0 oy
624 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İlk önce nerden başlıyorsunuz kızlar kışa girmeden yapıcam ama heryeri birbirine katmadan yapmak istiyorum genelde mutfaktanmı başlıyorsunuz

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından
İlk önce balkonlar yıkanır çünkü ki oradan pislik uçup içeriye gelmesin daha sonra salon mutfak ve diğer yerler en son tuvalet yapılıyor sular oraya dökülür ve hipolanır çıkılır bitti ... 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben salondan başlıyorum çok kolay bittiği için sonra mutfak yatak odası antre olarak devam ediyorum
(3,281 puan) tarafından
Antre ne demek canim
tarafından
Koridor yani başka ne deniliyor bilmiyorum antre diyorm genelde :D
(3,281 puan) tarafından
Ha bian cok yabanci geldi biz hol de deriz ama antresi daha sosyetikmis bende oyle diyim bundan sonra :D
(1,287 puan) tarafından
Güldürdün beni allah ta seni güldürsün
(3,281 puan) tarafından
Hahahahah kiz niye hortllatin simdii
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Önce iç kısımlardan mesela dolaplardan kıyafet dolabı düzenleri önce sonra mutfak dolapları çekyat altları falan. Sonra diğer işler 
0 oy
(13,474 puan) tarafından
Çok kullanmadigim odalardan baslarim. Cunku mutfak hemen kirleniyo yine kullanildigi icin
(1,287 puan) tarafından
Katiliyorum
0 oy
tarafından
Önce salondan başlarım sonra yatak odaları sonra mutfak en son da oturduğumuz odadan çıkarım en çok kullanılan yeri em sona bırakıyorum genelde 
0 oy
tarafından
Anlık gelişiyor nerden başladgmı unuttum :D
0 oy
(163,555 puan) tarafından
Üst kattan snr assaga kata inip bitiriyom
0 oy
(18,759 puan) tarafından
Öncelikle misafir odasından başlıyorum kapatıyorum. Sonra mutfak daha sonra yatak odası. Oturduğum odayı en son yaparım 
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Ilk yatak odamdan basliyorum supurmeye, yattigimiz yer oldugu icin supurgeyi heryere degdirmeden odamdan basliyorum, en son mutfak, surekli kirleniuor cunku mutfak
0 oy
tarafından

Genel temizlik derken nedense beden temizliği anladım :D :D :D :D 

0 oy
tarafından
Ven ilk önce evi elektirikliyle  alırım  sonra yıkanacak yerleri yıkarım  balkon  banyo  vs. Sonra evi silerim sonra toz alırım  böylece tüm evi bitiririm  yıkanacakları  bakinaya  atarım  1 gün de 5+1 evi temizliyorum  bitiyor
0 oy
(891 puan) tarafından
Başlığı farklı şekilde okuyan bir ben miyim
0 oy
tarafından
Ben once camlar perdeler tozlar birde hergune bi odayi ayiriyorum hem yorulmuyorum hem evim tertemiz oluyor birden yapinca yarim yamalak oluyor cocuk olunca
0 oy
(285 puan) tarafından
Ben dolaplar içlerinden baslarım sonra avizeler duvarlar sonra koltuklar sonra toz enson vc
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ben önce salon odalar ve en son mutfağı temizliyorum 
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Ben önce odalar sonra mutfak en son tuv.banyo 3 gün de yaparım dip bucak komple

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 532 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 241 göst.