0 oy
1,065 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ben belediye başkanına gmail attım hemen aradılar durumu izah ettim dedim dün belediyeyi aradım fakat sahipli dediler  alamayız alırsak ta ileş messe sokağa salacağız  ağladım bana dedi ağlama benim de kedim gelip aldılar kedimi imza attım geri istiyorm diye bana numara verdiler durumunu öğrenmem için çok mutluyum o kadar da özledim onu

imagebuda son resmi ne olur dua edin ileş sin gelsin yine benle beraber uyusun 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Beli ve ayakları kırık kedi o şekilde nasıl duruyor sargısı da mı yok sen dedin beli kırık ayakları kırık bu kedi de hiç öyle birşey gözükmüyor 
tarafından
Gizemcim tamam canım
(8,061 puan) tarafından
Hayır yani tamam diyip geçmeyin ne çok seviyorsunuz sorgulamayı bilmediğiniz şeyleri.
tarafından
Sana hesap vermiycem ben diğer postlara açıklama yaptım ya arkadaşım yeter artık bak ben ne zaman yorum yapsam hemen altındasın yapma yorum falan bana ya bakıyorum kediye de köpeğe de git başkasıyla kavga et benden uzak dur
(8,061 puan) tarafından
Korktum pikiiii☺☺☺
tarafından
Gizem seir hakli arkadaş once 2bin tl yardim istedi istedi olmadi simdi kedimi goturduler diyor amacini analadinizmi hala arkadaşı
-Reklam-
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Çok  sevindim senin adına canım inşallah iyileşir sağ salim gelir yine evine☺
tarafından
Inşallah ben düşük yaptım ona sarılıp ağladım 7 aydır bende ilk geldiği zaman cay bardağı kadar dı
(8,061 puan) tarafından
Anlayabiliyorum seni bizim kedimizi de araba çarpmıştı kalçası çıkmıştı 2 3 ayda iyileşti bebek gibi baktık ona seninki de düzelir
0 oy
tarafından

image

ayaklarına bakın şişmiş 
tarafından
Alciya almalari lazimdi kiriksa nasil almazlar
tarafından
Yeni bu gün gitti canım dün düştü
tarafından
Alcili halini atar misin
tarafından
Damla bunu bilse azo bilir :-D
tarafından
Seninle ayni dusuncedeyiz diyim bir konuda
tarafından
Ayağı kalçası kırık hayyvan akrobat gibi yatamaz benimde kedim var en basidi ayağını incitti düştü günlerce uyuyamadı yürüyemedi ayağı sarılı dolaştı
tarafından
Ya he he diyin iste amaci beli arkadaşın once 2bn tl para istedi simdi ayyy kedime yardim etiler diyor salagiz sanki
(2,840 puan) tarafından
dilo bana ikibin ver iban atiyom ev tasicam ihtiyacim varrrr
tarafından
Ahahaha la sende bana 200.300at param yok:-D
(2,840 puan) tarafından
once sen bana at iban vercem bakkk heee iban muhim onemliii ben sana sonra yollarim
tarafından
Ahahaha ayyyy koptum la ben artik merhemet duygum biti galiba inanmiyorum param yok diyene param yok diye acitasyon yapiyorlar sonra ayyy altin aldim diye hava atiyorlar :-D
(2,840 puan) tarafından
valla bendede yok ama ben oglumun herseyini oyuncak olsun orumcek salincak besik herseyini allah icin hediye ettim ihtiyac sahibine allah rizkimizi verir
tarafından
Iyi yapmışsın kuzu sadeca guvendin insana yardim edicen ihtiyaci olan sağda solda got gezdirene degil sen birine bir verirsin Allah sana bin verir
(2,840 puan) tarafından
vallahi oyle inan o gun 5 kurusum yoktu esyalari alt komsum taksici rica ettim evine kadsr goturup biraktim durumunu gordum ertesi gun esim bayram parasi aldi cokkk rahatladik belediye ve bi kac kisi erzak getirdi ama o kadinin gozleri hic aklimdan fitmedi okadar mutlu olduki bayramda tekrar gittim bana gelen erzaklardan boldum birazda et gelmisti pay ettim hamile kadimcagiz verdim okadar sevindiki anlatamam yok boyle bi mutlulik ya
tarafından
Ayyyyy canim benim kac aylikmis bebişi bende cok üzülüyorum oyleoyle insanlara ya baziler bilmez yaptigin iyligi ama Allah bilsin bak sen verdin Allah sana vermiş kuzum cok buyuk sevab kazanmışsın cok
(2,840 puan) tarafından
suan dogum yapti canim tasinirkende bisiler ayarlicam insallah ay sonu ev tasicam ya insallah esya filan cikarmaya caliscam esi yok kadinin birakip gitmis 2 de ayri cocuk var ne bilim benim icim rahat etmiyoki
tarafından
Ayyy Allah yardimcisi olsun kac ay bebeği
(2,840 puan) tarafından
1 ay bile olmadi kiz
tarafından
Cinsiyeti ne canim
tarafından
Belediye bu gün götürdü canım geldiği zaman atarm
(2,840 puan) tarafından
erkek bebis oylede tatlu
(2,109 puan) tarafından
Bu sey deglmi kizlar tuna 34 video atmisti milletin cocuk kiyafetlerini koliyle video ceken ordada kedi geciodu bu o kari iste dilenmeye doymadi milleti somurmeye alsmis vallaha gozun doysun
tarafından
He iste o kiz aynisi
(2,109 puan) tarafından
Direk isimden anlamstm zaten bide pisiği gorunce aklma o video geldi orda geciyoduya
tarafından
He kiz az once ben baya yazdim canim damla kapati postu ahahahah
(2,109 puan) tarafından
Gormedim kiz yeni girdim siteye
tarafından
Az once post actinyardim edin para istiyorum kedim icin diye
(2,109 puan) tarafından
Senmi actin kiz onu 2 yorum vardi bu kari sandm buda aynini yazms ☺️
tarafından
Yok kiz bu acti kedim icin para lazim para istiyorum diye
(2,109 puan) tarafından
Hee onu gordm kiz ☺️ hemen iban atsin ben atarim canim para dagitiyoz zaten duyarli insanz
tarafından
Ahahahahaha valla yakinimda olsa o 6katan bacagindan tutub saldırırdım yemin ederim
tarafından
Onuda ati kiz ahahahah kacirdin dun hesab kartininibanini atmis 2000bn istiyorum demis
(2,109 puan) tarafından
Insanlari somurmeye alsmslar valla
(2,109 puan) tarafından
Dun 2 bin muhabbeti gordm ama icerigini tam okumadm ☺️
tarafından
Iste o bu kiz ahahahahah :-D
tarafından
Olum asgari ücret zaten 2000 birde devlete suç atıyor devlet ki o durum da ki hayvana bakmam diyecek öyle mi insan iftira atarken biraz düşünür
(2,109 puan) tarafından
2 bin lira s....yoz tobeee 2 bin liram olsa gderim kendime hali alrm ☺️☺️
(2,109 puan) tarafından
Kiz oyle  boyle senden 100 ondan 200 alip zikkimlancak iste
tarafından
Ahahahahhaha ulan koptum benim 2000olsa evime giderim  ya tasinirim ahahahahaha :-D
tarafından
Günahı boynuna ama hayvanları alet etmeleri sinir bozuyor
tarafından
Ya pislik ya midem bulandi yemin ederim
(2,109 puan) tarafından
Smdi eski paylasmina baktmda burdakilerden topladgi kiyafetleri brilerne vermek istyomus☺️☺️☺️
tarafından
Yalan kiz yalan amac dikat cekmek ya ayy hala sinirleniyorum:-D
(2,109 puan) tarafından
Amann ne hali varsa gorsun☺️
tarafından
Lan tamam susun hahahshahaj
tarafından
Ahahahahha damlada sovuyordur bildirim geldi icin ahahahahha
tarafından
Ahahaha aynen öyle dilnaz sessizce dağılın
0 oy
(147 puan) tarafından

