0 oy
1,127 göst.
Diğer kategorisinde (4,034 puan) tarafından
Kızlar halıları yıkamaya göndermiştim bugün geldiler süpürgem bozuk dip köşe temizlik yapmam gerek bozuk süpürgeyle biraz zaman alacak ev iki artı bir yaparım ama akşama pertim çıkar esim de çocuğu oyalamiyor akşam llunca tahammülüm kalmaz diye çağırdım

Kendi maaşım var yani eşimden almicam

Siz olsanız çağırır miydiniz 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çagırırdım ben canım
(4,034 puan) tarafından
Sağol canım kaynanam tarafı böyle biseye karşı gibi gözüküyor ben cagirmim diye lüks mü diye şüpheye dustum
tarafından
Lükslükle bir alakası yokki büyük bir temizlik çocukla zor yanında bir yardımcın yoksa
(4,034 puan) tarafından
Evet tek başımayım bı sure sonra çocuk sıkılıp agliyor
-Reklam-
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Bnde çağırırdım
(4,034 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(13,439 puan) tarafından
Valla cagiririm ben cagiriyorumda. Ama supurge getiriyolarmi sor
(13,439 puan) tarafından
hamileyim canım cocugum yok
(4,034 puan) tarafından
Ben hamileyken kardeşim gelmişti şimdi Corona var  tabii
Yarım günlüğüne 60 lira senin ne kadar
(13,439 puan) tarafından
iyiymis canim valla. Ben komple camlar falanda aliyorum 200tl
(4,034 puan) tarafından
Burda aşağı yukarı fiyatlar böyle ama iyisini bulmak çok zor Araplar kapıyor iyi para veriyorlar
(13,439 puan) tarafından
anladım canım. Benim yan binada bi abla yapiyor. Rahatim o yuzden.
0 oy
tarafından
Çağırmıyorum valla cnm ya içime sinmiyor ama senin durumun farklı tabi iyi yapmışsın yani
(4,034 puan) tarafından
Komşum bu kadından memnun yani en azından işimi kolaylasin
tarafından
Eminim öyledir cnm ya benim annemde gidiyo  temizliğe benşmki sadece huy
0 oy
(35 puan) tarafından
Kesin cagırırım ben den önemli degıl asla .ben çöceme iki dk hızlı  yapanlar var bıde hamılesın hanı ondan dıyoeum yoksa bosa gerek yok ama bu durumda mecbursun bıde cocuk var daha zor. 
(4,034 puan) tarafından
Hamile değilim ama pazartesi ise baslicam işlerimin yetişmesi lazım temizlikci çağırmama büyük biseymis gözüyle bakıyorlar acaba hakkaten büyük bişey mi duye buraya sorim dedim
(1,150 puan) tarafından
Kıskançlıktandır o düşünce canım, ne olmuş ki, herkes çağırıyor artık. Ev hanımı çalışan farketmiyor. Bana göre ağda meselesi gibi birşey.
(4,034 puan) tarafından
Öyle zaten ya kimse istemez rahat olmani
0 oy
(75 puan) tarafından
Ben çağırıyorum başında duruyorum istediğim gibi yapıyor iki yıldır aynı bayanı çağrıyorum hem iş hem ev yoğun çalıştığım için zor oluyor şşmdi birde bebek var ben rahat ediyorum 
(4,034 puan) tarafından
Bı de ev işi bitmiyor ya tam topladım tertemiz oldu diyorum bı daha dağılıyor sinir hastası olucam ben de ise baslicam stres oldum iyice
(75 puan) tarafından
Aynen ev işi bitmiyor bir de bebek olduktan sonra sanki daha fazla dağılmaya başladı ev benimde raporum bitti 1 hafta daha izin aldım pazartesi başlıyorum
0 oy
tarafından
Çağırırım vallahi hatta çağırmayı bende düşünüyorum
(4,034 puan) tarafından
Kendi evimizde dinlenmez olduk bı hoca var arkadaş 45 yaşında bana dedi ki 100 lirayı çok görürsün ama yaşlanınca giden yüz lira olsaydı hayatimi yasasaydim dersin
tarafından
Aynen öyle canm bende çocukta var yetisemiyorum vallahi en fazla bulaşık yıka evi topla o kadar
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

