0 oy
614 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (226 puan) tarafından
Kızlar eşim çok araştırmacı bir tip herşeyi araştırır ve dediği herşeyde çıkar bundan 5 6 ay önce altın bu kadar yükselmeden arabayı satıp altına yatiitalim altın alıp başını gitcek dedi bende dinlemedim gerçekten de öyle oldu eğer onun dediğini yapsaydım 100 milyar kardaydik  neyse şimdi de eylül ekim ve kaşık ayında virüs artacak ve en çok çocukları etkiliycekmis çok korkmaya başladım napicaz nasıl koruycaz çocuklarımızı zaten bu virüsün biyolojik bi silah olduğunu düşünüyoruz ikimizde o çıkarılan aşının da pek sağlıklı olduğunu düşünmüyoruz bunları yapanların bi amacı var amaç da dünya nüfusunu yarıya indirmek bizim düşüncemiz bu yönde siz neler düşünüyorsunuz napicaz 5 aylık kızım var ☹️

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bunu bılmek ıcın muneccm olmaya gerek yok eylul ekım kasımda okullan acılıyor cocukları etkıler tabı
(226 puan) tarafından
Çocuk ve bebekler o kadar önlem alınıyor niye etkilesin ki okulla alakası yok bu konunun
-Reklam-
+1 oy
(25,177 puan) tarafından
Altının alıp başını gideceği herkesin bildiği bişeydi zaten bu devirde tabi eşinin Bi özelliğiymiş gibi yazmışsın da zaten cocuklar yakında dışarı cıkıcak okula gidicek zaten şimdiden parklar cocuk dolu o yüzden cocukları etkilemesi de cok doğal. Evinde oturucan kimseyle görüşmicen her eve giren şeyi yıkıcan başka türlü korunamayız 
(226 puan) tarafından
Bilemiyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun
+1 oy
tarafından
Ya abartmayın Allahtan başka kimse bilemez bu ölüm kalım konularını bir Allaha bırakın kendinizi ya lütfen of 
(226 puan) tarafından
Karartmiyorum insan ister istemez korkuyor yavrusu icin
tarafından
Korkma bebeğim  Allah senin yavrunu sizden çok düşünür Allahta ki merhametin yüzde biri annelerde yok istersen oku ayetleri o yüzden çok üzerine düşme ferah ol
(226 puan) tarafından
Okuyorum canım imam hatip mezunuyum kuran okurken aynı zamanda anlıyorum da önce rabbime emanet zaten napalim
tarafından
Amin canım benim çok mutlu oldum imam hatip mezunu olmana bak senin daha serin olman gerekir Müslümanın en büyük özelliği Allaha teslim olması değilmidir. Ben senin korkularını cesarete çevireceğine inanıyorum. Mesela ben Hz mehdi zamanında bulunup onun savaş ettiği dönemde şehit olmak istiyorum korkun seni Allaha yakınlaştırır ama fazlası ruh sağlıgını bozar.
(226 puan) tarafından
Aynen öyle haklısın canım
0 oy
(891 puan) tarafından
Esimde diyo amac nüfusu yariya indrimek bence diyo. Alalh sonumuzu iyi etsin inşallah canım 
(226 puan) tarafından
İnanmayanlar var ama izleyip görcez
(891 puan) tarafından
Evet canım öyle
0 oy
(12,762 puan) tarafından

Enişte beye sorsana Bi ben ev alacam da nerden alayım :D

Altın geir çıkacak mı 

(226 puan) tarafından
Altin daha cıkcaak
(12,762 puan) tarafından
Ya bi düştü bu  aralar ins sagolsun :*
(12,762 puan) tarafından
Ahhhh güzel olur da İstanbul zor ya xjsj
(12,762 puan) tarafından
Yok ondan değil o mesele hallettik şükür emlakci VS verdim ankara dan istanbula taşın VS ooo zor aile burda
(12,762 puan) tarafından
He valla eş. sek niyetine binerim
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Yanlış anlama canım ama eşin müneccim mi :) gaybı yalnızca Allah bilir ve Allahın dediği olur. İçleri karartmaya gerek yok 

Biz tedbirimizi alıp tevekkül edcez takdir Allahın 
(226 puan) tarafından
O sadece bu konudaki fikirlerini söylüyor kesin olacak diye bisey yokki siz niye bu kadar sıkıntı ettiniz
0 oy
tarafından
Evet cnm katılıyorum 
(226 puan) tarafından
Hakkımızda hayırlısı olsun rabbim tüm umetti muhammedi korusun
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Bi kaç yıl önce ki bir film zaten cevabi vermiş. Diyecek pek bisey yok. Açık ve net. Allah korusun..

(226 puan) tarafından
Aynen öyle Allah sonumuzu hayır etsin

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 968 göst.
18 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,272 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 339 göst.
3 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 314 göst.
22 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 406 göst.
15 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Elfu (1,018 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,077 soru

24,039,097 cevap