0 oy
603 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Herkes ilk alan ikinciye Almş dedi bugün sosyal yardım aradım bu pandemi değil bu başka para zor durumda olanlara tespit edip verdik dedi ikinciyi öyle dedi 

Yani ve diyemedim kardeş 180 bin TL birikimi olan arabası olan komşu niye aldı bide ikinciye bide iki aydan aya 350 TL alıyo kendi ağzıyla dedi 

Ve eşimin iş yerinde birisi var sigortası yok sigorta parası alıyo bide kısa çalışma ödeneği mi işsizim diye işsizlik maaşı mı ne onu alıyo sanırım zenginler Alyor  böylelerini şikayet etmek lazım bide haram yani 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Benim kocama agi parası bile zar zor veriliyor korkudan sesimiz çıkmıyor ki işten atarlar eşime sus idare et pandemi işsizlik bitsin diyorum hep 
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Sende ac degilsin acikta degilsin sigirtan var esin çalışıyor kiraya 900veriyon paran var iyi kotu boş ver komsuyu sen sansi olan aliyor 
tarafından
Haram fln bilmem bunu kime çıkacağını bilmeyiz o yuzden boş ver canim
tarafından
Haklısın boşveriyorum
tarafından
Inşallah cikar sanada benim kaynanam ikinciyi aldi sende alırsın
tarafından
Kız alsam iyi olur almasamda şükür yinede nasip böyle şeyler artık
tarafından
Aynen
+1 oy
(7,483 puan) tarafından

Kac milyon insan var ve bi cok vatandaş mal varliklarini uzerlerine almayip kendini fakir gosteriyor... bizzat cevremde goruyorum. Devlet kontrol ettiginde görüneni tespit ediyor oyuzden yardımlar herzaman yerine gitmiyor. Bunda en cok yine kendi vatandasimizin sucu var canim. Yani hemen devleti kotulemeyelim. Bi ulkeyi yönetmek kolay degil. Zihniyet devletin mali deniz yemeyen keriz zihniyeti olduğu sürecede degismeyecek. 

Rabbim devletimize zeval vermesin. Helede su zamanda birlik beraberlik zamani baska dusuncelerden uzaklasalim. Senin ve tum skintisi olanlarin Rabbim yardımcısı olsun canimm insaAllah beklediğiniz yardimi alirsiniz.
tarafından
Devlete değil işçilere kızıyorum inanın gerçek ihtiyacı olanı azarlıyorlar başıma geldi yalan dolan yapana para veriyorlar aylık Allah razı olsun sendende
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Zor durumda olup alamayan cok insan hala var
tarafından
Evet ondan bahsediyorum ya eltime hiç biri çıkmadı misal görümceme iki kere iki bin TL çıktı bide kayın babaya 1000 TL aynı evdeler ev araba var bu nasıl şans :)
(3,909 puan) tarafından
Bence sansi olana ciikiyor
tarafından
Sanırım öyle :)
(3,909 puan) tarafından
:)) aman ne diyim ki
0 oy
(168 puan) tarafından
Esim 1yildir işsiz bize de vermediler başvuru yaptırıp kafaya göre veriyorlar o zaman ne diye basvuru yaptiriyonuz Gercek ihtiyaç sahiplerine vermediler 
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Ihtiyacı olmayanlar da alıyor ya haram zıkkım olsun.. Ben hakkımı helal etmiyorum ihtiyaç dışı alanlara.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 511 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Bsr (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 124 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Bsr (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 688 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 484 göst.