0 oy
880 göst.
Diğer kategorisinde (450 puan) tarafından
Yeni doğum yaptım önceden günde 1 paket sigara içiyodum hatta 2.paketi aciyodum akşam olunca şimdi lohusaligimi tek başıma geçiriyorum ve inanılmaz stres oluyorum 3 gün içmedim ama dayanamadım ve içtim bugün 3 tane elimde değil ne olur yargılamayın beni:(

12 Cevaplar

0 oy
(71 puan) tarafından
Bende kullanıyorum canım şimdi hamile olduğum için günde iki uç tane içiyorum insan stres yapınca daha çok içiyor elinde olmadan Allah bu illetten kurtarsın bizi 
-Reklam-
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Bende dogum yaptim 1 aylik oldu kizim bende iciyorum malesef ama 1 2 en fazla 3 zaten vaktim olmuyo daha fazla icmeye bende ilk 1 haftadan sonra yanliz kaldim malesef cok zor gercekten seni anliyorum yargilanacak birseyde yok bunda 
0 oy
(237 puan) tarafından
Bende içiyorum malesef Gün de en fazla 3 tane emzirdikten sonra içiyorum ve 1 buçuk,2 saat emzirmiyorum eşim le çok huzursuzum sigara yüzünden 6 ay içmedim ama yine başladım malesef 
0 oy
(1,328 puan) tarafından

Kizim 4aylık canım bende içiyorum keşke içmesek :(alişncabirakılmıyorda bu illet aslında herşey piskolojık stres Yapınca hemen arıyoz sigarayı bir ıkı aklimiza getırmwsek belkıde birakcaz 

0 oy
(2,422 puan) tarafından
Valla yargilicak bisi yol lohusalık o kadar zor bi süreç ki ben sigara hiç içmedim hayatımda ama ben bile başlayabilirdim yani şükür atlattım. Azaltmaya hiç icmemeye  çalış elinden geldiğince sakız falan çiğnesen? Ben pek anlamam tabi içenin halinden de
0 oy
tarafından
Ben hamileyken hiç içmedim sütüm varken de içmedim ama şuan çok az sütüm günde 5 6 tane iciyorm sigara ama sen emziriyosn hiç içme derim bebeğine geçer hasta olur 
0 oy
tarafından

benegin yaninda icme icince de agzini falan calkala yika oyle al kucagina sutten gecmiyor bildigim kadariyla ben hamileyken de cok ictim dogumdan sonra zaten sutum erken gitti ictim keske birakabilsek ama olmuyor iste icmesem icmeyince sinir geliyor bana daha cok sterese giriyorum etrafima agresif oluyorum babam bile guluyor anliyor verin sunun memesini sussun diyor anneme :)

0 oy
(639 puan) tarafından
Uargilamak degil de üzülüyorum.  Emzirirken kullaniliyir mu bilmiyorum ama birakmak istiyorsan sayet ucretsiz yardim eden bir hat varmis. Internetten baksan bulursun. Oradan en yakin birime yonlendirme yapılıyormuş.  Bir ilac veriliyormuş. Hem sigara icip hem ilaci kullaniyorken sigaradan tiksindirip o sekilde birakmani sağlıyormuş. Bir tanisimizin annesi oyle birakti. Dene bence 
0 oy
tarafından
Hiç sigara içmeyi birakmadim hamileyken de  lohusaykende hiç .. paket bana 3 4 gün gider  ama  nu ramazanda sadece 2  3 tane içebiliyorum çünkü yoruluyorum çocuk ev işi falan derken  . Keşke tamamiyle bıraksam .  
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Kuzum sigara cocukta gaz yapar haberin olsun
0 oy
tarafından
Yargılamıyorum da ben sigaraya başlamadım hiç bebeğim olmadan önce esimden alırdım günde 1 2 tane eşim içer baya bi ve neden bırakılmıyor merak ediyorum sadece o kadar mı bağımlılık yapıyor anlayamıyorum eşime de soruyorum sürekli
0 oy
(7,931 puan) tarafından
3_4 aylık hamileyken annem çok hastaydı stresten ötürü sigara kullanıyordum. Sonra sigara beni kusturmaya başladı, tiksindim bıraktım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 657 göst.
19 Mart 2020 Diğer kategorisinde Damlayaz (342 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 812 göst.
0 oy
13 cevap 863 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Buu18 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,251 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mrvyilmaz (634 puan) tarafından soruldu