0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım 1 hafta önce birden ateşlendi neresine dokunsam ağlıyordu yavaş yavaş iyileşti sonra oğlum bı anda ateşlendi boğazım ağrıyor dedi burun tıkalıydı onunla beraber benim bütün vücudum ağrıdı soğuk soğuk terledim başım boğazım çok ağrıdı şimdi hafif ağrım var boğazda kızımın hastalığından beri evden çıkmıyorum şükür iyileştik 

3 Cevaplar

0 oy
(30,404 puan) tarafından

Bu basit birsey degil.test yatırsaydınız ona göre önleminizi alirdiniz Allah korusun ya kotuye giderse.

tarafından
Çocuklarım iyi artık benim boğaz ağrım var bi vücudumun ağrısı azaldı
(30,404 puan) tarafından
Bence test  yapmalılar
tarafından
Doktora götürdüm geçecek büyük bir şey yok ikisinde de ağrı kesici ile devam edin dedi covid ile doğrudan temas var mı dedi çevremde yok duymadım hiç dedim
-Reklam-
0 oy
(3,313 puan) tarafından
Gecm8s olsun umarım dışarıya markete cikmamissinidir 
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Hayret ediyorum bebeği çocuğu var test için gitmiyorlar bile.

Sn geçiyor sansan çocuk 1hafta sonra daha kötü olsa napıcaksnz acaba
tarafından
Götürmedigimi nereden biliyorsun ikisi de gitti hastaneye muayene oldular doktor geçecek büyük bir sorunları yok ağrı kesici verin dedi covid ile doğrudan temas var mı çevreden dedi yok hayır bildiğim yok dedim
(6,920 puan) tarafından
Bn test diyorum çocuklar olunca konu bu kadar da belirtisi varsa k.bkma test yaptırmamış olmanı garip buldum bn
tarafından
Doktor karar veriyor ona ne yazık ki her canı isteyen test yaptıramiyor bende götürdüm yapmaları için ama gerek duymadı korkma geçecek ağrı kesici ver dedi
(6,920 puan) tarafından
İnş yoktur ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 323 göst.
+1 oy
8 cevap 469 göst.
13 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 575 göst.
14 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayse1nur. (54 puan) tarafından soruldu
0 oy