Eltimden biktim artık. Yaklaşık iki yıldır evliyim ama tahammül edemiyorum. Kaynanamlarla altı üstlü oturuyoruz. Eltim de birkaç günde bir kaynanamın yanına gelir. Bir de bekar görümcem var. Neyse eltim her geldiğinde çocukları sürekli yanıma gelir beş dk dururlar sonra gönderirim. Her neyse geçen gün lavabodaydım kapım çaldı bakamadım. Kapıyı çalan eltimmiş. Bir iki saat sonra kaynanamlara çıktım görümcem dediki biraz önce senin lafını ettik hayırdır dedim. Eltin gelmiş kapıyı açmamışsın. müsait değildim lavabodaydım dedim. Bizde dedik herhalde başka işle meşguldünüz çok ayıp yaa allahtan eşim evde değildi dedim. Eltim ordan demesin mi dışarı çıktım banyonuzu dinledim su sesi gelmiyordu dedi ben şok oldum ama banyo ve tuvalet ayrı şeyler ikisi aynı değil ve farklı yerlerde dedim. Dışardan camıma da vurmuş. Ya dedim sen lavabodayken kapın çalsa ne yaparsın dedi çocuklara söylerim beni beklesinler diye. Ee dedim daha ne istiyorsun bende büyük çocuk yok nasıl yapacam ama bundan sonra bütün işimi gücümü bırakıp kapıda bekçi olacam çaldığı gibi açabilmek için. Bir ihtiyaç için kapını çalıyorum başka birşey değil falan dedi. Her şekil baş göz üstüne ama bu da normal olan birşey abartmanın bir anlamı yok dedim. Eşime de söylemişler kapıyı açmamış diye. Bende dedim bilerek değil lavabodayken nasıl açabilirim acaba ve gelip evimi dinlemesi de hiç doğru bir şey değil yaptığı ayıp değil mi dedim birşey diyemedi adam. <!-- /data/user/0/com.samsung.android.app.notes/files/clipdata/clipdata_200819_201700_496.sdoc -->
Bir sonraki gün tekrar geldi bahçede gördüm selam verdim oralı olmadı soğuk konuştu bende umursamam artık
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin. İlk defa böyle bir post açıyorum. Nedense anlatmak istedim.
1,486,249 soru
24,298,486 cevap
343,919 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın