abur cubur yedikte yemek yemiyorum ben
tarafından
Ben yerim kız hamileyim ama canım.cok istiyo napim
tarafından
Ye canim hamilelikte ben cok fazla yerdim meyve suyuda cok icerdim sonuc oglum kilolu dogu:)
0 oy
tarafından

Benmkide alir ben kızarım niye aldin diye :D

Herkes farklı 

tarafından
Getir bana ne kiziyon adama
0 oy
(37 puan) tarafından

Benimki de ben söylemedikçe almaz ben abur cubur isterim gider çekirdek alır kendisine bana da meyve alır anlaştık  artık ben gidicem almaya onat olsun diye de ona çekirdek yok :D karpuz alacam 3 4  gün onun yerine ne hissettiğimi anlaşın 

tarafından
Ahahaha beningonderse bende yapcak aynısını:)))
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Benim eşimde pek sevmezdi, bende çayın yanına severdim, çocuklarda var haliyle, markete gidince alırım eşim hiç o reyona bakmazdı, şimdi daha yeni yeni ben bakmasam eşim bakıyorum sepete atıyor :) 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Aman bende hiç sevmeme abur cubur u bana değişik yemekler olsun hep eşim de sevmez Allah'tan 
0 oy
tarafından
Anaa benim kocamı anlattın ben çok severim aksine eşim sevmez sevdiği tek şey çekirdek ya oda ben dersem bana eşlik eder film falan izleyince birde patlamış mısır çay yanında :))) çölde kalsa yemek bulmazsa oda anca abur cubur yer asla mecburi kalmadıkça yemez :)) cola içmez ben içince kızar bahanesi de sen çiçege sumu verirsin cola mi su diyorum eee diyor sen benim çiçeğimsin kendi elimle sana zarar mı vereyim diyor yaa içim eridi anlatırken :)))
tarafından
Ahahahah :)))
0 oy
(2,241 puan) tarafından

benimkide asla tatli abur cubur yemez seker hayatinda yok bende cikolata cok severim . internetten gosteririm bundan al diye sende oyle yap internette hepsinin fotosu var :D

tarafından
Galiba son çare o:()
0 oy
(107 puan) tarafından

Istediğin abur cuburun netten resmini gönder eşine bence öyle alır :D

tarafından
Ancak öle yapayım
0 oy
tarafından
Ayy benimki tam tersi alma derim alirda alir her gun illa isten gelirken 2 3 sey alir herseyin yerinde olani iyidir cok almasida iyi dgl bnce
tarafından
Vall az olsa ona da razıyım hiç yok

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 686 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 274 göst.
0 oy
2 cevap 148 göst.
7 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Civciv1234 (1,723 puan) tarafından soruldu
+3 oy
27 cevap 655 göst.

Kategoriler

1,477,308 soru

24,181,601 cevap

336,346 kullanıcı

...