İki değil 10 kadın yaşar içinde, en tekinsiz burçtur, gülüp eğlenirken Medyum Memiş gibi zumzuğu ağzınıza çakabilir. Gönlünü hoş tutan erkekleri bünyesi reddeder, onu kanırtan, sinir hastası eden adamlara aşık olur. Konuşkan ve eğlencelidir, seyahate bayılır. İkizler kadınıyla yemeğe giderseniz 3 saatten önce yemeğinizin gelmemesi garantidir. -Tavuk var mı var, -makarna var mı var -ben lüfer aliym o zaman, diye sipariş verir. Bir mekanda bir yemek geri gönderiliyorsa arkasındaki kadın muhakkak ikizler burcudur. Yaşını göstermeyen narin ve zarif bir yapıları vardır, en geç yaşlanan burç ikizlerdir. Herkese şarladıkları, içlerinde bişey tutmadıkları için yaşlanmamaları doğaldır. Ohh iyi yapıyolar valla biz tuttuk da noolduu ayynen devam.
Ikizler burçlarını görelim
Onu kanirtan adamlara aşık olur buna baya güldüm ama alakası yok, eşim ponçik kalpli :D
İkizler burcuyum ama en garip huyum üzgünüm eşimi görünce sanki o mutsuz hiç BN değilmişim gibi Gülünce geçiyor yada oğlumu görünce bi gülüyolar dünyalar benm
Eşim de sınırlı biri ama alıp duvardan duvara yapıştırmaz jsjsjksjk beraber sinir olup beraber akıllanıyrz geri gül oyna en iyisi:)))kanırtma yok kuzu
Tanıdığım bı ikizler var haşin erkek sever sikayet de eder yine de aşık
Bende ikizlerim :)
Ben yemek siparişi çok iyidi aynen
Sağ gösterip sol çakmak bizim isimiz:)))
Ben ikizlerim ve özellillerimi de taşırim. eşim de ikizler ama alakası yok yani sinirlendiren erkeklere aşık olurlari onayliyorum
İkizler burcuyum ve hepsine katılıyorum
Hem ben duble ikizlerim
Ahahah yemek konusu aynı ben arkadasimla yemeğe gittik o da ikizler burcu ben de, AVM de yemek katında 30 dk acaba ne yesek diye gezdik, sonuç berbat bı döner bu yüzden kimse benimle yemeğe gelmek istemiyor hahaha
Ay bi arkadasim var ayni onu anlatmis oda ikizler 10 yıldır biriyle don lastigi kadar uzatmali beraberler kac defa mahkemelik oldular kendisi cok cirkeftir ama cok severim
1,492,417 soru
24,385,739 cevap
348,998 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın