0 oy
476 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence kardeşine söyle canim yavaş yavaş da olsa çok zorlanirsin 
tarafından
Zaten ani hareketlerde sancım oluyor ama söylemeye cekiniyorum zorlamak istemiyorum.kimseyi
tarafından
Zorlayacak bisey yok canim kardeşin  sonuçta şimdi yanında olmayacakta ne zaman  olacak
tarafından
Ben bu konularda cok cekingenim yaa desem gelir eminim ama ben demek istemiyorum hani belki gönlü olmaz gibisinden
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kardeşin demedi ki sana doğum temizliğine gelirim falan diye 
tarafından
Demedi canım
tarafından
Yani canim onların düşünmesi  lazım aranız nasıl bilmiyorum ki şahsen benim kız kardeşim olsa gel demezdim kendisi demedikten sonra yani canim yalan yok zorlanirsin ama bilemedim ki şimdi ya ben her işimi kendim yaptım ilk doğumum da 8 aylıkken ev taşıdım 2. Doğumunda 7 bucuk aylıkken badana temizliği yaptım 3.doğumda afedersin evi .... götürüyordu ben erken dogum yaptım plansız bebeğim kuvozdeydi o ara bi yardımcı tutmuştum erken olmasaydı doğum temizliğini kendim yapacaktım canim
tarafından
Iyi aramız cok iyi hatta ama soylemek istemiyorum boyle konularda cok.cekiniyorum mesela ablama ben gittim inceden herseyi tek basima temizledim cam silme dolap silme avize silme kapı silme hepsini tek basima halletmistim ama su hamilelik cok yoruyor beni bide kendimi kaptirinca daha kotu oluyorum
tarafından
Aramız iyiyse söyle canim ben de son hamileligim de çok çabuk yoruluyordum anlıyorum seni brnim kimsem olmadığı için tek yapmak zorundayım
tarafından
Kansızlık zaten hep vardı bende canım ondan dolayı hep yorulurdum hamileliktede extra yorulma mevcur
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ben tek basıma badana temizliği yaptım 32 haftalıkken yaparsın ne olcak yavas yavas 
tarafından
Cok cabuk yoruluyorum canım nefes nefes kaliyorum kendimi kaptiriyorum bayram temizliginde esim süpürdü toz aldı ben sildim sanki cok is yapmisim gibi yoruldum
(25,181 puan) tarafından
Olcak o kdr dinlene dinlene bir gün Bi odayı diğer gün diğer odayı yap
tarafından
Zaten genelde oyle yapiyorum bayram temizliginide oyle yaptim ama suan cok birikti hersey
0 oy
(7,141 puan) tarafından
Yaparsın canım ya yavaş yavaş gözünde büyütme bende hamileyim tek yaptım her isi
tarafından
Aslında yapiyorum canm ama cok fazla kaptiriyorum kendimi cok fazla is birikti halılar yıkamaya gitcek perdeler yikancak camlar yıkancak 4 balkon var cok cabuk yorulmasam umursamam esim de yardm eder ama çalışıyor bi güne halledebilirmiyiz esimle bilmiyorum
(7,141 puan) tarafından
Niye 1 gün canım gün gün oda oda yap
tarafından
Esimin isi suanlik duzenli degil canim.izin gunu yok hic eylulden sonra duzene gircek
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Demedi ise deme bosver yapamaz san da bul birini yaptır bence hiç elini sürme yazık 
tarafından
Eşim kız gibi temizlik yapar sagolsun cokta temizdir herseyi inceden yapar ama isi suan duzensiz izin günü yok olsa zaten suan baslamstm
0 oy
tarafından
Sen soyle 1 kere gelirse hari olur  gelmesede sen yavas yavas yap 
tarafından
Denerim canm demeyi
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Bn eşimle kendim yapıyorum 35+3 günlüğüm bugün yaptım az biraz işim kaldı ailem uzakta doğuma gelecekler onlar gelmeden işimi halledeyim bitireyim dedim onlar doğuma birkaç gün kalası gelecekler belki de bn doğuma girdikten sonra çünkü normal olacak ne zaman gelecegide belli değil 37+2 de doğmuştu İlk bebeğim şimdi bu da aniden gelirse hazır olayım diyorum işimi iyi kötü dinlene dinlene yapıyorum senin daha varmış eşinle yap ağır şeyleri yormayacak şeyleride kendin yap ya da ailen gelirse onlarla yap
0 oy
tarafından
Valla canım ben bekledim son aya kadar baktım kimseden ses çıkmıyor yhatta lafı geçince yavaş yavaş yap hareket iyi olur dediler ama benim son 3 ayım çok zor geçti bende eşime dedim kadın tutucam diye tut dedi son ayımda çağırdım birini yaptırdım 10 gün sonra doğuma gittim imkanın varsa sende öyle yap kimseye boyun eğme 
tarafından
Olmadı oyle yaparım canm cok isim varr
tarafından
Kız benimde öyleydi hele son ay evi hiç süpüremedim bile kadının geldiğinde ev berbattı birde çekindim ben dedi ne evler gördüm senin evinde ne var dedi bana saolsun uyandığımı görünce
0 oy
(2,840 puan) tarafından

kiz allahdan okudumda sildin nolduda sildin bea :)

tarafından
Haha cevabı aldm kuzum ondn sildim
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Anlamadim cnm
tarafından
Cevabı aldm cnm ondan sildim yazıyı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 396 göst.
14 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Dertlimomy (19 puan) tarafından soruldu
0 oy