image

image

image

image

image

image

image

5+1 evi 5 saatte dip köşe temizliyorum:D ben çağırmam
(3,999 puan) tarafından
canim hangi ara uyur dinlenirsin, valla helal olsun ,
tarafından
3 den sonra yatıyorum 8.5 da kalkıyorum kuzum  bana yetiyor o uyku☺ bide dış çıkaran 11 aylık oğlum var
(990 puan) tarafından
Duvarları dolap içlerini kapıları nasıl siliyroun nezaman ne aralıkta
tarafından
Kuzum duvarları ayda 1 kere silmem yetiyor kapıları her hafta dolapları da ayda iki kere buzdolabını her hafta
tarafından
Dolapları bimin yağçözüyle siliyorum
0 oy
tarafından
Ben de bu ayın sonunda çağırcam şimdi annemdeym ben gidene kadar toz birikir evde cam kapı komple çağırcam çocukla zor oluyor 
(4,034 puan) tarafından
Evet problem çocuk zaten
tarafından
Bence çağır kuzenim de çalışıyor kendi normal temizliğini yapıyor dip köşe için ayda 2 kere çağırıyor mis gibi yapıyorlar kendini yiprattigina değmez yani
(4,034 puan) tarafından
Aynen normal temizlik sıkıntı değil bı şekilde yapıyorsun
0 oy
(30,123 puan) tarafından

Cagirmam 

Baskasinin yaptığı is icimede sinmez o kadini o halde calistirip benim oturmamda sinmez ne bilim hic  huyum.degildir :)

