0 oy
654 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,346 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ugcohvihcihljyclb

17 Cevaplar

0 oy
(30,101 puan) tarafından

Hele nenenin halına eline tesbih alip la ilahe illah ceksin

Neye kaynanalik tasliyor bos muhabbetler ediyor 

Dizini kirip tövbe edip tesbih çekme vakti onun.

(1,346 puan) tarafından
Ağzında hep beddua ya hic düzgün dua ettiginide duymadım
-Reklam-
0 oy
tarafından
O çocuk büyüyünce sen daha durcan mı diycen hey Allahım çatlakmış kadın bide o konuşurken kimse uyarmıo mu
(1,346 puan) tarafından
Ben uyarıyom bi tek evde ona sus dicek kimse yokki kaynanam bişi diyemiyo onun kaynanası oldugu için babamızda rahmetli oldu öyle işte
tarafından
Ben hiç sabredemem öyle konuşana kimi yaşlı ton ton sevimli oluyo kimide aksi çekilmiyo
(1,346 puan) tarafından
Malesef oyle ya
0 oy
(7,446 puan) tarafından

:angry: okurken bile sinirlerim zıpladı resmen yaa.

(1,346 puan) tarafından
Ya çok özlemiştim köyü ama burnumdan geldi
0 oy
tarafından
Kız ne bakıyon yaşlı işte eline çok verme gerisini de takma benim ebeme baksam da diş çıkarmadı emeklemedi sorun var çocukta her şeyi yemesi lazım vs vs 
(1,346 puan) tarafından
Ya ben takıntilı insanım biri yanlış bişi diyince tutamıyorum kendimi illa sinir olup cevap veriyorum malesef
tarafından
Dünya yaşlıların be çocukların hürmetine dönüyo o yüzden yaşlıları çok kafaya takmayın üzmeyin bence. Kendini de üzme kafaya takıp He nene tamm nene de geç ağlıyo deyince huysuz nene bu de geç uğraşma
0 oy
(610 puan) tarafından
O ne biçim şeymiş tövbe tövbe ayzaymır mı nene
(1,346 puan) tarafından
Hayır bu aklı başında hali
0 oy
(799 puan) tarafından
Okurken kalbim sıkıştı . Eline şeyine sür çocuğa sür ne ya hayatımda duyduğum.en saçma hurafe 
(1,346 puan) tarafından
Nazari geçermis kurandaki sureler filan boşa sanki
tarafından
Dimi kafa gitmiş buna bebek emanet edilir mi hiç
(1,346 puan) tarafından
Zaten emanet etmem ya
0 oy
tarafından
Tövbe tövbe bir ara kızdım sonra güldüm yaşlılığına ver normal değil çünkü dedikleri 
(1,346 puan) tarafından
Gençkende böyleymis ya :D
0 oy
tarafından
Elimi orana sokup çıkarınca senşn ağzına soksam kendine gelir mi beynin de... Midemi bulandırdı bu ne iğrenç bir kadın yanımda olsa suratına kusarım 
(1,346 puan) tarafından
Artık yanına gitmicem ya eşimede dedim zaten delirtcek yoksa beni
tarafından
Aklın varsa gitme yaşını başını almış da terbiye alamamış
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Cahillik diz boyu. 
(1,346 puan) tarafından
Malesef
0 oy
(513 puan) tarafından
benim alt katında evsahibimin annesiyle babası var yaşlılar bir seye ihtiyan varmı diye sorsan bile dua eder ağzı öle dualdirki o senden bişey istesin ustunr bişey daha yapasin gelir yani okadar ama bide karşı komşu var yaşlı akşama kadar balkonda çocuklara kızar ses yapiyoyoniz diye küfür eder su döker kafalarına o kadını goruncede sinirlerim tepeme çıkıyor yani her yaslida böle sevecen olmuyor maalesef idare edecen 
0 oy
tarafından

Bunamis  falan mı o öyle

Aaaa sinir oldum neneye okurken resmen ben gerildim :D

0 oy
tarafından
Kiz drmk o elini oraya suruyormus ondan öyle demis iyy midem kalkti insan elini orasina nasil surer abdesten hariç 

Bu garı çıldırmış yoldan sapıtmış resmen
0 oy
tarafından
Ay aynısı bzidede var herşeyi sorar anlamaz dediği dedik saçmalar elleme dokunma der o yuznden gitmiyorum
0 oy
(6,920 puan) tarafından
O teyze gerçek mi ya..peki onunla yaşayıp bunlara sabredenler de peygamber sabrı var galiba. Ben olsam çatlarım
0 oy
(333 puan) tarafından
Zavalli kaynanan neler cekmistir o neneden.
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Garip bir kadinmis ve cok batil inanclari var seyini yuzune surmek nedir ya mikrop kapar nereye bakarsa da bakar yani O ne sacma inanc
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Benim kayınvaldem de koltukta döndürürdü bı gün dedim temiz mi pis mi kıyafetleri belli değil nereye oturup kalktılar belli değil bidaha yapma dedim o son oldu kafayı yemiş bunlar

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,310 soru

24,056,539 cevap

329,936 kullanıcı

...