0 oy
556 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Markete gittim kapinin onundeyim sıcaktan bunalmisim elimde posetler karşı komşu yarin sana gelicez dedi gelini kizi vs hepsi ayni apartmanda oturuyor bende buyrun gelin dedim 4bucuk aylik oglum kimse  göremedi kabul etmedim ben bu virüs yuzunden yarin gelicekler hastane haric disari çıkmamistik hic görüyorum onlarda cikmiyor hic dışarı ama korkuyorum yani pisman oldum dua edinde dursun oğlum cay katarken falan kucaklarina vermek zorunda kalmiyim

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Keşke cagirmasaymisin ama oldu bir kere inşallah yarın istediğin gibi geçer 
tarafından
Inşallah canimm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kabul etmeseydin kimseyi kabul etmek zorunda degilsin 

Musait degilim corina var deseydin
tarafından
Tam karşılıklı yuz yuze bakiyoruz kayinvalidemi onlar büyütmüş sayılır senelik komşular yani. Cok oturmazlar umarim
(884 puan) tarafından
Ama korona senelik komşuya bakmıyor canım. Allah korusun yaaaaa. Inan ben de çok korkuyorum.
0 oy
tarafından
İnşallah durur canm
tarafından
Insallahh kuzum
0 oy
tarafından
Canım ben snın yerinde olsam bı bahane bulurdum kesınlıkle bak cok ciddiyim ben hastanede yatıyor 20günlük yavrumdan ayrı korona oldum neden peki bebek görmeye geldiler istemediğim halde
tarafından
Geç değil arayıp söyle eşim koronadan dolayı eve misafir istemıyo aramız gerildi duyunca de yada hastaneye gitemm gerekıyodu ben unuttum randevum wardı de beni bi kardesın olarak gör.kimseyi alma evine bak cok zor bu virüs 12gundur neler cektm ben
tarafından
Ayu kiyamam canm ya nasilsin iyimisn simdi iste bosuna demiyorum kimse gelmesin banaa 2er kisi geldiler cocugada kendimede dokunturtmadim zaten hemn kalktilar
tarafından
Daha iyiym ben inşallah bu acı günler geçicek az kaldı.sende dikkat et bak nerden geldiğini bilemezsn benim halimi görseydn hergn eridim zayıfladım uykum yoktu agrıdan ateşten sancıdan
tarafından
Allah yardim etsin ben korona olmadigim halde ates istahszlik kafamin ağrısı pesan uerlerdeydim allah bikir sen ne haldesin rabbim sifa versin canm
tarafından
Öyle canım düşmanıma vermesin rabbim
0 oy
(133 puan) tarafından
Onlar gelmeden çocuğu uyut canım 
tarafından
Uyuyacagi 20 dakika maalesef
0 oy
(549 puan) tarafından
Bnm kendi kardesim göeumcem bile gelıckse test yapın dedım bu ısın sakası yok bnm kızımda 3.5 aylk. Ama ıns bebısın uyur odada cnm. 
0 oy
tarafından
Emrivaki yapmaları hiç hos olmamış. Annen kaynanan yok mu? Bana böyle misafir gelince ben birini çağırır bebeğe baktirirdim 
tarafından
Malesef annem çalışıyor kayinvalidem tarlada kapıdan girmeden ateslerini olcucem canim 38 olana kusura bakmayin riske atamam bebegimi dicem
0 oy
tarafından
İnsan bı musaitmisin misafir kabul ediyomisun der emrivaki yapmışlar resmen

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 442 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 418 göst.
3 Mart 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Periiii89 (864 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 2,175 göst.
7 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde şevval.06 (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,784 soru

24,174,054 cevap

336,022 kullanıcı

...