0 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Babam annemi boş yere bı nevi boş yere dovmus sabah kardeşim beni aramıştı 3 gün önce aradım anlatti olayı eşim gelsin alalım sizi dedim eşimde akşam 7 ye anca geldi o zaman a kadar anneanneme dedim gelip annemi almışlar eşyalarıyla birlikte bide bebek var 10 aylık küçük kardeşim de var dün konuştum babamla da annemle de babam gelirse kapı açık ben kovamadim diyo tabiki dövmesi hata ,annemde gitmem ben boşanmaya geldim diyo ikisini de ikna etmeye çalıştım ikiside Nuh diyo peygamber demiyo acaba zorlasam birleşseler diyorum sonea da babamın 3 sene önce annemi aldattığı aklıma geliyo vezgeciyorum ama ikisine de isrra ettim yinede yok diyo ,şimdi annem annesnnemde ayrı ev tutup ise giricem bebeği de bakıcıya veririm diyo bide 15 yaşında erkek kardeşim daha var ne yapacağımı şaşırdım bilmiyorum ne yapsam siz olsanız napardiniz

5 Cevaplar

+1 oy
(460 puan) tarafından
İşin içine bir de şiddet girdiyse barıştırmazdım kesinlikle. Bir kere yapan hep yapar. 
tarafından
Önce de yapmış 5 sene önce ama bosanmamislr
(460 puan) tarafından
Barıştırırsanız yine yapacaktır. Yazık kadına.
tarafından
Demi aklımda hep bu soru
-Reklam-
+1 oy
(2,266 puan) tarafından
Annene bırak canım o yasiyo her şeyi sen ne kadar olsa bilemezsin içinde yaşadıklarını. Kaç yaşında kadın kendi için doğru kararı verecektir nasıl mutlu olacaksa öyle yapsın. Bu dünya başkalarını mutlu etmek için kısa 
tarafından
Saol canim
+1 oy
tarafından
Kendi hallerine bırak karı kocanın arasına girilmez derler ne destek ne köstek iyi olsa kendilerinden bilirler kötü olsa sizden.  Benim annem de gecen ay boşanma kararı almıştı kendince haklı sebepleri var desteklemedim engel olmadım sadece onu anladığımi hissettirdim bazen sadece anlasilmamak bile bu denli büyük kararlar almamıza sebep oluyor. 
tarafından
Saol canim teşekkür ederim
0 oy
tarafından
İkiside yaşını başını almış yetişkin insanlar annen ne karar verirse bir kadın olarak yanında ol bence
tarafından
Yanindayim tabiki her zaman
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Yerinde olsam barstrmazdım annemin arkasında dururdum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 253 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Emine2803529 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 582 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu