0 oy
606 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bir hafta önce annemlere geldim psikoloji falan kalmadı etrafta birsürü coronalı var coronadan ölenler kendini asan genç bir kız kendini yakan genç bir erkek suda boğulan 17 yaşındaki bi genç. RABBİM ne olur sen bu belaları üzerimizden al. Kendi evim normalde köyde orda coronadan hasta kimse yok normal bi hayat gibi geçiyor ama çok sıkılmıştım annemleride çok özlemiştim en son geçen bayram gelmiştim neyse annemlere geldim ama gerçekten çok korkuyorum kuzenlerimde pozitif çıkmış az önce duyduğumdandır nefesim daralıyor ya başka hiçbişeyim yok boğazım ağrımıyor tat koku duyum var ateş öksürük yok ama arada bir sanki nefesim kesiliyor acaba psikolojikmidir virüs hiç belirti vermeden ciğerlere vurur mu sizce

9 Cevaplar

+2 oy
(7,483 puan) tarafından

Valla zaten bu gidişle virusten degil korkudan ölecez canim:ermm:

tarafından
Evet valla tam demek istediğimi dedin :(
-Reklam-
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Aynen cabim psikolojimiz alt ust oldu, direncimjzu zayiflatiyoruz aslinda bu düşüncelerle, Allah in izniyle bişeyin yoktur
tarafından
Gerçekten psikoloji en önemli şeymiş yani kuzenlerimi duyduğum gibi göğsüm sıkıştı ağrımaya başladı babam kızdı dedi delimisin kendini düşünmekten öldüreceksin falan öyle şimdi iyi oldum demekki psikolojikmiş
(6,973 puan) tarafından
Benimde kac gundur basim ağrıdı ama bugun iyim cok sukur, esimd edi atesin olurdu nefea darligin olurdu seninki psikolojik dedi, bence hakli. Haberleri ne gordukce etkileniyoruz.
tarafından
Yani biri baş ağrısı diyor benimkide başlıyor ciğer ağrısı diyor benimde başlıyor demekki gerçekten psikolojiktir ALLAH sonumuzu hayretsin
(6,973 puan) tarafından
Amin canim amin, artık dusunmemeye calisiyorum, olacagimiz varsa hersekilde oluruz zaten kabullendim bunu. Allah saglik suhhat versin
tarafından
Amin cnm inşallah
0 oy
tarafından
Ya canım bu kadar düşünme psikolojik tir hem benim çevremde bir sürü korona lı var valla hiç korkmuyorum tedbirli olmaya çalışıyorum gerisi zaten Allahtan 
tarafından
Ben iki çocuğum için korkuyorum ben olmasam naparlar :(
tarafından
Ben de sadece çocuklarım için korkuyorum tabiki ama bu kadar kasma kendini iyi düşün allahın izniyle bişi olmaz
tarafından
İnşallah cnm benim
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Bitmiycek bitmiyo giderek cogaliyo 
tarafından
Kim bilir kaç yıl sürecek yada hiç çıkmiyacak içimizden off
0 oy
tarafından
Kız gitsene evine Allah korusun 
tarafından
Gidecem zaten ya buralarda bişey olsa virüsten çok kaynanamla eşimin dilinden korkuyorum babanlarda hasta oldun geldin der bide iki çocuğumda var
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Canım çoğu piskolojikmen oluyor benim tat ve koku duyum kayboldu o şikayetle gittim testin pozitif olduğunu öğrendiğim an ciğerlerim boğazım ağrımaya başladı gittim doktora ciğer filmi çekildim temiz çıktı ciğerim ilaç verdi 14 gün evde izoleyim dikkat et kendine 
tarafından
Ayy ALLAH sanada sabır şifa versin canım ya şuan nasılsın bebeğin var mı
(1,663 puan) tarafından
2 saat oluyor hastaneden geleli biraz rahatsızım bebeğim var babası bakıyor 1 yaşında kızım ben başka odadaym canım
tarafından
RABBİM senide bu illetten kurtarsın evladını sana senide ailene bağışlasın
(1,663 puan) tarafından
Amin canım çok saol
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Bu kadar korkacak ne var anlamıyorum. Tedbirini aldıktan sonra, ahiret için hazırlandıktan sonra korkacak birşey yok ki. 
tarafından
İki bebeğim var onlara baktıkça üzülüyorum
(7,118 puan) tarafından
Canım benim hepimizin bebeği var .böyle yaparak ruhen kendini yıpratırsın. Allah büyüktür.
0 oy
tarafından
Neresi orası kız ölen aşan kesen zor durum evine git hemen bence
tarafından
Urfanın viranşehir ilçesi canım. İntihar çoğalmış valla bi kaç günüm kalmış gidecem zaten yoksa psikoloji bozukluğundan ölecem ben :)
tarafından
Bende urfadayim merkez Burdada korona çok bıktım.bu memleketten keşke gelmeseydim hic
tarafından
Evet ya urfada çok var diyolar gerçi heryerde çok var
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Malesef evet belirti vermeden ciğere iniyo sonra öksürük falan başlıyo işte
tarafından
Ayy ciddimisin ya yani şuan hiç bişeyim yok ciğerlerimde ağrımıyor inş bişey yoktur

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 218 göst.
5 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,221 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde nrcnest (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 263 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 319 göst.