+3 oy
1,861 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
kızlar instgarmda arzum koyuncu tanıyan var mı?memnun kalan enerjı calışması tarot falan yaşam koçu ilşiki uzmanı memnun kalan var mı baktıran ettiren tanıyan ?bunların hepsını yapıyor ve astorolaji . Bana yardımcı olabilirmisiniz bilen varsa ..?

11 Cevaplar

+3 oy
(15,203 puan) tarafından

Bu ülkede zengin olamadıysam cidden bu benim ayıbım.

(24,231 puan) tarafından
+1

Boşluğuma geldi sağlam güldüm hocam sen çok yaşa 

(15,203 puan) tarafından
+1

Hepimiz çok yaşayalım canım elbet köşeyi dönecek yol buluruz😄

-Reklam-
+3 oy
(4,280 puan) tarafından

Benim ailemde yeterince dolandırıcı var  disardan dolandirilirsam ayıp olur onlara

+1 oy
tarafından
Günah yasa dua et tövbe et 
+1 oy
(739 puan) tarafından
Töbesteyşın mal gibi biri
(35 puan) tarafından
Sen tanıyın mu nasıl bırı .ben enerjı calşması yaptırmak istıyorum
(739 puan) tarafından
Görüyorum kendisini saçma birisi inanma
(35 puan) tarafından
Ama cok takıpcısı var bıde. Kuznım cok degıstı ondan sonra dedikleri oldu. Sen goruyor musun cnaım yoksa işlem yaptın mı
(739 puan) tarafından
Ben sadece görüyom öyle şeylere inanmam zaten
+1 oy
(6,400 puan) tarafından
Öyle şeylere pek inanma ve de günah canm
(35 puan) tarafından
canım sayfasına girersen gosrurusun buyu sıhır muska tarzı bısey asla degıl işim olmaz bana sacma gelıyor ben bilimsel olan seylerı severim mesela rnerjı calısması burçlar gezen dogeu olan  seyeler eğitimi alıyolar yanı onune gelen yapamz kadının ogrenvılerı var ogretmen  bilmem ne işte bakarsan gururusun.
+1 oy
tarafından
Bacım dertsiz başına dert açma gayb ı yanlız rabbim bilir. Şunu da unutma korkutmak istemem lakin şaka da olsa inanmıyorum ama eğlencesine de desen. Baktirdigin an üç harfliler iblisler başınıza toplaniyor... Fal bakan baktiran dinimizce lanetlenmiş tır yapmayin böyle seyler ya. 
(35 puan) tarafından
Yok gelecek  ogrnme yada buyu sıhır tarz bır durum yok.  Sadece enerhıj calişması  astorlojı falan ben ınamam zTen asla
+1 oy
(30,240 puan) tarafından

Onlar kendini anca bir b*k sanıyorlar amq hic bir halt bildikleri yok.

(35 puan) tarafından
Tanıyorsunuz kuzum .enerjı calişması yaptırcaktım hanı güzel enwejı ıcın  ama karar vermedim kuzenime yapmus kuznım harıka degıstı gozle gorurlur ama ben bırkısıde baglı kalmak istemedim bızde burdan sorayım dedım ne büyü ne sıhır allahım korusun zaten sadece olunlu guzel enrrjı ıcjn işte
+1 oy
(2 puan) tarafından

kendisi psikolgum diyerek insanlara yln söylüyor, seans  ücret, 6500 tl deyip , üfürükten birkaç cümle söyleyerek hiçbir seas yapmadan ve sürekli daha çok seasnsa ihtiyacın var diyerek çok para istiyor, hukukda buna bir tanım var ,kesinlikle aldanmayın. kendisinden paramı geri istedim vermediler, savcılığa şikayet edeceğim.

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

asiri devasaa sacma buluyorum. bunun icin ne diye para vereceksin ki .  verdin de ne olacak yani ne degisecek :) aha gecen muge anlida olen kiz . tamamen dolandiricilik  sana iki geyigine bise dicem sende inanacaksin e ozaman iban atim bana yolla parasini ben bakdim diyim

uydurup uydurup yazim sana. enerji yuklemesi de yaparim 😂 gunahini bosver onemsemiyorsan bile parana yazik sacmalik yani

(9,080 puan) tarafından

ula okadar yazdim eski postmus loooooo

(1,638 puan) tarafından

😅😅😅 eski post yazmaya gelmistim fark etmişsin 

(15,203 puan) tarafından

He ben de yazınca fark ettim yalnız post 2020 yazan 2025 te yazmış. 5 yılda tarotçu ne para kaldırmıştır kimse de ayılmamış

(9,080 puan) tarafından

anana parami geri istedim yazmis bide gercekten dusunsene gunde  on kisi gtse 65 bin bir ayda 2 milyona yakin para eder. yilda 24 milyon😂😂😂 son 12 ay icinde zam

yapmamissa puhhuuuu😂😂

+1 oy
(2 puan) tarafından

Azum Koyuncuyu taniyali hayatim degisti.Birinci seanstan sonra daha farkettim.Enerjim degisti .Evimde isimde mucizeleri yasiyorum diye bilirim.Hic beklemedigim insanlar benden ozur diledi.Kendisiyle çalismalara devam ediyorum vé edicem çunku sonuçlari goruyorum.Iyi ki ONU tanimisim iyi ki ONA guvenmisim.Etrafima da tavsiye ediyorum

+1 oy
(28,218 puan) tarafından

Aman aman uzak dur böyle şeylerden canım ne cesaret

(163,486 puan) tarafından

laa 5 sene oncenin postu

(28,218 puan) tarafından

Laaa hiç bakmamışım 😁

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 684 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde 1234ts (108 puan) tarafından soruldu
+1 oy