(4,034 puan) tarafından
İşte bu noktayı aşınca çağırmaya devam ediyorsun :) ben de ilk defa cagiricam sanki çok lüks bişey gibime geliyor ama iki gune ise baslicam evin tam takir temiz olması lazım
(30,123 puan) tarafından
Hmm cagir sen ben asamam hele gendimi
(613 puan) tarafından
Vallahi aynı ben ikizimi buldum kiz annenin adı ne :))))) kadına derim ki gel sen bir çay iç otur ben işimi bitirene kadar
(30,123 puan) tarafından
Hahahahqh :)
 Ben rahat edemem ya o calisyor ben oturuyorum parayla dahi olsa iiii iiii olmaz
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Tabiki çağır ayda 2 kere geliyor bana çalıştığım için 
(4,034 puan) tarafından
Böyle bi sistemi oturtmayı düşünüyorum ben de
(5,935 puan) tarafından
En iyisi canım 6 yıldır aynı abla gelir bana gözü kapalı güvenirim
0 oy
(2,342 puan) tarafından
Ben olsam çagırırdım canım ama yorumlarda gördüm senin kaynananlar da benimkiler gibi galiba. Çağırsam onlar da büyük bi lüks olarak görürlerdi 
(4,034 puan) tarafından
Valla bana gelince öyleler ev pis olmicak üstün başın dağınık olmicak yemek her zman hazir olucam kocan çocuğa bakamaz yorgun çünkü  anlamak çok zor
(2,342 puan) tarafından
Benimkiler de ben onlarla oturduğum zaman öylelerdi yatak odama karışırdı sürekli kaynanam. Kızım ilk doğduğu zamanlar eşime sen git çalışıyosun yoruluyosun derdi kendi de yardımcı olmazdı. Ayrıldım tınlamıyorum ama yine de toplu olmasına özen gösteriyorum
(4,034 puan) tarafından
Valal aynısı ya çocuğa bı bakan olmaz yorulmaktan çok aslında bunaldım deli gibi etrafımda donmekten
Haber bile vermem çağırdığını bi de onu dillerine dolarlar
(2,342 puan) tarafından
Aynen bende öyleydim canım. Bence de söyleme çağırdığını eşini de tembihle söylemesin
0 oy
tarafından
Ben çağırırım normalde kendim yaparım ama yapamadığım zaman çağırıyorum 
(4,034 puan) tarafından
Bence lazım ya yetemiyor insan
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Tabiki cagirridim madem calisiyosunda niye kendini paralicaksin onlarda para kazansın sende yorumlamış ol canına yazik
(4,034 puan) tarafından
Sağol canım üstüne eşim de stres cekemiyor o da problem bizde
(4,959 puan) tarafından
Hiç düşünme ne var canım bunda yardım almakta.. kendi paranı kazanırken hele ki .. hamileysen zaten iyice temizlik işkence oluyor.. bende eşime yaptırırım hafta sonu bazen of der temizlikçi çağır tammam derim parasını ver 250 TL verir ama yine eşim yapar hehehhe
(4,034 puan) tarafından
Ne  güzel ya :) benimki yoğun çalışıyor yapamaz madem ben de boyle yapicam
(4,959 puan) tarafından
Hamile kalmadan önce dizlerimin üstünde yer silerdim içime öle sinerdi ama hamile olunca korktum bişey olur diye vileda markasının viledasini aldım baya iyi onda da içine siniyor insanin yorulmuyosun pratik oluyor
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Neden lüx olsun canım dışarı çıkıp bi yemek yiyorsun 250 270 den aşagı hesap gelmiyor, iyi yaptın bende yanlızken yapabiliyordum bi iki günde bebek oluncaa iki saate biten iş bir iki günü buluyor, 
(4,034 puan) tarafından
Utulenecekler birikiyor dolapları silemiyorsun koltukları silsen sandalyeler kalıyor valla dayanamadım en son
(2,075 puan) tarafından
İyi yaptın canım hem işe başlayacaksın işlerin yarım kalıp işteyken aklın kalmaz
0 oy
(458 puan) tarafından
Valla canım ooohhhhh iyi yapmışsın diyicem çünkü benim de çok ihtiyacım var 
(4,034 puan) tarafından
İmkanın varsa yap o zman ya kendi evimizde dinlenemiyoruz sıktı bu durum beni
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Canim benim hic maasim olmadi bebegimde yoktu :) ama 7 senelik evliyim her hafta yardimci geldi kendimi yipratamam tabi durumum varsa suan sennde durumun varmis neden yorcaksinki kendini
(4,034 puan) tarafından
Çok iyi ya :) eski kafayim biraz böyle şeyleri zor aşiyorum  etrafımda cagiranlar var memnunlar ben de yapicam hem de isle gitmez
(1,112 puan) tarafından
Valla canim hersey ev isi degil kendine zaman ayir ben hic esimin ev neden daginik dedigini duymadim ama sen hastamisin der bir kere kötü gorunsem simdi hamileyim tabi suan haric :)
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Valla bulsaydım insan beş dk durmayacaktım bu sefer. Eşim önceden yardım ederdi şimdi eve yatmaya geliyor. 
(4,034 puan) tarafından
Valla tek başına zor ya
(13,306 puan) tarafından
Sorma bir de badana temizliği. 35 haftalığım kayınvalidem karşı öyle şeylere görümcemle ikisi yardım ediyorlar ama pişman oldu valla.
0 oy
tarafından
Hamileligimin son haftalarında çağırdım mecbur
(4,034 puan) tarafından
Benim kardeşim gelmişti şimdi gelemiyor cagiricam qrtik
tarafından
Çagir canim
0 oy
tarafından
Cagiriyorum cagiririm da laf edecek olanda buyursun gelsin kendi temizlesin.
(4,034 puan) tarafından
Aaa olur mu senden bile hizmet beklerler
tarafından
Bilmem mi :D

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 533 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,550 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 395 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 906 göst.
0 oy
6 cevap 224 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Elif3405 (177 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,421 soru

24,098,669 cevap

332,243 kullanıcı

...