+1 oy
658 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bel kısmına denk gelen omuriliğe  iğne vurmuşlardı  spinal oldum ben  vee canım çok yanıyor 44 ' gün oldu . Ayrıca karin bölgem de ağrıyor  :((

15 Cevaplar

0 oy
(4,848 puan) tarafından
En Güzel normal doğum tabi bı sıkıntı çıkmadığı sürece . Çok geçmiş olsun canım inşallah agrilarin geçer 
tarafından
Inşallah Inşallah geçer
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız deme öyle korkutma gözümü :) doktorunla konuştun mu normal bir durum mu bu 
tarafından
Ilk zamanlar dikiş acısı vardı şimdi de bel ağrısı cıktı korkma:(  halıyı düzelttim ondan mi bilmiyorum  yani hiç iş yapmicam galiba
0 oy
(163,485 puan) tarafından
Karin bolgeni bilmem ama tarif etrigin yerden banada igne yaptilar epiduralle normal dogurdum bends agri falan yok şükur sen bi hacamat yaptir isterseb iyi gelir
tarafından
Böcekli bisey mi o ?
(163,485 puan) tarafından
Yooo degil minik kesik atip kupa gibi bisiyle kan cekiyolar vicudundaki kirli kanve toksinleri ben cok korkarim böceklu seyden
(8,317 puan) tarafından
Böcük dediğin sülük oluyor herhalde :)
0 oy
(799 puan) tarafından

Normal doğum da patadanak gecmiyo ki kuzum yine ağrılar oluyo ikisinin ağrısı da olur doğum sonuçta <3 inşallah geçer ağrıların kısa sürede 

tarafından
Evet ama hiç iş yapmicam  galba
(799 puan) tarafından
Allah'ın izniyle eskiden daha iyi bile olursun kuzum kendine iyi bak sadece yeterince beslen dikkat et artık sana ihtiyacı olan bir bebisin var öyle düşünme . Bana da 50 gün annem baktı tamamen sonra kendim yavaş yavaş biseyler yapmaya başladım zamanla daha iyi oldum. Rahmin kendini toplaması zaten altı hafta alıyor
(799 puan) tarafından
Bu arada üstte bı yoruma halı kaldırdım demişsin doktorum bana üç ay ağır kaldırma iki ay da ilişki yasak demişti dikkat et kuzum böyle şeylere
tarafından
Ya  ben normal hali örtüsü çırptım  serdim  sora o  hali örtüsü  bozuldu onu düzeltim  diye eğildim  . 44 gün oldu ama canım çorap giymek yelek giymek istmyo
0 oy
tarafından
Kuzum niye ağrıyor ki ben 20 gün sonra iyileştin ama her insan da farklılık gösteriyor anneyiz biz anne olmak kolay değil geçer kuzum dikkat et ağır kaldırma ayaklarını  üşütme
tarafından
Benim yeni cıktı  bu brl ağrısı  sanki orda bir çivi var actyo
tarafından
Bende de öyleydi kuzum  11 ay oldu şimdi tamamen geçti ilk aylar çok normal ben eğilip bir dolayı süpürme kadar belim kırılıyordu
tarafından
Ya ömür boyu  surerse
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Bende sezeryan oldum ama genel anesteziyle sadece 3 gün dikiş yerimde ağrı oldu ondan sonra öyle çok can yakıcı Bi ağrım olmadı 

Geçmiş olsun  
tarafından
Peki seninde mi spinal idi
(1,594 puan) tarafından
Yok canım benim doktorum genel anestezi yaptı
0 oy
tarafından
Zamanla geçecek canım doğum bu kolay mı 44 gün daha çok erken sezaryen 6 ay ile 1 yol arasında iyileşir tamamen kendine dikkat edeceksin üşütme ayağını corapsiz bırakma sırtına bir şey giyemesen bile beline bir ceket sal vs bağla bol bol su iç suyu mutlaka bol içmelisin ki o narkozu hızlıca atasın kemik suyu tüket yaşları em çabuk iyi eden kolojendjr oda ilikli kemik de var bolca onu kaynatır suyuna çorba yapar içersen çok iyi gelir kendini karamsarlığa yitme öyle bir ayda iyilesebilecehin bir durum değil sezaryen 
tarafından
Ama ben artık  çorap giymek istemiyorum  hatta gymiodum  2,3 gundur ... birde sadece üst giydim altta atlet vs . Giymedim üşüdüm diye mi oldi bilmiom
0 oy
tarafından
Aynen 3 ay oldu belim sürekli ağrıyor sırtıma vuruyor ağrısı karnımda öyle maalesef :(
tarafından
Evet benimde . Başlarda yoktu bu  agri son 1 haftadır cikti
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Her insan bir olmuyor canım ya bak bana iğne filan yapmadılar sezeyan oldum bir haftada ayaklandım uzun yürüyüşler yapıyordum 20 gün filan ağrım sürdü ama aşırı bi ağrım yoktu ağrım var diyip yatma hareket iyileştiriyor ve 1 ay dolduğunda ben çoktan ev filan temizlemeye başladm yani o kadar iyileştim sanada geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin
tarafından
Kiz aygün benimde son 1 hafta oldu bu  agri  oluştu.
0 oy
(610 puan) tarafından
Kim demiş ağrımaz diye herşeyi yaşıyorsun sancıyı doğumdan sonra yaşıyon tek farkı:// 
tarafından
Aynen öyle fatma
0 oy
tarafından
Bende öyle zannedıyodm ama zor sezeryanda cidden cogu insan kolay dıyodu banada
tarafından
Evet  sedef bende o sözleri duydum ama cidden zorrrr
0 oy
(15,196 puan) tarafından
Sezeryan ağrımıyor değişkendir kuzum ben hiç ağrı çekmedim 
tarafından
Ama nagiş  benimde dikişler kynadiktan  sora agrım azalış fakat  bu son bir hafta hep belim ağrıyor  karnım agryo
0 oy
tarafından

Kim dedi sana agrimiycak diye:angel:

0 oy
(5,372 puan) tarafından

Bnde sezaryen olduktan sonra kuzenlerime fln dedim hani zor değildi lan kandrmşsnz bni diye çok fenaydım of of:angel:

tarafından
Evet belin ağrısı oldu mu var mi
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Sezeryan dan sonra bel ağrısı oluyor genellikle. Ben dahil sezeryan olan arkadaşlarımın hepsinde bel ağrısı oluyor. Özellikle ayaklardan usuttugumde direk ameliyat yerime vuruyor ağrı 
tarafından
Ne kadar zaman oldi sen  olalı.

Ya ben artık çorap  gymyom  yelek gymyom  hatta atlet dahi gymyom  biktim kat kat giyinmekten
(2,445 puan) tarafından
20 ay olacak canım. Çorapsız betona fayansa basamıyorum hemen ağrıyor
tarafından
Ben blmyodum  yaa :(
(2,445 puan) tarafından
Dikkat et kuzum

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 575 göst.
19 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde zeyneb34 (1,084 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 405 göst.
1 Şubat 2025 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,794 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 321 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,417 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,378 soru

24,153,475 cevap