Kızlar ilk gebeliğim kızım olacak ismini Göksu koymuştuk ama içime hiç sinmiyor başka birşey koymak istiyorum ama güzel isim bulamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim değişik güzel duyulmamış ama saçma olmayan isimler yazarsanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorum yorum yazan herkese.
Buglem, berra, Alya hüma, eslem, esila
Zeynep mina :)
Sare nasıl isimm peki
Canım benimde kızım olucak inşaallah amine ravza yada rabia mina düşünüyorum bide yiyenim var ahsen erva onun dışında esila. lina zeynep
Asel , Ebrar veya Acelya kızım olsaydı bu üç isimden birini koyardım
Derin ,asya ,defne ,nehir, alya ,lina ,ayse beren, cenda ,efnan, sare kendi kizima düşündüğüm isimler bende bunlar arasindan birini secerim diye dusunuyorm
Bir tanıdık gülnihal koymuş çok beğendik biz ama koyamıyoruz onlar koymuş çünkü
Kızlar bu arada not alıyorum eleyerek seçime ama isimler çok hoş tesekurler ederim herkese
Tusem ben ilk duyduğumda cok begenmiştim bu ismi
Mila lina eslem serra yüsra :)
Insallah bende Almila koymayi dusunuyorum :) Duru,nehir,ela,amine,berra,erva,masal,asel,buğlem,mila,lina,hira,ikra gibi isimleride dusunebilirsin esime digerlerini pek kabul ettiremedim .Bana kalirsa Almila ela yada Almila ada dusunuyorum.O sadece almila kabul etti neyseki simdilik :)
Ceylin ada , asel elif gülendem
selam deniz benim adımda derya 1 tane 6 yaşında kızım var şimdi 16 haftalık hamileyim ama cinsiyetini bilmiyorum ama kızıma hamileyken onun kız olduğunu öğrendiğimde hazal diye sevdim aylarca karnımda ama bisey içime sinmedi sende olduğu gibi hangi isime baksam hep bir eksik vardı sonra birgün düşündüm deryanın kızı olsa olsa nehir olur dedim nehirler deryalara denize dökülür tek amacı denize ulaşmaktır ya dedimki benim kızımda hep bana aksın bana ulaşmak olsun amacı diye seninle aynı isim manasında olduğumuz icin bir fikir vereyim dedim canım
Bu isimler mesala, asel, aylin, alya, nur, melek,
Hafsanaz, hüma, Hanzade, duha
Duru çok asıl ve güzel bir isim canım
esinle senin isminden isim çıkmıyor mu canim
Minel , elifsare,reyyanhavva, eflal,sümeyra,
1,486,281 soru
24,298,930 cevap
343,937 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın