0 oy
591 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (200 puan) tarafından
Normalde 3 aylik igne oluyorum ama özel sebeplerden birakicam onu kizlar cati darligi varken spral takiliyomu yada bu deri altina takilan biseyler varmis 5 6 yil korurmus hic hic aranizda yaptiran varmi uzun sure cocuk dusunmuyuyirum iki tane kucuk cocugum var cunku deneyimlerinizi bi anlati verin bari ya ☺️

12 Cevaplar

0 oy
(905 puan) tarafından
Bi tanıdığım var çatı darlığı vardı spral kullanıyordu
(200 puan) tarafından
Ya ben cati darligi olan taktiramiyo diye biliyorum oylesi hemen yarin gider taktiririm valla sinir oldum artik valla
(905 puan) tarafından
Doktora sor canım dediğim kişi 6 sene kullandı bende düşünüyorum doğumdan sonra inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bak spiral taktir sonra iliskiye girerken prezervatif kulanin geri cekilmeyle olsun iliski sonra ertesi gunu hapi kulan 100%koruma
(16,786 puan) tarafından
Bütün korunma yöntemleri deneyin yani ☺
(200 puan) tarafından
Ohoo cok zor is oda kiz bana bitane olsum saglam olsun ☺️
tarafından
Evet cok mantıklı bence :-D
tarafından
Bence bu kadar uğraşmasın adamı kendinden uzak tutsun kesin çözüm :)))))
Şaka bi yana aynı dertten müzdaribim yaşım küçük diye bağlamadılar ama doğum tehlikeli yaparsam bebek yasak bu yüzden spiralden korkuyorum kesin çözüm lazım bana ama ne.?
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Post yukarı çıksın 
(200 puan) tarafından
❤️.........
0 oy
tarafından

Geri... 

Pre .... :angel:

(200 puan) tarafından
☺️☺️......
tarafından
:)))))...........
0 oy
(16,786 puan) tarafından
18 aydır prz kullanıyor eşim sıkıntı yok şuan  tabi kalite kontrol  yapan benim sürekli ve dikkat ediyorum ☺
tarafından
Nasil yapiyon kalite kontrolunu. Şişiriyonmu kız :D
(200 puan) tarafından
Ya o bende de cok tahrise neden oluyo bide iki cocugun oyle oldu dikkat ettigim halde☺️☺️
(16,786 puan) tarafından
Hayır la ☺ sana şimdi anlatamam  detaylı sonrasında kontrol ediyorum deyim sen anla
tarafından
Hiiii anladı ben biraz.  bende korkmuyor degilim yani 7 aylik kızim var 5 yaşindada oğlum. :/
0 oy
tarafından
Vende bekliim sutada bende artik düşünmüyorum ama gene ALLAH bilir geri cekilme ontemiyle korunuyorum 
(200 puan) tarafından
Canim oda hic iyi degil korunma yontemi bile degil ki inşallah bi kacak olmaz ☺️
tarafından
Valla canm ilk cocukta 3 yila yakin oyle korunduk cok dikkatli olmak lazim kacak olmayacak sekilde esimde kendine güveniyor emin yani ister istemz bende etkilendm hslome kalanlar olmus hemde orezervatifle inaniyorumusun
0 oy
tarafından
Doğum kontrol hapı en güvenli si bence. Oğlum 6 aylık olana kadar cezarette kullandım 6 aydan sonra 6 aydır sağlık ocağının verdiği ücretsiz hap ile korunuyorum sprial kayabilir riski geliyor bana çok duydum sprial ile hamile kalan
(200 puan) tarafından
Ya bende duydum agri sanci falan da cok yapiyomus cok ta korkuyorum aslinda ama hapida ben kullanamiyorum hap atma alışkanlığım hic yok malesef agri kesiciyi bile migdem bulana bulana atiyrum sen dusun
(1,676 puan) tarafından
Dogum kontrol hapini emzirirken kullanabiliyor musunuz
(200 puan) tarafından
Benim bildigim 6 aydan sonra kullaniliyor
(1,676 puan) tarafından
Tamam canm sagol
tarafından
6 ay öncesi 47 TL fiyatı olan cezarette kullanılıyor  ,6 aydan sonra da istediğin doğum kontrol hapini kullanabilirsin canım. Ama bebeğin 6 ayı dolana kadar sadece cezarette icebilirsin
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Bende de 2 tane cocuk bende hic dusunmuyorum  insallah olmaz bende 8 aydir 3 aylik igneyle korunuyorum oglum memeden kesilince aylik olana doncem
(200 puan) tarafından
Ya adet falan olmuyorum ve fena agri cekiyorum daha bitane daha sebep var ama ozel agri cektigim icin birakmak istiyorum
0 oy
tarafından
Ben ikincide sonra hormonlu spral taktirdim 5senelik  süresi bitince cikarttirdim 3.ue hamileyim haftasına kaldim hemen
(200 puan) tarafından
Sipral nasil pekki yanlis anlamzsan bana arkadasim esin hssesiyo falan demisti
tarafından
Hayır hissetmez rahim ağzında o geride yani hissedilmiyor.
(200 puan) tarafından
Tamam canim cok sagol kusura bakma boyle bi soru sordum
tarafından
Estafirullah
0 oy
(396 puan) tarafından
Spiralle hamile kalan çok var bnce en iyisi kadın doğum hapı sağlık ocağı ücretsiz veriyor 
(200 puan) tarafından
Kuzum benim hap atma aliskanligim yok agri kesicileri bile migdem bulana bulana atiyorum attiktan sonrada cikariyrum oda baska bi konu tabi
(396 puan) tarafından
Kokusu falan bsyi yokki öyle büyük bi hap da değil küçücük bsy
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Aylık iğnenin yan etkisi 3 aylık iğneye göre daha az , 1 aylık iğne yaptırabilirsin.
(200 puan) tarafından
Ay artik bisey yaptirik kafamin rahat olmasini istiyorum adet olmuyirum diye her igden once test yapip ondan sonra igne oluyodum brn testen de igneden de sıkıldım valls  8 aydir☺️
(7,931 puan) tarafından
1 yıldır 3 aylık iğne ysptırıyorum.Doğumdan 6 hafta sonra yapılabiliyormuş.İlk gittiğimde hemşirem adet ol hamile olmadığından emin olalım  öyle yapalım dedi.Önce korunma yöntemi uygulayalım dedik hiç beraber olmadık dedim, iğneyi yaptı , bir daha da hamile olup olmadığıma bakmadı
(200 puan) tarafından
Ya ben 8 aydir sadece ineden sonra 1 haftaligina oluyorum ebede once test yap hamile olmadigindan emin olup oyle yapalim nolur nolmaz diye her igneden once yaptiriyo mesela igne gunu yada sonrasi adet olurum daa hayla olmadim 3 hafta olcsk nerdeyse insan korkuyo adet olmayincada
(7,931 puan) tarafından
Zaten adet düzensizliği yapıyormuş bu iğne
Ben adette olmadım hiç.
0 oy
tarafından
Eşim prz kullanıyor ben hap kullanıyorum bu şekilde olursa Allahımın bize hediyesi olur hakkımızda hayırlı olsun
(200 puan) tarafından
Hakkinda hayirlisi olsin canım

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 33 göst.
10 Ağustos 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Bade08 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.
+1 oy
10 cevap 257 göst.
1 Nisan 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Gulsumss (827 puan) tarafından soruldu

Kategoriler