0 oy
923 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,916 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Biliyorum biliyorum aynı ben biliyorum :D Maşallah yavruma ⚘

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ya bu nasıl büyümüş böyle bal olmuş fındık olmuuuussssss oy teyzesi kurban olsuuunnn yerim yer "**** maşallah sübhanallah rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah :kissing: kocaman öp benim için bahaarrr 

tarafından
Hiç korkma canım bak bende iki sezaryen oldum bide ben 95 kilo girdim doğuma pufudik pufudik ") 14. Gund e kalktım tuvalet banyo yıkadım ev süpürüp sildim büyük kıza tuvalet eğitimi verdim ") küçüğü puset e koyardım araba yoktu ilk zaman büyügunde elinden tutar gezerdim mahallede  ") millet şaşırırdı sezaryen olduguma inanmazdi ")
(2,916 puan) tarafından
Canimsin Aysee ❤ valla buyutmek mesele degil gözümde seve seve bakarim yavrularima ama bu dogum gözümü cok korkuttu ya bazen uzun uzun düşünüyorum :( neyseki daha cok zamanim var diyorum
tarafından
Aynen daha önünde çok güzel zamanlar var daha karnin  büyüsün gör ablayla nasıl konuşuyorlar iletişime giriyorlar zeynep kimseye tepki vermezdi ravza elini karnıma koyunca tekme atmaya başlardi bir gun ravza elini koydu zeynep de aynı yere elini koydu nasıl mutlu olmuştum bary hey gidi günler şimdide daavvvddddaaaa diye pesinde dolanıyor çikimanki "D
(2,916 puan) tarafından
Ayy yerim onlari ikiside nasil guzel ravzam zaten renkli gozlum manken gibi Maşaallah Barekallah. Kuzum kiskanclik oluyo demi ? Elif zumra cok kiskanc ya esim şakasina elimin uzerine elini koyuyo bi hışımla gelip cikcikcik diye elini aliyo elimin ustunden :D
tarafından
Olmaz olur mu hemde ne kıskançlık " ) baz-ı dönemler çok oluyor özellikle ilk dogunca ilk hareketlenmeye başlayınca ilk yürüyünce ilk konuşunca vs k dönemlerde atak geçiriyorlar krize giriyorlar ama bu krizi iyi yönetmek lazım yoksa çocuklarda ayırımcılık hissediyorlar birde büyük çocuk şey olarak düşünürmüş hani anneme babama ben yetmedim beni beğenmediler o yüzden kardeşimi yaptılar psikolojisi oluyor muş bunu kırmak için devamlı konuşmak motive etmek lazım mis özelliklede farklı cinsiyetteki kardeşlerde bu daha çok oluyor muş
-Reklam-
+1 oy
(10,041 puan) tarafından
Maşallah subhallah güzellerim, Baharım sana çok benziyor çok tatlı:) ❤❤
(10,041 puan) tarafından
Benziyor balım benziyor gerçekten, ben benzettim:)
(2,916 puan) tarafından
Tesekkur ederim bitanem sen nasilsin asenam nasil
(10,041 puan) tarafından
Iyiyiz şükür balım biz de, Asena çıkarttı şükür 2 tane diş biraz rahatladı ama hiç durmuyor cimcime oldu tam :))
(2,916 puan) tarafından
Yeriim onu sonunda cikti yani disleri ☺
(10,041 puan) tarafından
Aynen canım sonunda çıktı ☺❤❤
+1 oy
(163,375 puan) tarafından
Aayy bahar kocaman oldu elif zumra yaaa masaallah
(2,916 puan) tarafından
Yaa sevdoş büyüdüde abla olucak
+1 oy
(1,456 puan) tarafından

Oy maşallah kuzuya güzelliğini annesinden almış:)

(1,456 puan) tarafından
Çok şükür allahım onu bana bagislasin amin senin bebiş yaşında var mi peki:)
(2,916 puan) tarafından
17 aylik olucak teyzesii ikinciyede hamileyim 12 haftalık ☺
(1,456 puan) tarafından
Oy maşallah kuzşa abla oluyor desene :) allahım evlatlarını sana bağışlasın çokta genç sin maşallah diyelim sana da :)
(2,916 puan) tarafından
24 yasindayim bende ☺  amin hepimizin yavrusunu korusun bizlere bağışlasın
(1,456 puan) tarafından
Oğlum olsa alırdım kızını ama benimki de kız:D
+1 oy
(2,075 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın canım, oğlun daha çok benziyor, arkada ki oğlun mu? :) 
(2,916 puan) tarafından
Amin canim Allah razi olsun :) abimin oğlu halasiyim yani ☺
0 oy
(17,141 puan) tarafından

Ya sen bunu nasıl yaptın , bende dogurdum ama böyle olmadı aynı babası :D , bende azıcık bana benzese diyorum büyüdükçe daha çok babasına benziyor.

(2,916 puan) tarafından
Kiz ben şakadan diyorum elif zumra babasinin kopyasi bitek burnu bana benziyo kimse bana benzetmiyorki ☺
(17,141 puan) tarafından
Ben çok benzettim sana , şu kızlar niye bu kadar babaya benzer anlamıyorum zaten ;)
(2,916 puan) tarafından
Tesekkur ederim kuzum :)) ben babasi emzirmis  diyorum :D
(17,141 puan) tarafından
Haa haa güzelmiş bundan sonra bende öyle deyim bari. Benim eşimde diyorki sen onu 9 ay karnında taşıdın ama ben kalbimde taşıdım aramızdaki bağ o yüzden güçlü.
(2,916 puan) tarafından
Yaa bak eşinde tam 12 den vurmus ☺ bizde kalbimizi birak her organimizda tasiyoz deseydin onlar bizim herseyimiz
0 oy
tarafından
İkinzde çok güzelsiniz senin yüzün çok güzel maşallah 
(2,916 puan) tarafından
Tesekkur ederim sende cok guzelsin ❤
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Maşallah bu kız aynı annesi gibi cok guzel allah ikinizide korusun
(2,916 puan) tarafından
Amin kardesim Allah razı olsun⚘⚘
0 oy
tarafından
Kız arkadaki oğlan daha çok benziyor oğlun mu? 
(2,916 puan) tarafından
Yok canim abimin oğlu halasiyim yanı :D
tarafından
Benziyor sana :)
0 oy
(6,396 puan) tarafından

Ikinizde birbirinizden guzelsiniz ama elif zumra ayni babasi uzgunum:P:D

(2,916 puan) tarafından
Bak bu yorumu bekliyodum :D kendimi sevindiriyorum şuralarda bana benziyo diye :D
(6,396 puan) tarafından
:D huyu benzesin ❤
0 oy
tarafından

Ben neden görmedim :pouty:

(739 puan) tarafından
Bende göremedim
(2,916 puan) tarafından
Atiyorum bak ☺

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 674 göst.
2 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Bahar..❤ (2,916 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 496 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 489 göst.
19 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,041 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,063 soru

24,081,169 cevap

331,219 kullanıcı

...