0 oy
1,809 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (249 puan) tarafından
Merhaba hanımlar eşim ayda 300-400 arası veriyor genelde herşeyi o alıyor. Ben 300 verdiği zaman kızıyorum. Çocuga harçlık verirmiş gibi zaten kalan parayı biriktiriyorum gelecek için. Kendime bir şey almıyorum. 

43 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim esim bana hic para vermezdi ne gerek var derdi adan zye herseyi alirdi ama 5 yil gecti her cuma elini ooer hayirli cumalar der 200 tl alirum hic harcsmam biriktirdim tabi gene ne istersem alabilirimde ben almiyorum aldirtiyorum para bebden cikmasin diye cok tutumluyum hatta gecenlerde eve su söyledi 20 lira koydu dedim bende vardi dedi yok yok ben senlemi ugrascsm sonra geceleri uyuyamazsin diyo :) :))))
-Reklam-
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Paralar bende kalior 
0 oy
tarafından
Kazandığını bana veriyor ona lazım oldukça ben veriyorum ayriyatan da kendime birikim yspiyorum
0 oy
tarafından
Pek vermiyor. Verdigini de geri aliyor zaten. Çok boş seylere para harcıyor ben kizinca aldigin seylere ben laf ediyor muyum diyor ama annesigilin yaninda ne alsam söylüyor. Sonra kaynanadan gereksiz yere para harcama tutumsuz olma adli şiiri dinliyorum. 1 bucuk yil oldu evleneli 2 tane yazma aldim burnumdan geldi kaynanam sagolsun
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Tüm maaşı bana veriyor. 
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Esim maaasini alinca bana verir ben kaldiririm içinden alacagimiz kadar aliriz borclarimiza dagitiriz. Zsten geri para kalmiyor kenara kogmak icin yetmiyor bile bazen :( ben koyde yasiyorum herseyi esim getirir ben cikarsam marketede esimle giderim zaten
0 oy
(582 puan) tarafından
Benim eşim ticaretle  uğraşıyor  ne kadar parası olduğunu bilmem o da borcunu anlatırken anlatma alacağını soylemiyorsun  borcunu da dinlemem  diye çık şükür iyi harçlık alırım ama hergün düzenli bırakmaz ayda bazen 1500 tl filan alıyorum benim maasimdan  asla vermem kızıma ve kendime bişeyler alırım eve bişey pek almam alismasin  diye çünkü ailesine kardeşlerine yediriyo  parasini o yüzden  biz olamadik
0 oy
(110 puan) tarafından
Mesai paralarını bana getiri maaş kartı zaten bende ... benden harçlık alan o olur :)
0 oy
(808 puan) tarafından
Hiç vermez herseyi kendi alır cebimde para olmasini ozledim
(249 puan) tarafından
Valla bende hesap vermeden birşeyler alabilmeyi özledim
(249 puan) tarafından
O yüzden çalışmalıyız
(808 puan) tarafından
Onada izin yok çalışmayı çok ozledim keşke calisabilsem
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Haftada 250 veriyor canım 
0 oy
(13,439 puan) tarafından

valla bana para vermiyo. Maas karti bende zaten istedigim kadar aliyorum:D

0 oy
(359 puan) tarafından
Vermiyor canım çünkü esimin maaşı yetmiyor ben çalışırken birikim yapmıştım her ay o benden istiyor öyle yani 
(249 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun geçim zor
(359 puan) tarafından
Öyle canım öğretmen maaşı yetmiyor yapacak bi şey yok allah herkesin yardımcısı olsun
0 oy
(360 puan) tarafından
Sıfır sıfır sıfır cnm 
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Bana özel olarak 400 tl veryo onu biriktiryorum onundışında ev ihtiyaçları için banka kartım var hep ondan harciyorum içinde para hiç bitmiyo aylık kaç yüklüyo bilmiyorum.
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Maaşını çeker alacağı kadsr parayı ben eşime veririm ve geri kalanınıda kaldırırım. Birikim amaçlı. Evin her ihtiyacını eşim karşılar 1 kuruş  birşey almam. Ama yinede ayda 50 tl verir fazlasını istesem de verir ama ben istemiyorum. İnanki o 50 bile fazla geliyor çünkü cüzdanımda yine birikir. Zaten bana bişey alınacağında ben kendi paramla almam yüne eşim parasıyla alır Bana harcattırmaz. Cüzdanımdski parayı harcamaya harcamaya 1 çeyrek birikmiş geçen fsrkettimde
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Yani vermez zaten bisey alcagim zaman isterim cikarir verir aylik verme gibi bisey yok yani ihtiyacim oldukca verir
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Vermesine gerek yok ihtiyacım olan her şeyi alıyor da yapıyorda 
0 oy
(44 puan) tarafından
Bence şu kriz döneminde 300 lira harçlık veriyorsa öpüp başına koyman lazım canim.

Eşim asgari ücret alır.1200 kira veririz ayrıca bebeğin giderleri var.

Ayda 650 lira mutfak parası verir ben onu hem aylık mutfağa hemde temizlik malzemelwrimi almak için kullanıyorum.Eşim ayrıca harçlık veremiyor çünkü ne yazikki elimizde hicbirsey kalmiyor.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Bence eşine kızmak yerine çok şükür demelisin.
(249 puan) tarafından
Sağol canım cevabın için
0 oy
(518 puan) tarafından
aylık 1800 TL bırakır eve birde kiradi kartı vardır neolur neolmaz diye ama karta pek bulasmiyorum biterse isterim yine ondan yada ondaki kartı alır kullanırım ama eşim markete pazara gitmez giderse bı marketten ıvır zıvır alır mutfak işine pek karışmaz 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Valla 4yıllık evliyim şu zamana dek bana bunu al demedim evün ihtiyacı neyse onu söyledim onu aldı gecen yıla dek bana para veremiyordu durumunuz yoktu iş değiştirdi çok şükür idare ediyoruz bana atlık veriyor ama ben almıyorum kendime alışamadım hala bebeğe alıyorum eşimde söyler benüm senin yok niye harcamıyorsun kendüne diye alışamadım biriktiririm öylece 

İlgili sorular

+4 oy
37 cevap 714 göst.
0 oy
63 cevap 1,456 göst.
5 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,784 göst.
7 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 1,358 göst.

Kategoriler

1,471,669 soru

24,101,873 cevap

332,460 kullanıcı

...