0 oy
518 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bakıyorum daha adetinizin günü gelmeden testler yapıyorsunuz sizi anlıyorum heveslisiniz heyecanlısınız ama neden bir günde bir sürü test yapıyorsunuz? Bu çok üzer sizi çevremde bunun yüzünden travma geçiren kızlar oldu. Gününüz geçince bir tane yapın varsa zaten vardır anlamıyorum gerçekten neden üst üste üst üste neden. 

12 Cevaplar

0 oy
(396 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Buna bnde katılıyorum adet zamanı beklenmeli zaten testlerin de belli bir şeyden sonra sonuç verdiğini su platformda bilmeyen yoktur diye düşünüyorum ama ısrarla erkenden adetten önce 7 8 gün önceden test yapanlar oluyor hadi 1 gün olsa anlayacağım 
tarafından
Nihayet beni anlayan bir zihniyet. Okadar haklısınız ki teşk ederim yorumunuz için.
(396 puan) tarafından
Her şeyin zamanı var elbette ki hepimiz heyecanlanıyoruz öyle bir bekleyiş içine girdigimiz zaman ama usulüne uygun yapılmalı bsy varsa da erkenden yapıldığında çıkmıyor testte moral bozmanın anlamı yokki
tarafından
Agzını öpeyim :d
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Heves, heyecan, merak, istek bu basit bir konu değil ki insanların hislerini önleyemezsiniz ister 10 kere yapar ister 20 kere yapar kişinin kendi tercihi
tarafından
Bu tercih takıntı haline geliyor ve travma ya sebep oluyor sen niyetini et Gerisi Allahın hükmüdür yüz test yapınca çocugu olduramazsın.
+1 oy
(8,061 puan) tarafından
Hangi gün yapsınlar ne önerirsiniz?❓
tarafından
Adeti geçtikten sonrası en mantıklısı ve Dogru sonuç alabilmek adına günü geçildikten sonra yapılması gerekiyor.
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Napican ki yapiolarsa
tarafından
Olumsuz olunca çok yıkılıyorlar arkadaşımdan biliyorum
0 oy
tarafından
Cunku heyecanlanıyorlar yani kimisi beklemek istemiyor sabırsızlanıyor icinde bi umutla belki cikar diye yapiyorlar
tarafından
Ama kurallar belli hastalıktan önce belli olmuyor bunu üst üste yapmak çok anlamsız
tarafından
Haklisin adet gecikmesini beklemek lazım bence
0 oy
(30,128 puan) tarafından

O mutluluğu erkenden tatmak isteyen bir cok insan var.

Ve erkenden öğrenmeyi isteyen hayalinin gercek olmasini isteyen 
Onlari cok iyi anliyorum 
(30,128 puan) tarafından
Hirs baska istek umut baska bunlar farklı kavramlar herkes bir degil.
tarafından
Üzücü her yapışta kırılmak ve hüsran duymak. Peki zamanını bekleyip Allaha bırakmak.
(30,128 puan) tarafından
O sıkıntıyı çekmeyen anlamaz. Emin ol
tarafından
Benim 4 sene çocugum olmadı birgün test yapmadım olmadıgı süre boyunca şüphelensem zaten yapardım biraz aklı selim olmak lazım 2. Testi anlarım 4. 5. Test nedir?
(30,128 puan) tarafından
Sen sabirlisin demekki bos ver anlayışlı ol kimesenin derdi seni almasin takilma
0 oy
(1,241 puan) tarafından

Karışmadığın bı o kalmisti:ermm:. İsterseler 10defa yaparlar. Benim gebeliklerin hep adetimden önce testte çıktı. Çıkmaz diye nasıl emin konusuyosun.

tarafından
Ben burda özgür bir kullanıcıyım eleştiri postu açar ve kimseye danışmam sen de buna sadece seyirci kalırsın.

Ayrıca emin konuşmadım çevremdekiler hiç sonuç alamadı ve hırs yaptılar gözlemlerime göre yazıyorum. Sen bana karışamazsın düşüncelerime ve postlarıma.
(1,241 puan) tarafından
Bende özgür kullanıcıyim aynı haklara sahibim sende sana verilmiş cevaba bise diyemezsin.
Son zamanlarda postların hep milleti yargılar şekilde. Aşağıda yorumda adet gününden önce çıkmaz yazmışsın şimdi emin konuşmadım diyosun. Neyse çok önemli değil.
Sürekli insanları yargılar şekilde post aciyosun. Herkes istediğini yapar yargılamak bize düşmez. Buda benim eleştirim hemen karisamazsin falan diye saldırıya geçmeme gerek yok.
tarafından
Senin düşüncen sana benimki bana hoşuna gitmezse girmezsin  posta güzelim hadi bakim işine.
(1,241 puan) tarafından
Hadi bakım sende işine :D
tarafından
Komik seni.
0 oy
tarafından
Öyle deme cnm o umut varya insana neler yaptırmıyor var olduğunu bilmek istiyorsun o küçük mucizeyi tadmak istiyorsun zamanında bende öyleydim rabbim nasip etti şükür inşallah isteyen herkese de nasip olur 
tarafından
Canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki. Şunu anlatmak istiyorum çevremde testi yapıp sonuç negatif olunca kriz geçirenler olmuyor diye isyan edenler gördüm birgün de 5 test yapmak ne kadar sağlıklı biraz teslimiyet canım herşeyin zamanı var az önce gördüm çizgi yok ama herkes var gibi yazmış bunlar umutlandırıcı ve üzücü
tarafından
Haklısın ama işte engelde olamıyorsun ama malesef varlar  rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin
(396 puan) tarafından
Evet o postu bnde gördüm bsy yok ama var diyenler olmuş karşı tarafida umutlandiriyorlar bu şekilde yazık yani
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Soru başlık ve başlığı açan serçe:) aman allahım ekurimin 3uncu bebe geliyo diye açtım ama umduğunu bulamadım gidiyorum.. 
tarafından
Olmayan kardeşlerimiz nasiplensin bebeğim :***
0 oy
(539 puan) tarafından
Testler bozuk çılabiliyor bazen. Belki ondan olabilir. En iyisi kan testi. 
tarafından
Mantıklı çok teşk ederim
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Hesabin duruyo ama yoksun
0 oy
tarafından
Peki burda seni rahatsz eden ne cnm herkesin kendi hayatı senelerce çocuk sahibi olmak için uğraşmış biri olarak küçğcük bie umyda sığınmanın nedemek olduğunu iyi biliyorum varsa var yoksa yok demekle olmuyor işte cnm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,173 soru

24,108,181 cevap

332,810 kullanıcı

...