Benim kedim oyle olmuştu belide kirikti veteriner bu şekilde yaşayamaz dedi bacakları kalçası beli ve çenesi kırılmıştı malum kedilerde de bel kırıldığı zaman bidaha asla kaynamiyo. Ama hiç boyle durmuyordu benim kedi normalde de biraz asiydi oyle olunca bacağındaki ağrılar olduğunda kırık çenesiyle bacaklarını dişlemeye calisiyodu. Bak yine o ana gittim cok kotu oluyorum üzerinden 4 sene geçti ama hala onun psikolojisini atlatamadım :'( heyet kararı ile ötenazi yapıldı.yine agladım daha sonra bi daha asla evde kedi köpek beslemiycem o kadar cok agladım moralim bozuldu ki anlatamam. 

tarafından
Ayyyyy Allahim ya en azindan daha fazla aci cekmemesi icin uyutmuslar ama cok zor durum ya valla insanin evladi gibi oluyor
(147 puan) tarafından
Ötenazi icin alıp giderlerken gözüme öyle bi baktı ki o zaten beni öldürdü o an.
tarafından
:'((((ayyy aglicam şimdi kedim gozumun onune geldi :((((
(147 puan) tarafından
Ben o anı tekrar yaşadım.resmen elim ayağım titredi ağlıyorum
tarafından
Ağlama canim melek oldu artik uzulme onlar Allahin sesiz kulari
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Kendini kimseye kanıtlamak zorunda değilsin isteyen inanır istemeyen inanmaz alla alla ya ne çok seviyorsunuz insanları sorgulamayı 
tarafından
Hele şükür iyi biri geldi senden allah razı olsun
(1,664 puan) tarafından
Senden de inanmaları için foto bilmem numara atmana gerek yok nedense burda bi adet var yeni kayıt olanı erkek sanıyorlar yada az puanı olanı ne değişik insanlar var anlamıyorum

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 320 göst.
3 Mart 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 342 göst.
9 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Leyladh (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,049 göst.
0 oy
19 cevap 766 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu