0 oy
415 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (534 puan) tarafından

Kızlar yardim edin lütfen her gun ne yapicam ne yedirecem sasirdim yeni 1 yasina girdi hergun ne yapiyim diye düşünüyorum 1 kahvalti 2 ana ogun olmak üzere 3 ogun birseyler hazırlıyorum ama tıkandım resmen hergun farkli vitaminler alsin diyorum ama bulamıyorum bide çok hareketli oyke zor şeyler de yapamıyorum akşam bize ne yaparsam onada yediyorum ama öğlen farklı bisey yesin istiyorum 

1gunde neler yediriyorsunuz banada menü çıksa hepinizinkini sırayla deneyim öyle uzun tarifler vermeyin ama :)

3 Cevaplar

0 oy
(2,100 puan) tarafından

Öğlen makarna yoğurt yedirdim mesela 

Aksamda  tarhana corbasi içecek canım :)

Yemeklerden az az veriyorum :) 
8 buçuk ayligiz bebek bisküvisini rondodan çekiyorum Muzla birlikte öyle yiyor bazen 

Bazen meyveli yoğurt

Ruh halime göre degisiyor canim

(534 puan) tarafından
Meyveli yoğurt hergun veririm  meyvesi değişir hergun en az yarim muz veririm ya yoğurt ya yulafa yada kaşık mamasına katarım öyle iştahlı değil ama hazırlarım iste
(502 puan) tarafından
Ay makarnayı nasıl yediriyorsun 11 aylık olcak ben daha veremiyorum korkudan vermek istiyorum ama.
(2,100 puan) tarafından
İnsan şaşırıyor hergun ne yapacağını canim bende bazen düşünüyorum netten bakıyorum ayına uygunmu diye zormuş valla :)
(2,100 puan) tarafından
Makarnayı tüm vermiyorum pişiriyorum rondodan çekiyorum yoğurtla karıştırıp veriyorum canim tüm yutamaz biraz fazla pütürlü olsa çıkarıyor :)
(534 puan) tarafından
Aynen öyle valla bide her zaman malzeme olmuyor kabak pirinç havuç corbasi 8. Ayda cok yapardım benden sana fikir olsun
(502 puan) tarafından
Çorba yapıyorum ana öğünlerde tarhana yiyor genelde salçalı şeyleri yemek istemiyor. Mercimek ezogelin falan. Bazen de kendi yediklerimden. Sabahları da yumurta sarisi, yoğurt ve pekmezi karıştırıp muhallebi gibi veriyorum bı de peynir falan. Ara öğün olarak da yoğurtla meyve ya da bebe bisküvisi falan.
(2,100 puan) tarafından
Onları yemiyor canim sebze çorbası kabak havuç vs. O çorbaları yediremiyorum un çorbası yoğurt çorbası tarhana yiyor sadece bunada şükür :)
(534 puan) tarafından
Valla ben en başından puturlu alıştırdım şimdi önüne koyuyorum kendi yiyor kesinlikle korkma
(502 puan) tarafından
Ay deniycem bunu ya erişte falan da olur öyle. Ben de napicami şaşırıyorum salçalı şeyleri ye ek istemiyor Tosba
(534 puan) tarafından
8 aylikken 2 ana ogun yeter canım zaten
(2,100 puan) tarafından
Azcik pütürlü veriyorum alışsın diye ama büyük verdiğimi yiyemiyor  disleride çıkmadı hala bende makarna vs. Rondodan ezip veriyorum canim :)
(2,100 puan) tarafından
Aynen yetiyor meyvede  veriyorum canim :)hergun bı tane çorba yapıyorum :)
(534 puan) tarafından
Canım hep ezip verme arada parçala ver alışır korkunu boğulma ilk yardım videolari izle o zmn yenersin bide kendisinin yemesine teşvik et bizim 4 dışımız var dışımız yokken de veriyordum ama 1 makarnayı 2 ye boluyordum
(2,100 puan) tarafından
Kek bisküvi eline veriyorum yiyor canım kendi minik minik kopariyo yutamazsa çıkarıyorum ağzından ama makarna veriyorum mesela tukuruyor karpuz koparip veriyorum küçücük geviyo yutuyo canı ne isterse onu kabul ediyor :)
(534 puan) tarafından
Senin icin anca canım babiyakus için diyorum daha cok onunki 11 aylikmis
(2,100 puan) tarafından
Benim oglanda böyle böyle alışır ama demi canim :)
-Reklam-
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Valla günde 5 çeşit yemek yaptığımı bilirim yesin diye gene yemiyor artık oluruna biraktim
(534 puan) tarafından
Sevdigi şeyler var artık sevmediği mesela eti kofteyi makarnayı seviyor yumurtanin beyazini seviyor ama sarısını tükürür
(11,512 puan) tarafından
Aynen bende sizin gibiyim çeşit çeşit çorbalar yaptım yok yemiyo bende artık bıraktım yoksa kafayı yerim
(4,285 puan) tarafından
Yayla çorbası yiyor sadece ne mercimek ne tarhana ne şehriye çorbası domatesli olan biseyi asla ağzına durmuyor sulu yemek patates olursa anca yiyor
0 oy
(2,241 puan) tarafından
bazen bende tikaniyorum canim aksama yemek derdi birde bidiklar icin yemek derdi cikti :) ben hergun corba mutlaka yapiyorum oglen corba yiyo ikindi dunden kalan yemek oluyo fazla yapıyorum onu yiyo aksam bizle beraber ne yersek yiyo sonra yogurt meyve yer . corbalarima et suyu tavuk suyu katarim birde karisik corba yapiyorum biraz biraz hepsinden katiyorum mercimek yesil yercimek pirinc sogan patates biber salca baharat blandrdan cekiyorum hic bisey  yemezse bile bunu yiyo cok seviyo 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 138 göst.
0 oy
7 cevap 231 göst.
11 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cemre123 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 726 göst.

Kategoriler

1,470,856 soru

24,091,135 cevap

331,754 kullanıcı